Razgovor sa suradnikom:Qomproq

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --West Brom 4ever ®

Stranica suradnika[uredi kôd]

Vidim da si počeo uređivati svoju suradničku stranicu, možda ti se nešto dopadne i od suradničkih okvirića. Lijep pozrav :-))--Roberta F. 14:08, 29. prosinac 2006. (CET)

Nove suradničke okviriće je i jednostavno kreirati, kad budem imala vremena napravit ću još koji, a ima nas podosta koji volimo "nešto tamo gore". Da li si vidio da možeš s nekima od nas i direktno komunicirati zahvaljujući IRC-u? Prouči pa se spoji, tako suradnici najbrže uče. Lijep pozdrav Sedma od Devet :-))

Metal i kovine[uredi kôd]

Vidim da je netko danas popravio taj link, pa je sada sve u redu.--Donatus 21:36, 3. siječanj 2007. (CET)

Radovi u tijeku[uredi kôd]

Bok! Vidio sam da si u članku Hard techno napisao »radovi u tijeku.« Bolje je umjesto toga koristiti predložak, tako da između dvije vitičaste zagrade napišeš {{radovi}}. Tako ti se nitko ne bi trebao upletati u članak dok radiš na njemu. Ukoliko misliš da ćeš raditi duže na tom članku, možeš staviti {{radovi24}}, što će značiti da kroz sljedeća 24 sata radiš na tom članku--Donatus 16:44, 5. siječanj 2007. (CET)

Zahvala[uredi kôd]

zahvaljujem na glasu ZA ZA, no fali ti još točno 30 promjena u glavnom imenskom prostoru da se tvoj glas uvaži na bilo kojem glasovanju. možeš stalno provjeravati ovdje, no zapamti: Broj izmjena ne čini suradnika. lijep pozdrav. --West Brom 4ever ® 17:00, 5. siječanj 2007. (CET)

Razgovor[uredi kôd]

Na Wikipediji ne uklanjamo razgovor, već stranicu arhiviramo kada postane prevelika, tvoja je daleko od toga. --Kingstone 93 12:49, 6. veljače 2010. (CET)[odgovori]