FIFA 15

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži
FIFA 15
Proizvođač(i) EA Canada
Izdavač(i) Electronic Arts
Distributer(i) Flag of Croatia.svg Algoritam
Serijal FIFA
Engine Ignite (samo na PlayStation 4 i Xbox One) Impact (samo na Playstation 3, Xbox 360 i Windows)
Nadnevak izlaska SAD23. rujna 2014.
EU26. rujna 2014.
Žanr(ovi) Nogometna simulacija
Način(i) igre Single-player, multiplayer
Platforma Android
iOS
Nintendo 3DS
PlayStation 2
PlayStation 3
PlayStation 4
PlayStation Portable
PlayStation Vita
Wii
Microsoft Windows
Xbox 360
Xbox One

FIFA 15 dvadesetprvo je izdanje Electronic Artsovog serijala FIFA. Proizvođač igre je EA Canada. Igra je izašla 23. rujna 2014. za PlayStation 3 i Xbox 360 u Sjevernoj Americi i 26. rujna 2014. u ostalim regijama. Igra je također izdana za Windows, PlayStation 2, PlayStation Portable, Wii, Nintendo 3DS, PlayStation Vita, uključujući i konzole nove generacije, PlayStation 4 i Xbox One. Također je izdana na uređajima koji pokreću Android i iOS operativne sustave.

Mogućnosti[uredi VE | uredi]

Career Mode[uredi VE | uredi]

Ima novo redizajnirano i intuitivnije sučelje, što omogućuje bolji pregled informacija, lakše kretanje unutar menia s manje prekida i skautiranjem igrača u realnom vremenu. Skautiranje igrača znatno je detaljnije i vrlo važno za uspjeh klubova.

Licence[uredi VE | uredi]

Prateći dogovor između udruge profesionalnih igrača Crne Gore, FIFProa i EA Sportsa, u ožujku 2014. je objavljeno da će Crna Gora prvi put biti uvrštena u reprezentacije serijala FIFA-e kao potpuno licencirana ekipa. U srpnju 2014.

Ignite[uredi VE | uredi]

Novi engine nazvan Ignite Engite će biti dostupan u FIFI 15. Ovaj engine uključuje i grafičke i gameplay promjene kao što su poboljašnje publike, realističnije kretnje igrača i još puno toga. Ovaj engine će biti samo dostupan na PlayStation 4 i Xbox One verzijama.

Ultimate Team[uredi VE | uredi]

FIFA Ultimate Team potvrđen je za FIFU 15 na svim platformama, s eksluzivnim dodatkom za skidanje za Xbox One.

Omoti[uredi VE | uredi]

Lionel Messi se vraća kao glavna zvijezda za sve regije na globalnom omotu, nakon što je već bio na omotu za FIFA 14 i FIFA Street. Ovo će biti prvi put da se ime FIFA Soccer neće koristit u Sjevernoj Americi.

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]