Razgovor o kategoriji:Narodni heroji Jugoslavije

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Kategorija:Narodni heroji Jugoslavije.
Rad na člancima
Pismohrane:

Članci narodni heroji Jugoslavije pisani su jednostrano, prepisivani su iz istog izvora. Mislim da nemaju nikakve druge vrijednosti osim širenja komunističke propagande --Zeljko (razgovor) 14:20, 27. srpnja 2010. (CEST)[odgovori]

Slažem se, o tim se ljudima treba napisati sagledavajući iz više kutova, pogotovo bi se trebalo pod povećalom čitati literaturu od 1943. do 1990..
Iako ima i novijih pokušaja, kao: Ćurin, Miroslav, (gl. ur.) Split u Titovo doba : memento na 110. godišnjicu rođenja, 22. obljetnicu smrti Josipa Broza Tita i 58. godina oslobađanja Splita, Društvo "Josip Broz Tito" i Savez antifašističkih boraca i antifašista, Split, 2002., ISBN 953-96280-0-8
Nažalost dosta je malo ljudi zainteresirano za ovo područje, i postoji mogućnost, ako se stanje ne promijeni da takvi prikazi (kao iz vremena bratstva i jedinstva) opstanu na ovoj wiki.
Kao primjer bih uzeo članak Jakov Blažević gdje je prije pisalo, u smislu, kako je on bio prvi moderni hrvatski predsjednik i slične nebuloze, tj. pjesničke ocjene nekoga od prijašnjih suradnika (koji su članak uređivali).
Pogotovu su štetne ocjene po kojima Hrvatska ima predsjednike isključivo od Zavnoha, a takav članak postoji na hr:wiki, te pogrješno navodi Nazora kao člana KPH/KPJ.
Najgore bi bilo, ako hr:wiki ne bi imala te članke, a isti postojali na sr:wiki
Pozdrav, -- Bugoslav (razgovor) 15:54, 27. srpnja 2010. (CEST)[odgovori]