Razgovor sa suradnikom:Rato~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 13:35, 21. siječanj 2007. (CET)

Stranica suradnika[uredi kôd]

Želimo vam preporučiti da nešto napišete na svojoj stranici suradnika. Možete napisati što želite (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji vam se sviđaju ili koji vas najbolje opisuju. Lijep pozdrav. --Roberta F. 13:35, 21. siječanj 2007. (CET)

Poveznice[uredi kôd]

Vidim da prilično dobro radiš, ali molim te pročitaj uvodni tečaj, jer u člancima nedostaju poveznice, koje su bitne za funkcioniranje Wikipedije. Pokušaj se malo više posvetiti jednom članku i dotjerati ga najbolje što možeš, a za sva pitanja rado ti stojimo na raspolaganju. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 13:50, 21. siječanj 2007. (CET)

Članci[uredi kôd]

Pozdrav! Molio bih te da, prije nego što nastaviš uređivati Wikipediju, proučiš Uvodni tečaj. Članci Osjeti, Spavanje, Hipnoza, te tvoji dodaci u člancima Neuron i Klasično uvjetovanje, nisu u skladu sa standardima Wikipedije. Tekstovi moraju biti pisani enciklopedijskim stilom i trebaju se opremiti poveznicama. Molim te da prvo proučiš kako se to radi prema uputama u gornjoj dobrodošlici, a tek onda nastaviš uređivati Wikipediju. Isto tako, nadam se da opširni tekstovi koje dodaješ nisu prepisani iz knjige ili nekog drugog medija gdje bi bili zaštićeni autorskim pravima, jer takvi se tekstovi brišu. Hvala!--Donatus 14:03, 21. siječanj 2007. (CET)

Prepisivanje[uredi kôd]

Koliko vidim, ovo je izvor: http://emulator.em.funpic.de/Lektira/Albert~6.doc ?

Nemoj prepisivat s interneta. Hvala. --Ante Perkovic 13:58, 18. lipanj 2007. (CEST)

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:06, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:16, 19. travnja 2015. (CEST)