Razgovor sa suradnikom:Uzalud

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!


Po pisanju na stranici Talk:Katoličanstvo u Hrvata vidim da postoji izvjesno razumijevanje principa funkcioniranja wikipedije, no molim potpisivati komentare na stranicama za raspravu (nije valjda teško napisati četiri tilde, ili kliknuti na drugu sličicu s desna iznad okvira za uređivanje). Hvala. SpeedyGonsales 20:39, 29 kolovoza 2005 (CEST)

Talk:Katoličanstvo u Hrvata[uredi kôd]

S ozbirom na navedeno na Talk:Katoličanstvo u Hrvata, velika je vjerojatnost da mozes doprinijeti recenom clanku. Ako imas vremena, ne bi bilo lose da odvojis 10 minuta da clanak prepravis, mislim da ga nece trebati pisdati iznova.

Wikipedia ima preko 8000 clanaka, nitko od nas ne moze kontrolirati cijeli taj tekst niti itko moze imati dovoljno predznanja da ide uredjivati svaki tekst. Ti mi se, s obzirom na obitelj i poznavanje teme, cinis ko stvoren da nam pomognes ovaj clanak dovesti u red :).

Jer, najlakse je kritizirat, a ono sto se od svakog od nas trazi je doprinos. Pa, ako ti nije problem...

Pozdrav, Ante Perkovic 10:32, 30 kolovoza 2005 (CEST)

Dobar dan! Drago mi je što imamo još jednog suradnika. Molim te, pogledaj moj komentar na Talk:Katoličanstvo u Hrvata. --Zmaj 10:53, 30 kolovoza 2005 (CEST)

Kad završiš s uređivanjem prijedloga, javi, pa ću ga spojiti s osnovnom stranicom. --Zmaj 09:55, 31 kolovoza 2005 (CEST)

Tekst je OK, ali sačuvat ću i neke odlomke s osnovne stranice koje ti nisi stavio (BiH, Austro-Ugarska). --Zmaj 10:06, 31 kolovoza 2005 (CEST)

Statistike[uredi kôd]

Dođi na Wikipedija:IRC za malo bržu (suvisliju) diskusiju o statistikama. SpeedyGonsales 07:53, 29. rujna 2006. (CEST)[odgovori]