Razgovor sa suradnikom:Suradnik13/Arhiva8

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Na Wiki Moravice podatak o površini koji si promjenio nije točan, također ni podatak o stanovništvu jer se Moravice sastoje i od okolnih sela (to piše pod "Zemljopisni položaj") koja pripadaju samo i jedino Moravicama, pa se stanovnici tih sela zbrajaju. Osim toga podatak o gustoći stanovnika, kad se uzmu u obzir okolna sela, je besmislen, ipak je to seosko naselje koje se razvija u smjeru vikend-naselja i teško je moguće da ima skoro 3 puta veću gustoću stanovnika od Hrvatske. Molim te da to promjeniš, unaprijed hvala! Goran051



Nemam Vremena...Moram radit!!!Neki drugi put!!Ali Hvala!!! Rafa Benitez

Dobro lipi moj čovik... --Zeljko 21:11, 22. veljača 2008. (CET)

Ok. Ionako sam već sam ispravio sve članke. Primjetio sam da kategorije ne mogu premještati, pa sam zato napravio novu kategoriju, a staru pretvorio u redirect na novu. --Pes 13:28, 23. veljača 2008. (CET)

Ravnice (razdvojba)[uredi kôd]

Da, Ravnice (razdvojba) je trebalo obrisati. Vidim da je to netko i učinio. Baš lijepo. Jesam ja nekad rekao da ne treba? --Ante Perkovic 15:50, 23. veljača 2008. (CET)

Sve ok --Suradnik13 21:59, 23. veljača 2008. (CET)

Mislim da je komentar primjeren odgovor naslovu "Preusmjeravanja: čudna pravila". Pravila (ili smjernice) mogu biti krivi (loši), nedovoljno jasni, ili pak dobri, ali nikako čudni. Ako je već naslov u ležernom tonu, onda je i odgovor u istom ležernom tonu, bez suvišne ozbiljnosti. Molim komentatora da stvari sagledava u surječju (kontekstu), pa će sve biti savršeno skladno i logično. SpeedyGonsales 00:19, 24. veljača 2008. (CET)

Sagledano i dalje mislim isto. --Suradnik13 10:27, 24. veljača 2008. (CET)

Jesi čita... kafić --Zeljko 15:23, 25. veljača 2008. (CET)

obriši redirect kad staviš bris ;o) --Dalibor Bosits © 19:15, 26. veljača 2008. (CET).


Slike[uredi kôd]

Vidio sam si sredio slike i izbrisane one koje su trebale. I ti i drugi suradnik ste napravili isto maknuli ste predložak. Samo što si ti u međuvremenu ispravio svoje slike. Ne mogu se imati dvostruka mjerila. Sad kad su pogledane tvoje slike predložak može ostati skriven. Kad si ti bio pošten i ja ću biti pošten. Andrej Šalov 18:52, 2. ožujak 2008. (CET)

Šušak[uredi kôd]

Dodao sam tekst, jasno napisao da se radi o navodima NYT-a, te sve uredno potkrijepio referencom. Zaista mi nije jasno gdje ti vidiš problem. Misliš da NYT nije dobar izvor? --Ante Perkovic

Obrisao si tekst bez objašnjenja, a sad kad te pitam za objašnjenje, opet nećeš. A, dobro, kako god tebi odgovara. Ja stvarno ne znam što si ti očekivao da ću ja napravit. Da ću dopustit tebi da brišeš tekst bez objašnjenja zato jer ti se ne sviđa. Pa nismo valjda tako nisko pali? Ako postoji dobar razlog za brisanje rečenice, ja sam siguran da možeš složit 2 rečenice o tome. --Ante Perkovic 16:13, 9. ožujak 2008. (CET)