Razgovor sa suradnikom:Poslijednji don

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Dalibor Bosits © 11:55, 14. studeni 2008. (CET)

NK Slavija[uredi kôd]

Pozdrav, evo izmjenio sam rezervni dres. Kolega Zhile je promijenio naziv lige jer službeni je naziv "3.HNL-istok", a ne 3.HNL regija Osijek-Varaždin. Isto malo sredi tekst, stavi koju poveznicu ili dodaj još podataka ukoliko imaš....--Mile grobar (razgovor) 08:55, 26. studeni 2008. (CET)


pozdrav i tebi,

sto se tice ovog clanka o slaviji, nemam bas i nekih poveznica, to ti je ovako "iz glave", ali informacije su 100% sigurne i provjerene. e sad, imam i slika na temu tog clanka, ali ne znam kako da ih postavim. Ako ti to znas i imas volje, javi se na lugolub.@net.hr zivio prijatelju — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Poslijednji don (razgovordoprinosi)

Slike[uredi kôd]

Evo ovdje: Wikipedija:Tečaj (Slike) ti piše kako postaviti slike. U biti nikakav problem, jedino što moraš pravilno popuniti taj predložak infoslika, radi autorskih prava i blabla.... jer će ti ju inače administratori obrisati. Možeš vidjeti kako sam ja označio sliku grba NK Đakovo (klikneš na grb i vidiš kako je označen "Opis" i "Dopuštenje", to ti je u biti to. A poveznica ti je ovo: NK Slavija Pleternica. Pozdrav. --Mile grobar (razgovor) 21:59, 27. studeni 2008. (CET)