Razgovor:Hrvatska književnost

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Hrvatska književnost.
Rad na člancima
Pismohrane:

SLAŽEM SE[uredi kôd]

Cijela Hrvatska književnost u jednom članku nikako. Napisala sam članak Renesansa u Hrvatskoj (ili Hrvatska renesansa) i skoro ga objavila, kad sam vidjela ovaj članak. Trebalo bi svako razdoblje trebalo biti samostalno. Neka značajna razdoblja su prilično slabo napisana, i ja bi rado pomogla u tome ali bi bilo lijepo da bude zaseban članak (npr. hrvatski realizam). Mislim da bi bilo ok. Slažem se s prijedlogom.

LjiljanaK 00:18, 20. lipanj 2007. (CEST)

Podjela[uredi kôd]

NE, jer se gubi na preglednosti, a to je smisao enciklopedije.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.3.27.26 (razgovordoprinosi)

Smisao enciklopedije je opisan na pocetku stranice kad ju otvoris:
Wikicitati »PAŽNJA: Ova stranica je dugačka 34 kilobajta; neki preglednici bi mogli imati problema pri uređivanju stranica koje se približavaju ili su duže od 32 kb. Molimo razmislite o rastavljanju stranice na manje odjeljke.«

--Ante Perkovic 15:43, 30. kolovoz 2007. (CEST)

mozda bi bilo dobro da se na ovoj stranici maksimalno skrati sve o stilovima, tako da ostane samo pregled, dok poveznice trebaju voditi na sve pojedine stilove opširnije.--finding myself (razgovor) 08:25, 2. lipanj 2008. (CEST)

Ja sam svakako protiv podijele članka. Lijepo je napisan i ako netko želi opširnije o renesansnome hrvatskom razdoblju, braoknome itd. ima lijepo poveznicu. I neka se ukloni ovaj prijedlog o podjeli članka jer kvari dobar izgled.

P. S.

I na stranim wikipedijama je opširno ispisana hrvatska knjižvenost, tko nam je kriv kad smo talentirana nacija. --Karl Habsburg-Lothringen (razgovor) 03:59, 1. ožujka 2010. (CET)[odgovori]