Dodatak:Popis vrsta:Cara

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Carabdytes , Carabella , Carabhydrus , Carabidae , Carabidomemnina Nagel, 1987 , Carabidomemnus Kolbe, 1924 , Carabina Latreille, 1802 , Carabinae Latreille, 1802 , Carabini Latreille, 1802, Carabites Heer, 1852 , Carabocepheidae , Carabocepheus , Carabodes , Carabodidae , Carabodoidea , Carabomorphus Kolbe, 1895 , Carabops Jacobson, 1900 , Carabunia , Carabus , Carabus Linnaeus, 1758, Caracal , Caracanthidae , Caracanthus , Caracara , Carachata , Caracladus , Caracoris , Caradjaina , Caradjaria , Caradjia , Caradocia , Caradrina , Caradrinopsis , Caragana , Caragobius , Caragolina , Caragonalia , Caragonia , Caraibodesmus , Caraiboscia , Caraimatta , Carales , Caralinda , Caralophia , Caramba , Caranavia , Carangidae , Carangoides , Carangolia , Caranistes , Caranusca , Caranx , Carapa , Caraphia , Caraphractus , Carapichea , Carapidae , Carapoia , Carapus , Carasobarbus , Carassioides , Carassius , Carassotrema , Carathea , Carathis , Carathrips , Carausius , Carayonema , Carayonemidae , Carayonites Bruneau de Miré, 1986 , Carazziella ,

Carab[uredi VE | uredi]

Carabdytes[uredi VE | uredi]

DytiscidaeColeopteraInsectaArthropoda

Carabella[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Araneae > Salticidae

Carabhydrus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Dytiscidae

Carabidae (Trčci)[uredi VE | uredi]

  • Potporodica Anthiinae Bonelli, 1813
  • Potporodica Apotominae LeConte, 1853
  • Potporodica Brachininae Bonelli, 1810
  • Potporodica Broscinae Hope, 1838
  • Potporodica Carabinae Latreille, 1802
  • Potporodica Cicindelinae Latreille, 1802
  • Potporodica Ctenodactylinae Castelnau, 1834
  • Potporodica Dryptinae Bonelli, 1810
  • Potporodica Elaphrinae Erichson, 1837
  • Potporodica Gineminae Ball & Shpeley, 2002
  • Potporodica Harpalinae Bonelli, 1810
  • Potporodica Hiletinae Schiodte, 1847
  • Potporodica Lebiinae Bonelli, 1810
  • Potporodica Licininae Bonelli, 1810
  • Potporodica Loricerinae Bonelli, 1810
  • Potporodica Melaeninae Alluaud, 1934
  • Potporodica Migadopinae Chaudoir, 1861
  • Potporodica Nebriinae Laporte, 1834
  • Potporodica Nototylinae Reichardt, 1977
  • Potporodica Omophroninae Bonelli, 1810
  • Potporodica Orthogoniinae Schaum, 1857
  • Potporodica Panagaeinae Bonelli, 1810
  • Potporodica Paussinae Latreille, 1807
  • Potporodica Platyninae Bonelli, 1810
  • Potporodica Promecognathinae LeConte, 1853
  • Potporodica Protorabinae Ponomarenko, 1977
  • Potporodica Pseudomorphinae Newman, 1842
  • Potporodica Psydrinae LeConte, 1853
  • Potporodica Pterostichinae Bonelli, 1810
  • Potporodica Rhysodinae Laporte de Castelnau, 1840
  • Potporodica Scaritinae Bonelli, 1810
  • Potporodica Siagoninae Bonelli, 1813
  • Potporodica Trechinae Bonelli, 1810
  • Potporodica Xenaroswellianinae Erwin, 2007
  • Rodovi: genus Abacidus, Abax, Acupalpus, Aephnidius, Agonum, Agra, Amara, Amblycheila, Ambylgnathus, Amerinus, Ameroduvalius, Amphasia, Anatrichus, Anchonoderus, Anchonymus, Anchotefflus, Anillaspis, Anillinus, Anillodes, Anisodactylus, Apenes, Aphanotrechus, Apristus, Apteromesus, Ardistomis, Asaphidion, Aspidoglossa, Atelothrus, Atrachycnemis, Atranus, Axinopalpus, Badister, Baryneus, Barypristus, Bembidion, Blackburnia, Blethisa, Brachinus, Bradycellus, Broscodera, Brosconymus, Caelostomus, Calathus, Callida, Calosoma, Carabus, Chalcomenus, Chlaenius, Cicindela, Cillenus, Clivina, Colliuris, Colpocaccus, Colpodes, Colpodiscus, Coptodera, Cratacanthus, Cychrus, Cylindronotum, Cymindis, Damaster, Darlingtonea, Dercylinus, Derobroscus, Deropristus, Diacheila, Dicaelus, Dicheirus, Diplochaetus, Diplocheila, Diplous, Disamara, Discoderus, Disenochus, Dromius, Drypta, Dyschirus, Ega, Egadroma, Elaphropus, Elaphrus, Endynomena, Episcopellus, Eucaerus, Euphorticus, Euproctinus, Euryderus, Evolenes, Galerita, Gehringia, Geopinus, Gnathaphanus, Gnatholymnaeum, Goniotropus, Gynandropus, Halocoryza, Harpalellus, Harpalobrachys, Harpalus, Hartonymus, Helluomorphoides, Horologion, Infernophilus, Inna, Lachnophorus, Lebia, Lecalida, Leistus, Leptotrachelus, Licinus, Loricera, Loxandrus, Lymnastus, Lymneops, Masoreus, Mauna, Mecomenus, Mecyclothorax, Megacephala, Mesothriscus, Metabletus, Metrius, Metromenus, Micratopus, Micrixys, Microlestes, Mioptachys, Miscodera, Morion, Myas, Mysticomenus, Neaphaenops, Nebria, Nelsonites, Nemotarsus, Nomius, Notiobia, Notiophilus, Olisthopus, Omophron, Omus, Oodes, Opisthius, Oxycrepis, Pachyteles, Panagaeus, Paratachys, Pasimachus, Patrobus, Pelmatellus, Pelophila, Pentagonica, Pericompus, Perigona, Perileptus, Phloeoxena, Phrypeus, Pinacodera, Platidiolus, Platynus, Platypatrobus, Plochionus, Pogonistes, Pogonodaptus, Polpochila, Polyderis, Porotachys, Pristonychus, Prodisenochus, Promecognathus, Pseudabarys, Pseudanophthalmus, Pseudaptinus, Pseudobroscus, Pseudomorpha, Pseudoopterus, Psydrus, Pterostichus, Rhadine, Scaphinotus, Scarites, Schizogenius, Selenophorus, Sericoda, Somatrichus, Somotrichus, Sphaeroderus, Stenocrepis, Stenolophus, Stenomorphus, Stylulus, Synuchus, Tachys, Tachyta, Tecnophilus, Tefflus, Tetragonoderus, Thalassotrechus, Trechoblemus, Trechus, Trichocellus, Trichotichnus, Troglanillus, Typhlonesiotes, Xenotrechus, Xestonotus, Zacotus, Zuphium

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Carabidae

Carabidomemnina Nagel, 1987 , Carabidomemnus Kolbe, 1924 , Carabina Latreille, 1802 , Carabinae Latreille, 1802 , Carabini Latreille, 1802 , Carabites Heer, 1852 , Carabocepheidae ,

Carabocepheus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Sarcoptiformes > Carabodoidea > Carabocepheidae

Carabodes C.L. Koch, 1835[uredi VE | uredi]

  • Carabodes affinis Berlese, 1913
  • Carabodes agenjoi Pérez-Íñigo, 1969
  • Carabodes andasibe Mahunka, 1993
  • Carabodes apuanicus Bernini, 1979
  • Carabodes arduinii Valle, 1955
  • Carabodes areolatus Berlese, 1916
  • Carabodes atrichosus Mahunka, 1984
  • Carabodes auriculatus Mahunka, 1987
  • Carabodes azoricus C. & C., jr. Pérez-Íñigo, 1996
  • Carabodes basilewskyi Balogh, 1958
  • Carabodes bellus Aoki, 1959
  • Carabodes berninii Mahunka, 1983
  • Carabodes bicolor Balogh, 1958
  • Carabodes bidens (Djaparidze, 1990)
  • Carabodes borhidii Balogh & Mahunka, 1979
  • Carabodes breviclava Aoki, 1970
  • Carabodes brevis Banks, 1896
  • Carabodes calcaratus (Mahunka, 1985)
  • Carabodes california Reeves & Behan-Pelletier, 1998
  • Carabodes cephalotes Koch, 1836
  • Carabodes cerebrum Fujikawa, 1993
  • Carabodes chandleri Reeves, 1992
  • Carabodes cherokee Reeves, 1993
  • Carabodes chirstlus Mahunka, 1987
  • Carabodes clavatus Warburton, 1912
  • Carabodes cochleaformis Reeves, 1990
  • Carabodes colorado Reeves & Behan-Pelletier, 1998
  • Carabodes comas Kulijev, 1979
  • Carabodes coriaceus Koch, 1835
  • Carabodes coronatus Mahunka, 1986
  • Carabodes coweetaensis Reeves, 1995
  • Carabodes depilatus Balogh & Mahunka, 1969
  • Carabodes dickinsoni Reeves & Behan-Pelletier, 1998
  • Carabodes dissimilis Bernini, 1976
  • Carabodes dubius Kulijev, 1968
  • Carabodes dudichi Mahunka & Mahunka-Papp, 1999
  • Carabodes ecuadoriensis P. Balogh, 1988
  • Carabodes egregius Djaparidze, 1990
  • Carabodes erectus Reeves, 1992
  • Carabodes excellens Balogh & Mahunka, 1969
  • Carabodes falcatus Jacot, 1937
  • Carabodes femoralis (Nicolet, 1855)
  • Carabodes floridus Berlese, 1913
  • Carabodes fossatus (Kramer, 1897)
  • Carabodes gibbiceps Berlese, 1916
  • Carabodes globiger Balogh, 1970
  • Carabodes grandjeani Bernini, 1977
  • Carabodes granosus Sellnick, 1959
  • Carabodes granulatus Banks, 1895
  • Carabodes gregorioi Gil-Martín & Subías, 1997
  • Carabodes guadarramicus Subías & Arillo, 2001
  • Carabodes higginsi Reeves, 1988
  • Carabodes hispanicus Pérez-Íñigo, 1966
  • Carabodes hoh Reeves & Behan-Pelletier, 1998
  • Carabodes horeo (Djaparidze, 1990)
  • Carabodes hummelincki (Willmann, 1936)
  • Carabodes hungaricus Balogh, 1943
  • Carabodes ikeharai Aoki, 1988
  • Carabodes inopinatus (Mahunka, 1985)
  • Carabodes insolitus (P. Balogh, 1984)
  • Carabodes intermedius Willmann, 1951
  • Carabodes interruptus Reeves, 1992
  • Carabodes jamaicaensis Woolley, 1967
  • Carabodes kusseri J. & P. Balogh, 1983
  • Carabodes labyrinthicus (Michael, 1879)
  • Carabodes littoristicus (Reeves, 1997)
  • Carabodes luteoauratus Hammer, 1972
  • Carabodes magnus Kunst, 1961
  • Carabodes manganoi Bernini, 1976
  • Carabodes manifera Hammer, 1977
  • Carabodes marginatus (Michael, 1884)
  • Carabodes microtrichus Mahunka, 1984
  • Carabodes minusculus Berlese, 1923
  • Carabodes montanus Bernini, 1979
  • Carabodes nantahalaensis Reeves, 1993
  • Carabodes neonominatus Subías, 2004
  • Carabodes niger Banks, 1895
  • Carabodes nigrosetosus (Mahunka, 1979)
  • Carabodes nitens Johnston, 1847
  • Carabodes octogonalis (Balogh & Mahunka, 1969)
  • Carabodes ornatissimus Hammer, 1966
  • Carabodes ornatus (P. Balogh, 1986)
  • Carabodes ornatus Storkán, 1925
  • Carabodes palmifer Berlese, 1904
  • Carabodes paraspinosus Kulijev, 1968
  • Carabodes penicillatus Berlese, 1916
  • Carabodes penicillus (Mahunka, 1998)
  • Carabodes pentasetosus Reeves, 1992
  • Carabodes perezinigoi Salinas, 1971
  • Carabodes phylliformis Reeves, 1993
  • Carabodes pirenaicus Subías & Arillo, 2001
  • Carabodes pirinensis Kunst, 1961
  • Carabodes pocsi Mahunka, 1983
  • Carabodes poggii Bernini, 1976
  • Carabodes polyporetes Reeves, 1991
  • Carabodes problematicus Mahunka, 1985
  • Carabodes procerus Weigmann & Murvanidze, 2003
  • Carabodes prunum Fujikawa, 1993
  • Carabodes pulcher Bernini, 1976
  • Carabodes pulcher occidentalis Pérez-Íñigo & Peña, 1996
  • Carabodes pulcher pulcher Bernini, 1976
  • Carabodes purpurarius Pérez-Íñigo & Peña, 1996
  • Carabodes quadrangulus Bernini, 1979
  • Carabodes radiatus Berlese, 1916
  • Carabodes reticulatus Berlese, 1913
  • Carabodes rimosus Aoki, 1959
  • Carabodes rugosior Berlese, 1916
  • Carabodes samoensis J. & P. Balogh, 1986
  • Carabodes schatzi Bernini, 1976
  • Carabodes scopulae Kulijev, 1968
  • Carabodes silvosus Fujikawa, 2004
  • Carabodes similis Ruiz, Subías & Kahwash, 1989
  • Carabodes spiniformis Reeves, 1995
  • Carabodes spinosus Storkán, 1925
  • Carabodes strinovichi Balogh & Mahunka, 1978
  • Carabodes subalpinus Thor, 1937
  • Carabodes subarcticus Trägårdh, 1902
  • Carabodes subcarinatus Mahunka & Mahunka-Papp, 2000
  • Carabodes tarbae (Shtanchaeva, 2004)
  • Carabodes tenerifensis Pérez-Íñigo, 1976
  • Carabodes tenuis Forsslund, 1953
  • Carabodes tenuis longisetosus Kulijev, 1968
  • Carabodes tenuis tenuis Forsslund, 1953
  • Carabodes translamellatus Pérez-Íñigo jr., 1990
  • Carabodes transversarius Choi & Aoki, 1986
  • Carabodes tridactylus Trägårdh, 1907
  • Carabodes tsushimaensis Aoki, 1970
  • Carabodes tsushimaensis dorsalis Choi & Aoki, 1986
  • Carabodes tsushimaensis tsushimaensis Aoki, 1970
  • Carabodes tyrrhenicus Salomone, Avanzati, Baratti & Bernini, 2003
  • Carabodes variabilis Hammer, 1966
  • Carabodes venezolanus Subías & Arillo, 2004
  • Carabodes wettsteini Mahunka, 1996
  • Carabodes willmanni Bernini, 1975
  • Carabodes wonalancetanus Reeves, 1990

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Carabodoidea → Carabodidae

Porodica Carabodidae Koch, 1837[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Carabodoidea

Nadporodica Carabodoidea Koch, 1837[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida

Nadporodica Caraboidea Latreille, 1802[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Adephaga

Carabomorphus Kolbe, 1895[uredi VE | uredi]

  • Carabomorphus alinderi (Breuning, 1928)
  • Carabomorphus antinorii (Gestro, 1878)
  • Carabomorphus arrowi (Breuning, 1928)
  • Carabomorphus brachycerus (Gerstaecker, 1884)
  • Carabomorphus catenatus Roeschke, 1899
  • Carabomorphus catenatus bastinelleri Roeschke, 1899
  • Carabomorphus catenatus catenatus Roeschke, 1899
  • Carabomorphus catenatus jabbalae Basilewsky, 1967
  • Carabomorphus catenatus kenyicola Jeannel, 1940
  • Carabomorphus catenatus kolbi Roeschke, 1899
  • Carabomorphus catenatus meruensis Jeannel, 1940
  • Carabomorphus deckeni (Gerstaecker, 1867)
  • Carabomorphus elgonensis Burgeon, 1928
  • Carabomorphus gestroi (Breuning, 1928)
  • Carabomorphus glacialis (Kolbe, 1905)
  • Carabomorphus harrarensis (Jakobson, 1900)
  • Carabomorphus kenyensis (Breuning, 1928)
  • Carabomorphus leleupi (Basilewsky, 1962)
  • Carabomorphus masaicus Alluaud, 1912
  • Carabomorphus masaicus chappuisi Jeannel, 1940
  • Carabomorphus masaicus cherangani Jeannel, 1940
  • Carabomorphus masaicus jeanneli Alluaud, 1912
  • Carabomorphus masaicus joannae Alluaud, 1912
  • Carabomorphus masaicus masaicus Alluaud, 1912
  • Carabomorphus masaicus pseudocatenatus (Breuning, 1934)
  • Carabomorphus neumanni Kolbe, 1895
  • Carabomorphus neumanni neumanni Kolbe, 1895
  • Carabomorphus neumanni ufiomae (Basilewsky, 1962)
  • Carabomorphus raffrayi (Fairmaire, 1883)
  • Carabomorphus volkensi (Kolbe, 1895)

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Caraboidea → Carabidae

Carabops Jacobson, 1900[uredi VE | uredi]

  • Carabops abyssinicus (Gestro, 1880)
  • Carabops aethiopicus (Breuning, 1928)
  • Carabops burtoni (Alluaud, 1913)
  • Carabops janssensi Basilewsky, 1953
  • Carabops nyassicus Basilewsky, 1984
  • Carabops oberthueri (Vuillet, 1910)
  • Carabops rugolosus (Beheim & Breuning, 1943)
  • Carabops vermiculatus Straneo, 1942

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Caraboidea → Carabidae

Carabunia Waterston, 1928[uredi VE | uredi]

  • Carabunia angulimaculata Xu & He, 2003
  • Carabunia bicoloripes Hayat, 2003
  • Carabunia dilatata (Girault, 1932)
  • Carabunia gigantica Subba Rao, 1973
  • Carabunia longimarginalis Subba Rao, 1973
  • Carabunia myersi Waterston, 1928
  • Carabunia orientalis Subba Rao, 1971
  • Carabunia poeta (Girault, 1928)
  • Carabunia waterstoni Subba Rao, 1971
  • Carabunia zora Hayat, 2003

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hymenoptera → Chalcidoidea → Encyrtidae

Carabus Linnaeus, 1758[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Carabidae

Carac[uredi VE | uredi]

Caracal Gray, 1843[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Carnivora → Feliformia → Felidae → Felinae

Caracanthidae[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Scorpaeniformes >

Caracanthus[uredi VE | uredi]

  1. Caracanthus maculatus
  2. Caracanthus madagascariensis
  3. Caracanthus typicus
  4. Caracanthus unipinna

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Scorpaeniformes > Caracanthidae

Caracara[uredi VE | uredi]

  1. Caracara cheriway
  2. Caracara lutosa
  3. Caracara plancus

Animalia > Chordata > Aves > Ciconiiformes > Falconidae

Carachata Carvalho & Sakakibara, 1989[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae

Caracladus Simon, 1884[uredi VE | uredi]

  1. Caracladus avicula (L. Koch, 1869) tipična vrsta
  2. Caracladus leberti (Roewer, 1942)
  3. Caracladus montanus Sha & Zhu, 1994
  4. Caracladus tsurusakii Saito, 1988
  5. Caracladus zamoniensis Frick & Muff, 2009

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Caracoris ,

Carad[uredi VE | uredi]

Caradjaina , Caradjaria , Caradjia , Caradocia , Caradrina , Caradrinopsis ,

Carag[uredi VE | uredi]

Caragana[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Fabales > Fabaceae

Caragobius[uredi VE | uredi]

  1. Caragobius burmanicus
  2. Caragobius rubristriatus
  3. Caragobius urolepis

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Gobiidae > Caragolina , Caragonalia , Caragonia

Carai[uredi VE | uredi]

Caraibodesmus[uredi VE | uredi]

  • Caraibodesmus acutipes
  • Caraibodesmus bruesi
  • Caraibodesmus criniger
  • Caraibodesmus formosus
  • Caraibodesmus lewisi
  • Caraibodesmus mammatus
  • Caraibodesmus pellus
  • Caraibodesmus pictus
  • Caraibodesmus sculpturatus
  • Caraibodesmus verrucosus

Animalia > Arthropoda > Diplopoda > Polydesmida > Chelodesmidae

Caraiboscia[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Philosciidae >

Caraimatta[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Araneae > Tetrablemmidae

Caral[uredi VE | uredi]

Carales ,

Caralinda[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Diplopoda > Polydesmida > Xystodesmidae

Caralophia[uredi VE | uredi]

  1. Caralophia loxochila

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Anguilliformes > Ophichthidae

Caram[uredi VE | uredi]

Caramba[uredi VE | uredi]

  1. Caramba delburro
  2. Caramba enbecausius
  3. Caramba grandeza

Animalia > Arthropoda > Diplopoda > Polydesmida > Fuhrmannodesmidae

Caran[uredi VE | uredi]

Caranavia , Carangidae ,

Carangoides[uredi VE | uredi]

  1. Carangoides armatus
  2. Carangoides bajad
  3. Carangoides bartholomaei
  4. Carangoides chrysophrys
  5. Carangoides ciliarius
  6. Carangoides coeruleopinnatus
  7. Carangoides dinema
  8. Carangoides equula
  9. Carangoides ferdau
  10. Carangoides fulvoguttatus
  11. Carangoides gymnostethus
  12. Carangoides hedlandensis
  13. Carangoides humerosus
  14. Carangoides malabaricus
  15. Carangoides oblongus
  16. Carangoides orthogrammus
  17. Carangoides otrynter
  18. Carangoides plagiotaenia
  19. Carangoides praeustus
  20. Carangoides talamparoides

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Carangidae > Carangolia ,

Caranistes[uredi VE | uredi]

  • Caranistes africanus
  • Caranistes aranea
  • Caranistes arboreus
  • Caranistes deliciosus
  • Caranistes dionysius
  • Caranistes dorsatus
  • Caranistes dyonysius
  • Caranistes filitarsis
  • Caranistes firmus
  • Caranistes formus
  • Caranistes fulvopictus
  • Caranistes languidus
  • Caranistes lineatus
  • Caranistes opilio
  • Caranistes peregrinus
  • Caranistes plagiatus
  • Caranistes rufipes
  • Caranistes tenuiclavis
  • Caranistes tenuilineatus
  • Caranistes variegatus
  • Caranistes westermanni

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Anthribidae Caranusca ,

Caranx[uredi VE | uredi]

  1. Caranx bucculentus
  2. Caranx caballus
  3. Caranx caninus
  4. Caranx crysos
  5. Caranx fischeri
  6. Caranx heberi
  7. Caranx hippos
  8. Caranx ignobilis
  9. Caranx latus
  10. Caranx lugubris
  11. Caranx melampygus
  12. Caranx papuensis
  13. Caranx rhonchus
  14. Caranx ruber
  15. Caranx senegallus
  16. Caranx sexfasciatus
  17. Caranx tille
  18. Caranx vinctus

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Carangidae

Carap[uredi VE | uredi]

Carapa[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Sapindales > Meliaceae >

Caraphia[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae Caraphractus ,

Carapichea[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Rubiales > Rubiaceae Carapidae ,

Carapoia[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Araneae > Pholcidae >

Carapus[uredi VE | uredi]

  1. Carapus acus
  2. Carapus bermudensis
  3. Carapus boraborensis
  4. Carapus dubius
  5. Carapus mourlani
  6. Carapus sluiteri

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Ophidiiformes > Carapidae >

Caras[uredi VE | uredi]

Carasobarbus Karaman, 1971[uredi VE | uredi]

  1. Carasobarbus apoensis (Banister & Clarke, 1977)
  2. Carasobarbus canis (Valenciennes, 1842)
  3. Carasobarbus chantrei (Sauvage, 1882)
  4. Carasobarbus exulatus (Banister & Clarke, 1977)
  5. Carasobarbus kosswigi (Ladiges, 1960)
  6. Carasobarbus luteus (Heckel, 1843)
  7. Carasobarbus sublimus (Coad & Najafpour, 1997)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Carassioides Oshima, 1926[uredi VE | uredi]

  1. Carassioides acuminatus (Richardson, 1846)
  2. Carassioides argentea Nguyen, 2001
  3. Carassioides macropterus Nguyen, 2001
  4. Carassioides phongnhaensis Nguyen & Ho, 2003

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Carassius Nilsson, 1832[uredi VE | uredi]

  1. Carassius auratus (Linnaeus, 1758)
  2. Carassius carassius (Linnaeus, 1758)
  3. Carassius cuvieri Temminck & Schlegel, 1846
  4. Carassius gibelio (Bloch, 1782)
  5. Carassius langsdorfii Temminck & Schlegel, 1846

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Carassotrema Park, 1938[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Haploporoidea → Haploporidae

Carat[uredi VE | uredi]

Carathea[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Malkaridae

Carathis[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Lepidoptera → Noctuoidea → Arctiidae

Carathrips[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Thysanoptera → Phlaeothripidae

Carau[uredi VE | uredi]

Carausius Stål, 1875[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Phasmida → Phasmatidae

Caray[uredi VE | uredi]

Carayonema[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Coccoidea → Carayonemidae

Carayonemidae[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Coccoidea

Carayonites Bruneau de Miré, 1986[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Carabidae → Trechinae → Bembidiini → Anillina

Caraz[uredi VE | uredi]

Carazziella Blake & Kudenov, 1978[uredi VE | uredi]

Animalia → Annelida → Polychaeta → Spionida → Spionidae

Izvori za vrste[2]

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Ca