Suradnik:Bexy

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
suradnički okvirići
Flag map of Croatia.svg Ovaj suradnik živi u Hrvatskoj.
Novopečeni Wikipedist Budite ljubazni i strpljivi. Ovaj je suradnik novi wikipedist.
Crystal kdmconfig.png Ovaj se suradnik zanima za povijest svoje obitelji.
Ovaj suradnik govori štokavskim kao materinskim narječjem.


Soccer ball.svg Ovaj je suradnik pratio Svjetsko prvenstvo u nogometu 2006.
uživo nazočio dvjema utakmicama hrv. reprezentacije
HPP
Ovaj suradnik podržava Stranku Hrvatskih pravaša.
CRO
Ovaj suradnik je hrvatski domoljub.


Pozdrav. I ja sam se odlučio priključiti ovoj brzorastućoj slobodnoj enciklopediji koju smatram najkorisnijom internetskom stranicom. S ove stranice se zbilja puno toga može naučiti pa sam se i ja uključio u njenu izradu jer želim i ja dati svoj doprinos s ciljem da ova hrvatska enciklopedija pomogne mnogima u traženju podataka i učenju.

Iako se ovdje obrađuju sva moguća područja od astronomije pa do arheologije, vjerujem da ne postoji wikipedijac kojeg zanimaju sva ta područja pa tako ni mene. Moja su područja:povijest( Hrvatska, II.svj. rat, NDH...),arheologija, demografija, sport i još neka. Vrijeme koje ću provesti na Wikipediji kao suradnik utrošit ću na pisanje, proučavanje, objašnjavanje i raspravljanje o navedenim područjima. Naravno, mogao bih ponekad zalutati i na ostala.

Trenutno uređujem sve što se tiče Slavonije, poglavito Vukovarsko- srijemske županije (mjesta, ljudi, običaji..). Bacit ću se malo i na mjesta i povijest Imotske krajine jer sam ja rodom odande, znate kako kažu:"nije krv voda".