Dodatak:Popis epizoda serije The Flash

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Ovo je popis epizoda serije The Flash koja se prikazuje na američkom programu The CW, i hrvatskom programu FOX

Serija The Flash ima za sada 133 epizoda i 6 sezona.

Pregled serije[uredi | uredi kôd]

Sezona Broj Epizoda SAD emitiranje Hrvatsko emitiranje
Premijera sezone Finale sezone Premijera sezone Finale sezone
1. 23 7. listopada 2014. 19. svibnja 2015. 10. travnja 2017. 17. svibnja 2017.
2. 23 6. listopada 2015. 24. svibnja 2016. 18. svibnja 2017. 27. lipnja 2017.
3. 23 4. listopada 2016. 23. svibnja 2017. 28. lipnja 2017. 7. kolovoza 2017.
4. 23 10. listopada 2017. 22. svibnja 2018. 16. srpnja 2018. 15. kolovoza 2018.
5. 22 9. listopada 2018. 14. svibnja 2019. 3. prosinca 2019. 1. siječnja 2020.
6. 19 8. listopada 2019. 12. svibnja 2020 5. studenog 2020. 3. prosinca 2020.
7. - 2. ožujka 2021 - - -

Popis Epizoda[uredi | uredi kôd]

1. sezona (2014./15.)[uredi | uredi kôd]

Broj
epizode
Epizoda
u sezoni
Originalni naslov epizode Hrvatski nalov epizode Premijerno prikazana u SAD Premijerno prikazana u Hrvatskoj
1. 1. Pilot Pilot 7. listopada 2014. 10. travnja 2017.
2. 2. Fastest Man Alive Najbrži čovjek na svijetu 14. listopada 2014. 11. travnja 2017.
3. 3. Things You Can't Outrun Ono čemu ne možeš pobjeći 21. listopada 2014. 12. travnja 2017.
4. 4. Going Rogue Odmetnuti 28. listopada 2014. 13. travnja 2017.
5. 5. Plastique Plastique 11. studenog 2014. 17. travnja 2017.
6. 6. The Flash Is Born Flash je rođen 18. studenog 2014. 18. travnja 2017.
7. 7. Power Outage Nestanak struje 25. studenog 2014. 19. travnja 2017.
8. 8. Flash vs. Arrow Flash protiv Arrowa 2. prosinca 2014. 20. travnja 2017.
9. 9. The Man in the Yellow Suit Čovjek u žutome odjelu 9. prosinca 2014. 24. travnja 2017.
10. 10. Revenge of the Rogues Osveta odmetnika 20. siječnja 2015. 25. travnja 2017.
11. 11. The Sound and the Fury Zvuk i bijes 27. siječnja 2015. 26. travnja 2017.
12. 12. Crazy for You Lud za tobom 3. veljače 2015. 27. travnja 2017.
13. 13. The Nuclear Man Nuklearni čovjek 10. veljače 2015. 1. svibnja 2017.
14. 14. Fallout Posljedice 17. veljače 2015. 2. svibnja 2017.
15. 15. Out of Time Nema više vremena 17. ožujka 2015. 3. svibnja 2017.
16. 16. Rogue Time Odmetnuto vrijeme 24. ožujka 2015. 4. svibnja 2017.
17. 17. Tricksters Prevaranti 31. ožujka 2015. 8. svibnja 2017.
18. 18. All Star Team Up Zvjezdana postava 14. travnja 2015. 9. svibnja 2017.
19. 19. Who Is Harrison Wells? Tko je Harrison Wells? 21. travnja 2015. 10. svibnja 2017.
20. 20. The Trap Zamka 28. travnja 2015. 11. svibnja 2017.
21. 21. Grodd Lives Grodd je živ 5. svibnja 2015. 15. svibnja 2017.
22. 22. Rogue Air Rogue Air 12. svibnja 2015. 16. svibnja 2017.
23. 23. Fast Enough Dovoljno brz 19. svibnja 2015. 17. svibnja 2017.

2. sezona (2015./16.)[uredi | uredi kôd]

Broj
epizode
Epizoda
u sezoni
Originalni naslov epizode Hrvatski nalov epizode Premijerno prikazana u SAD Premijerno prikazana u Hrvatskoj
24. 1. The Man Who Saved Central City Spasitelj Central Cityja 6. listopada 2015. 18. svibnja 2017.
25. 2. Flash of Two Worlds Flash s dva svijeta 13. listopada 2015. 22. svibnja 2017.
26. 3. Family of Rogues Obitelj lopova 20. listopada 2015. 23. svibnja 2017.
27. 4. The Fury of Firestorm Firestormov bijes 27. listopada 2015. 24. svibnja 2017.
28. 5. The Darkness and the Light Tama i svjetlo 3. studenog 2015. 25. svibnja 2017.
29. 6. Enter Zoom Dolazi Zoom 10. studenog 2015. 29. svibnja 2017.
30. 7. Gorilla Warfare Gorilsko ratovanje 17. studenog 2015. 30. svibnja 2017.
31. 8. Legends of Today Legende današnjice 1. prosinca 2015. 31. svibnja 2017.
32. 9. Running to Stand Stil Trčanje na mjestu 8. prosinca 2015. 1. lipnja 2017
33. 10. Potential Energy Potencijalna energija 19. siječnja 2015. 5. lipnja 2017.
34. 11. The Reverse-Flash Returns Suprotni Flash se vraća 26. siječnja 2015. 6. lipnja 2017.
35. 12. Fast Lane" Brza traka 2. veljače 2015. 7. lipnja 2017.
36. 13. Welcome to Earth-2 Dobro došli na Zemlju 2 9. veljače 2015. 8. lipnja 2017.
37. 14. Escape from Earth-2 Bijeg sa Zemlje 2 16. veljače 2015. 12. lipnja 2017.
38. 15. King Shark King Shark 23. veljače 2015. 13. lipnja 2017.
39. 16. Trajectory Trajectory 22. ožujka 2015. 14. lipnja 2017.
40. 17. Flash Back Povratak Flasha 29. ožujka 2015. 15. lipnja 2017.
41. 18. Versus Zoom Protiv Zooma 19. travnja 2015. 19. lipnja 2017.
42. 19. Back to Normal Natrag u normalu 26. travnja 2015. 20. lipnja 2017.
43. 20. Rupture Rupture 3. svibnja 2015. 21. lipnja 2017.
44. 21. The Runaway Dinosaur Odbjegli dinosaur 10. svibnja 2015. 22. lipnja 2017.
45. 22. Invincible Nepobjediv 17. svibnja 2015. 26. lipnja 2017.
46. 23. The Race of His Life Utrka života 24. svibnja 2015. 27. lipnja 2017.

3. sezona (2016./17.)[uredi | uredi kôd]

Broj
epizode
Epizoda
u sezoni
Originalni naslov epizode Hrvatski nalov epizode Premijerno prikazana u SAD Premijerno prikazana u Hrvatskoj
47. 1. Flashpoint Flashpoint 4. listopada 2016. 28. lipnja 2017.
48. 2. Paradox Paradoks 11. listopada 2016. 29. lipnja 2017.
49. 3. Magenta Magenta 18. listopada 2016. 3. srpnja 2017.
50. 4. The New Rogues Novi negativci 25. listopada 2016. 4. srpnja 2017.
51. 5. Monster Čudovište 1. studenog 2016. 5. srpnja 2017.
52. 6. Shade Sjenka 15. studenog 2016. 6. srpnja 2017.
53. 7. Killer Frost Killer Frost 22. studenog 2016. 10. srpnja 2017.
54. 8. Invasion! Invazija! 29. studenog 2016. 11. srpnja 2017.
55. 9. The Present Sadašnjost 6. prosinca 2016. 12. srpnja 2017.
56. 10. Borrowing Problems from the Future Problemi posuđeni iz budućnosti 24. siječnja 2017. 13. srpnja 2017.
57. 11. Dead or Alive Živ ili mrtav 31. siječnja 2017. 17. srpnja 2017.
58. 12. Untouchable Nedodirljivi 7. veljače 2017. 18. srpnja 2017.
59. 13. Attack on Gorilla City Napad na Gorilla City 21. veljače 2017. 19. srpnja 2017.
60. 14. Attack on Central City Napad na Central City 28. veljače 2017. 20. srpnja 2017.
61. 15. The Wrath of Savitar Savitarov gnjev 7. ožujka 2017. 24. srpnja 2017.
62. 16. Into the Speed Force Ubrzano i silovito 14. ožujka 2017. 25. srpnja 2017.
63. 17. Duet Duet 21. ožujka 2017. 26. srpnja 2017.
64. 18. Abra Kadabra Abra Kadabra 28. ožujka 2017. 27. srpnja 2017.
65. 19. The Once and Future Flash The Once i Future Flash 25. travnja 2017. 31. srpnja 2017.
66. 20. I Know Who You Are Znam tko si 2. svibnja 2017. 1. kolovoza 2017.
67. 21. Cause and Effect Uzrok i posljedica 9. svibnja 2017. 2. kolovoza 2017.
68. 22. Infantino Street Ulica Infantino 16. svibnja 2017. 3. kolovoza 2017.
69. 23. Finish Line Ciljna ravnina 23. svibnja 2017. 7. kolovoza 2017.

4. sezona (2017./18.)[uredi | uredi kôd]

Broj
epizode
Epizoda
u sezoni
Originalni naslov epizode Hrvatski nalov epizode Premijerno prikazana u SAD Premijerno prikazana u Hrvatskoj
70. 1. The Flash Reborn Preporođeni Flash 10. listopada 2017. 16. srpnja 2018.
71. 2. Mixed Signals Izmiješani signali 17. listopada 2017. 17. srpnja 2018.
72. 3. Luck Be a Lady Sreća je žena 24. listopada 2017. 18. srpnja 2018.
73. 4. Elongated Journey Into Night Produženo putovanje u noć 31. listopada 2017. 19. srpnja 2018.
74. 5. Girls Night Out Ženski izlazak 7. studenog 2017. 20. srpnja 2018.
75. 6. When Harry Met Harry Kad je Harry upoznao Harryja 14. studenog 2017. 23. srpnja 2018.
76. 7. Therefore I Am Dakle jesam 21. studenog 2017. 24. srpnja 2018.
77. 8. Crisis on Earth-X, Part 3 Kriza na Zemlji X 28. studenog 2017. 25. srpnja 2018.
78. 9. Don't Run Nemoj bježati 5. prosinca 2017. 26. srpnja 2018.
79. 10. The Trial of The Flash Suđenje Flashu 16. siječnja 2018. 27. srpnja 2018.
80. 11. The Elongated Knight Rises Izduženi vitez se uzdiže 23. siječnja 2018. 30. srpnja 2018.
81. 12. Honey, I Shrunk Team Flash Draga, smanjio sam Tim Flash 30. siječnja 2018. 31. srpnja 2018.
82. 13. True Colors Pravo lice 6. veljače 2018. 1. kolovoza 2018.
83. 14. Subject 9 Subjekt 9 27. veljače 2018. 2. kolovoza 2018.
84. 15. Enter Flashtime Ulazak u "Flashtime" 6. ožujka 2018. 3. kolovoza 2018.
85. 16. Run Iris, Run Trči, Iris, trči 13. ožujka 2018. 6. kolovoza 2018.
86. 17. Null and Annoyed Poništen i naživciran 10. travnja 2018. 7. kolovoza 2018.
87. 18. Lose Yourself Opusti se 17. travnja 2018. 8. kolovoza 2018.
88. 19. Fury Rogue Odmetnuti bijes 24. travnja 2018. 9. kolovoza 2018.
89. 20. Therefore She Is Zato što ona jest 1. svibnja 2018. 10. kolovoza 2018.
90. 21. Harry and the Harrisons Harry i Harrisoni 8. svibnja 2018. 13. kolovoza 2018.
91. 22. Think Fast Misli brzo 15. svibnja 2018. 14. kolovoza 2018.
92. 23. We Are the Flash Mi smo Flash 22. svibnja 2018. 15. kolovoza 2018.

5. sezona (2018./19.)[uredi | uredi kôd]

Broj
epizode
Epizoda
u sezoni
Originalni naslov epizode Hrvatski nalov epizode Premijerno prikazana u SAD Premijerno prikazana u Hrvatskoj
93. 1. Nora Nora 9. listopada 2018. 3. prosinca 2019.
94. 2. Blocked Blokirani 16. listopada 2018. 4. prosinca 2019.
95. 3. The Death of Vibe Vibracija smrti 23. listopada 2018. 5. prosinca 2019.
96. 4. News Flash Novosti 30. listopada 2018. 6. prosinca 2019.
97. 5. All Doll'd Up Lutkice 13. studenog 2018. 9. prosinca 2019.
98. 6. The Icicle Cometh Stiže sladoled 20. studenog 2018. 10. prosinca 2019.
99. 7. O Come, All Ye Thankful Dođite, zahvalni 27. studenog 2018. 11. prosinca 2019.
100. 8. What's Past Is Prologue Prošlost je prošla 4. prosinca 2018. 12. prosinca 2019.
101. 9. Elseworlds, Part 1 Elseworlds: Prvi dio 9. prosinca 2018. 13. prosinca 2019.
102. 10. The Flash & the Furious Munja i Brzi 15. siječnja 2018. 16. prosinca 2019.
103. 11. Seeing Red Vidjeti crveno 22. siječnja 2019. 17. prosinca 2019.
104. 12. Memorabilia Uspomene 29. siječnja 2019. 18. prosinca 2019.
105. 13. Goldfaced Zlatoliki 5. veljače 2019. 19. prosinca 2019.
106. 14. Cause and XS Uzrok i XS 12. veljače 2019. 20. prosinca 2019.
107. 15. King Shark vs. Gorilla Grodd King Shark vs. Gorilla Grodd 5. ožujka 2019. 23. prosinca 2019.
108. 16. Failure Is an Orphan Neuspjeh je siroče 12. ožujka 2019. 24. prosinca 2019.
109. 17. Time Bomb Vremenska bomba 19. ožujka 2019. 25. prosinca 2019.
110. 18. Godspeed Blagoslovljeni 16. travnja 2019. 26. prosinca 2019.
111. 19. Snow Pack Snježna Ekipa 23. travnja 2019. 27. prosinca 2019.
112. 20. Gone Rogue Izbačeni 30. travnja 2019. 30. prosinca 2019.
113. 21. The Girl with the Red Lightning Djevojka s crvenom munjom 7. svibnja 2019. 31. prosinca 2019.
114. 22. Legacy Nasljedstvo 14. svibnja 2019. 1. siječnja 2020.

6. sezona (2019./20.)[uredi | uredi kôd]

Broj
epizode
Epizoda
u sezoni
Originalni naslov epizode Hrvatski nalov epizode Premijerno prikazana u SAD Premijerno prikazana u Hrvatskoj
115. 1. Into the Void Praznina 8. listopada 2019. 5. studenog 2020.
116. 2. A Flash of the Lightning Udar munje 15. listopada 2019. 6. studenog 2020.
117. 3. Dead Man Running Mrtvac koji trči 22. listopada 2019. 9. studenog 2020.
118. 4. There Will Be Blood Bit će krvi 29. listopada 2019. 10. studenog 2020.
119. 5. Kiss Kiss Breach Breach Poljubi ili ostavi 5. studenog 2019. 11. studenog 2020.
120. 6. License to Elongate Dozvola za produžavanje 19. studenog 2019. 12. studenog 2020.
121. 7. The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 1 Posljednje iskušenje Barrya Allena, dio 1 26. studenog 2019. 16. studenog 2020.
122. 8. The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 2 Posljednje iskušenje Barrya Allena, dio 2 3. prosinca 2019. 17. studenog 2020.
123. 9. Crisis on Infinite Earths: Part Three Kriza na beskrajnim zemljama: dio treći 10. prosinca 2019. 18. studenog 2020.
124. 10. Marathon Maraton 4. veljače 2020. 19. studenog 2020.
125. 11. Love Is A Battlefield Ljubav je borbeno polje 11. veljače 2020. 20. studenog 2020.
126. 12. A Girl Named Sue Djevojka po imenu Sue 18. veljače 2020. 23. studenog 2020.
127. 13. Grodd Friended Me Grodd me zaprijateljio 25. veljače 2020. 24. studenog 2020.
128. 14. Death of the Speed Force Smrt Brzinske Sile 10. ožujka 2020. 25. studenog 2020.
129. 15. The Exorcism of Nash Wells Egzorcizam Nasha Wellsa 17. ožujka 2020. 26. studenog 2020.
130. 16. So Long and Goodnight Doviđenja i laku noć 21. travnja 2020. 30. studenog 2020.
131. 17. Liberation Oslobođenje 28. travnja 2020 1. prosinca 2020.
132. 18. Pay the Piper Sve dolazi na naplatu 5. svibnja 2020. 2. prosinca 2020.
133. 19. Success is Assured Uspjeh je osiguran 12. svibnja 2020. 3. prosinca 2020.

7. sezona (2021./22.)[uredi | uredi kôd]

Broj
epizode
Epizoda
u sezoni
Originalni naslov epizode Hrvatski nalov epizode Premijerno prikazana u SAD Premijerno prikazana u Hrvatskoj
134. 1. All's Well That Ends Wells - 2. ožujka 2021. -
135. 2. The Speed of Thought - 9. ožujka 2021. -
136. 3. Mother - 16. ožujka 2021. -
137. 4. Central City Strong - 23. ožujka 2021. -
138. 5. Fear Me - 30. ožujka 2021. -