Dodatak:Popis vrsta:Eri

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Eria , Eriachaenium , Eriachne , Erianthecium , Erianthella , Erianthina , Erianthus , Eriaphytis , Eriastichus , Eriastrum , Eriauchenius , Eriaxis , Eribella , Eribolus , Eriborus , Eribotrys , Erica , Erica , Ericabatrachus , Ericaceae , Ericaella , Ericales , Ericameria , Ericandersonia , Ericaphis , Ericeia , Ericentrodea , Ericentrus , Ericerodes , Ericeroides , Ericerus , Erichia , Erichsenia , Erichsonella , Erichsonia , Erichthodes , Ericina , Ericiocyathus , Ericiolus , Ericksonella , Ericodesma , Ericolophium , Ericotettix , Ericrocis , Ericryphalus , Ericsonia , Ericthonius , Ericydeus , Ericydnus , Ericymba , Eridachtha , Eridacnis , Eridantes , Eridiphas , Eridocamplyus , Eridolius , Eridontomerus , Eridopora , Eridotrypa , Eridotrypa , Eridotrypella , Eridotrypellidae , Eridotrypellina , Eriesthis , Erigavo , Erigenia , Erigeron , Erignatha , Erignathus , Erigone , Erigonella , Erigonoploides , Erigonoplus , Erigonops , Erigophantes , Erigorgus , Erika , Erikssonella , Erikssonia , Erikssonia , Erikssonopsis , Erilepis , Erileptus , Erilla , Erilophodes , Erima , Erimacrus , Erimerus , Erimetopus , Erimococcus , Erimophrya , Erimystax , Erimyzon , Erina , Erinacea , Erinaceidae , Erinaceomorpha , Erinaceophasma , Erinaceus , Erinaceusyllis , Erineda , Erinella , Erinella , Erineophilus , Erineosinus , Erineum Pers. , Erinnyis , Erinothus , Eriobotrya , Eriocalia , Eriocaulaceae , Eriocaulago , Eriocaulon , Eriocephalus , Eriocera , Eriocercospora , Eriocercosporella , Eriocharis , Eriocheir , Eriochilus , Eriochiton , Eriochlamys , Eriochloa , Eriochrysis , Eriochrysis , Eriocnemis , Eriococcidae , Eriococcus , Eriocoma , Erioconopa , Eriocorys , Eriocottidae , Eriocottis , Eriocrania , Eriocraniella , Eriocraniidae , Eriocranioidea , Eriocranites , Eriocycla , Erioderma , Erioderus , Eriodes , Eriodictyon , Eriodon , Eriodonta , Eriogaster , Eriogenes , Eriogonum , Eriogyna , Eriogynia , Erioides , Eriokermes , Eriolithis , Eriolobus , Erioloides , Eriolus , Eriomastyx , Eriomoeszia , Eriomycopsis , Erioneura , Erioneuron , Erionota , Eriopeltastes , Eriopeltis , Eriopezia , Eriophonus Tschitscherine, 1901 , Eriophora , Eriophorum , Eriophyidae , Eriophyllum , Eriopisa , Eriopisella , Eriopogon , Erioppia , Eriopsela , Eriopsis , Eriopsylla , Erioptera , Eriopterella , Erioptereta , Eriopterodes , Erioptris , Eriopus , Eriopyga , Eriopygodes , Eriopyrrha , Erioscele , Erioscelis , Erioschidias , Eriosema , Eriosemopsis , Eriosinus , Eriosoma , Eriosorus , Eriospermum , Eriosphaeria , Eriosporella , Eriosporium , Eriosporopsis , Eriostepta , Eriostethus , Eriosynaphe , Eriothrix , Eriothyrium , Eriotortrix , Eriotrix , Eriovixia , Eriozancla , Eriozona , Eriphantes , Eriphantidae , Eriphia , Eriphides , Eriphiidae , Eriphioides , Eriphoserica , Eriphosoma , Eriphrixus , Eriphus , Eriphylopsis , Eripison , Eriplatys , Eriptychiida Orvig, 1958 † , Eripus Dejean, 1829 , Erirhigous , Erirhinidae , Erirhinus , Erirhinus , Erirrhinoides , Erirrhinus , Eris , Erischidias , Erismanthus , Erismatica , Erisphex , Erispora , Erissoides , Erissus , Eristalinus , Eristaliomyia , Eristalis , Eristalopsis , Eristalotabanus , Eristena , Eristhenodes , Eristicophis , Eristicus , Eristinus , Eristus , Erites , Eritettix , Erithacus , Erithalis , Erithophilus , Erithyma , Eritranis , Eritrichium , Eritrichius , Eritrissomerus , Eriulis , Erium , Eriurgus , Erixestus , Erizada ,

Eria[uredi VE | uredi]

Eria Lindl.[uredi VE | uredi]

  1. Eria acuminata (Blume) Lindl.
  2. Eria affinis Griff.
  3. Eria albescens Ridl.
  4. Eria albiflora Rolfe
  5. Eria albolutea Rolfe
  6. Eria aliciae Quisumb.
  7. Eria amplectens J.J.Sm.
  8. Eria ancorifera J.J.Sm.
  9. Eria andamanica Hook.f.
  10. Eria angustifolia Ridl.
  11. Eria annapurnensis L.R.Shakya & M.R.Shrestha
  12. Eria anomala Schltr.
  13. Eria apertiflora Summerh.
  14. Eria aporoides Lindl.
  15. Eria arunachalensis A.N.Rao
  16. Eria atrorubens Schltr.
  17. Eria atrovinosa Carr
  18. Eria aurantia J.J.Sm.
  19. Eria aurantiaca Ridl.
  20. Eria bancana J.J.Sm.
  21. Eria baniae Bajrach., L.R.Shakya & Chettri
  22. Eria bengkulensis J.J.Sm.
  23. Eria berringtoniana Rchb.f.
  24. Eria bhutanica Bajrach. & K.K.Shrestha
  25. Eria bidupensis (Gagnep.) Seidenf. ex Aver.
  26. Eria bifalcis Lindl.
  27. Eria biflora Griff.
  28. Eria bigibba Rchb.f.
  29. Eria biglandulosa J.J.Sm.
  30. Eria bilobulata Seidenf.
  31. Eria binabayensis Ames
  32. Eria bogoriensis J.J.Sm.
  33. Eria brachystachya Rchb.f.
  34. Eria brevicaulis Seidenf.
  35. Eria brownei Braid
  36. Eria bulbophylloides C.Schweinf.
  37. Eria calcarea V.N.Long & Aver.
  38. Eria carinata Gibson
  39. Eria carnea J.J.Sm.
  40. Eria carnosula J.J.Sm.
  41. Eria carolettae Hance
  42. Eria carunculosa (Gagnep.) Seidenf. ex Aver.
  43. Eria celebica Rolfe
  44. Eria chlorantha Aver. & Averyanova
  45. Eria chrysocardia Schltr.
  46. Eria clausa King & Pantl.
  47. Eria clavata Holttum
  48. Eria clavicaulis Wall. ex Lindl.
  49. Eria clavimentalis Ridl.
  50. Eria cochinchinensis Gagnep.
  51. Eria coffeicolor Kraenzl.
  52. Eria compressa (Blume) Blume
  53. Eria compressoclavata J.J.Sm.
  54. Eria conica Summerh.
  55. Eria consanguinea J.J.Sm.
  56. Eria convallariopsis Kraenzl.
  57. Eria cootesii D.P.Banks
  58. Eria cordifera Schltr.
  59. Eria coronaria (Lindl.) Rchb.f.
  60. Eria crassicaulis Hook.f.
  61. Eria crassipes Ridl.
  62. Eria cristata Rolfe
  63. Eria crucigera Ridl.
  64. Eria curtisii Rchb.f.
  65. Eria cymbiformis J.J.Sm.
  66. Eria dasystachys Ridl.
  67. Eria dayana Rchb.f.
  68. Eria decipiens Schltr.
  69. Eria decurrentipetala J.J.Sm.
  70. Eria deliana J.J.Sm.
  71. Eria dentrecasteauxii Kraenzl.
  72. Eria diluta Ridl.
  73. Eria diversicolor V.N.Long & Aver.
  74. Eria djaratensis Schltr.
  75. Eria dulitensis Carr
  76. Eria dura Kraenzl.
  77. Eria earine Ridl.
  78. Eria elisheae P.O'Byrne
  79. Eria erosula J.J.Sm.
  80. Eria erythrosticta Ridl.
  81. Eria eurostachys Ridl.
  82. Eria euryloba Schltr.
  83. Eria exappendiculata J.J.Sm.
  84. Eria exilis Hook.f.
  85. Eria fastigiatifolia Ames
  86. Eria feddeana Schltr.
  87. Eria ferruginea Lindl.
  88. Eria fimbriloba J.J.Sm.
  89. Eria foetida Aver.
  90. Eria gagnepainii A.D.Hawkes & A.H.Heller
  91. Eria geboana Ormerod
  92. Eria genuflexa J.J.Sm.
  93. Eria glandulifera Deori & Phukan
  94. Eria globulifera Seidenf.
  95. Eria gobiensis Schltr.
  96. Eria gracilicaulis Kraenzl.
  97. Eria graminea Ridl.
  98. Eria halconensis Ames
  99. Eria hallieri J.J.Sm.
  100. Eria hegdei Agrawala & H.J.Chowdhery
  101. Eria hosei Rendle
  102. Eria ignea Rchb.f.
  103. Eria imbricata J.J.Sm.
  104. Eria imitans Schltr.
  105. Eria imperatifolia Ormerod
  106. Eria javanica (Sw.) Blume
  107. Eria jenseniana J.J.Sm.
  108. Eria junghuhnii J.J.Sm.
  109. Eria kalelotong P.O'Byrne & J.J.Verm.
  110. Eria kamlangensis A.N.Rao
  111. Eria kandariana (Kraenzl.) Schltr.
  112. Eria kaniensis Schltr.
  113. Eria karikouyensis Schltr.
  114. Eria kawengica Schltr.
  115. Eria kenejiana Schltr.
  116. Eria lacei Summerh.
  117. Eria lactea Kraenzl.
  118. Eria lactiflora Aver.
  119. Eria lamonganensis Rchb.f.
  120. Eria laniceps Rchb.f.
  121. Eria lanigera Seidenf.
  122. Eria lasiopetala (Willd.) Ormerod
  123. Eria lasiorhiza Schltr.
  124. Eria latilabellis Seidenf.
  125. Eria ledermannii Schltr.
  126. Eria leucantha Ridl.
  127. Eria lindleyi Thwaites
  128. Eria linearifolia Merr.
  129. Eria lineoligera Rchb.f.
  130. Eria lohitensis A.N.Rao, Harid. & S.N.Hedge
  131. Eria longipes Gagnep.
  132. Eria longirepens Ridl.
  133. Eria longissima Ames & Quisumb.
  134. Eria macrophylla Ames & C.Schweinf.
  135. Eria marginata Rolfe
  136. Eria mearnsii Leav.
  137. Eria megalopha Ridl.
  138. Eria meghasaniensis (S.Misra) S.Misra
  139. Eria mentaweiensis J.J.Sm.
  140. Eria merapiensis Schltr.
  141. Eria micholitziana Kraenzl.
  142. Eria micholitzii Kraenzl.
  143. Eria minahassae Schltr.
  144. Eria montana Schltr.
  145. Eria mooreana F.Muell. ex Kraenzl.
  146. Eria moultonii Ridl.
  147. Eria mucronata Lindl.
  148. Eria murkelensis J.J.Sm.
  149. Eria neglecta Ridl.
  150. Eria nepalensis Bajrach. & K.K.Shrestha
  151. Eria nutans Lindl.
  152. Eria obscura Aver.
  153. Eria occidentalis Seidenf.
  154. Eria ochracea Rolfe
  155. Eria odontoglossa Schltr.
  156. Eria odorifera Leav.
  157. Eria oligotricha Schltr.
  158. Eria opeatoloba Schltr.
  159. Eria oreogena Schltr.
  160. Eria ornata (Blume) Lindl.
  161. Eria ovilis J.J.Sm.
  162. Eria pachycephala Kraenzl.
  163. Eria palmifolia Ridl.
  164. Eria parviflora F.M.Bailey
  165. Eria pauciflora Wight
  166. Eria peraffinis J.J.Sm.
  167. Eria perpusilla E.C.Parish & Rchb.f.
  168. Eria perspicabilis Ames
  169. Eria petiolata J.J.Sm.
  170. Eria pilifera Ridl.
  171. Eria pinguis Ridl.
  172. Eria piruensis J.J.Sm.
  173. Eria pokharensis Bajrach., Subedi & K.K.Shrestha
  174. Eria porphyroglossa Kraenzl.
  175. Eria porteri Seidenf. & A.D.Kerr
  176. Eria propinqua Ames
  177. Eria pseudoclavicaulis Blatt.
  178. Eria pseudostellata Schltr.
  179. Eria puberula Ridl.
  180. Eria pulla Schltr.
  181. Eria pulverulenta Guillaumin
  182. Eria quadricolor J.J.Sm.
  183. Eria ramosii Leav.
  184. Eria ramuana Schltr.
  185. Eria ramulosa Ridl.
  186. Eria rhizophoreti Schltr.
  187. Eria rhodoleuca Schltr.
  188. Eria robusta (Blume) Lindl.
  189. Eria rolfei J.J.Sm.
  190. Eria rostriflora Rchb.f.
  191. Eria rubifera J.J.Sm.
  192. Eria sabasaroe Ormerod
  193. Eria sarcophylla Schltr.
  194. Eria sarrasinorum Kraenzl.
  195. Eria scabrilinguis Lindl.
  196. Eria sessilifolia (J.Fraser) D.L.Roberts & Sayers
  197. Eria shanensis King & Pantl.
  198. Eria sharmae H.J.Chowdhery, G.S.Giri & G.D.Pal
  199. Eria siamensis Schltr.
  200. Eria sicaria Lindl.
  201. Eria simondii Gagnep.
  202. Eria simplex Seidenf.
  203. Eria singulifolia Schltr.
  204. Eria sopoetanica Schltr.
  205. Eria sordida Ridl.
  206. Eria spirodela Aver.
  207. Eria stenobulba Schltr.
  208. Eria straminea Kraenzl.
  209. Eria subclausa Schltr.
  210. Eria sumatrensis Ridl.
  211. Eria sumbawensis Rchb.f.
  212. Eria summerhayesiana A.D.Hawkes & A.H.Heller
  213. Eria sundaica J.J.Sm.
  214. Eria sutepensis Rolfe ex Downie
  215. Eria tenuicaulis S.C.Chen & Z.H.Tsi
  216. Eria thwaitesii Trimen
  217. Eria tomentosa (J.Koenig) Hook.f.
  218. Eria tomohonensis Kraenzl.
  219. Eria torricellensis Schltr.
  220. Eria toxopei J.J.Sm.
  221. Eria trichotaenia Schltr.
  222. Eria triloba Ridl.
  223. Eria trilophota Lindl. ex B.D.Jacks.
  224. Eria truncata Lindl.
  225. Eria umbonata F.Muell. & Kraenzl.
  226. Eria unifolia J.J.Sm.
  227. Eria vaginifera J.J.Sm.
  228. Eria valida Lindl.
  229. Eria verruculosa J.J.Sm.
  230. Eria versicolor J.J.Sm.
  231. Eria virginalis Schltr.
  232. Eria viridibracteata Ridl.
  233. Eria vittata Lindl.
  234. Eria vulcanica Schltr.
  235. Eria wariana Schltr.
  236. Eria wildgrubeana P.O'Byrne & J.J.Verm.
  237. Eria wildiana Rolfe ex Downie
  238. Eria yanshanensis S.C.Chen
status nije riješen:
  1. Eria augustifolia Ridl. ex Stapf
  2. Eria cladophylax Rchb.f.
  3. Eria dendrophylax Rchb.f.
  4. Eria densiflora Lindl. ex Loudon
  5. Eria eburnea Rchb.f.
  6. Eria hemilaena Rchb.f.
  7. Eria isochila Kraenzl.
  8. Eria jengingensis S.N.Hegde
  9. Eria lavviensis J.J. Sm.
  10. Eria liparoides T.E.Hunt
  11. Eria magnifibracteata J.J. Wood
  12. Eria mathewsii W.F.M. Drake
  13. Eria microditis Rchb. f.
  14. Eria ornithoides Kraenzl.
  15. Eria pleiostachya Beck & Lerchen.
  16. Eria roseans Schltr. ex Mansf.
  17. Eria scotiifolia J.J.Sm.
  18. Eria sedifolia Hook. f.
  19. Eria unifoliata Schltr. ex Mansf.

Plantae > Magnoliophyta > Liliopsida > Asparagales > Orchidaceae Eriachaenium , Eriachne , Erianthecium , Erianthella , Erianthina , Erianthus , Eriaphytis , Eriastichus , Eriastrum ,

Eriauchenius O. Pickard-Cambridge, 1881[uredi VE | uredi]

  1. Eriauchenius ambre Wood, 2008
  2. Eriauchenius anabohazo Wood, 2008
  3. Eriauchenius borimontsina Wood, 2008
  4. Eriauchenius bourgini (Millot, 1948)
  5. Eriauchenius cornutus (Lotz, 2003)
  6. Eriauchenius gracilicollis (Millot, 1948)
  7. Eriauchenius griswoldi Wood, 2008
  8. Eriauchenius halambohitra Wood, 2008
  9. Eriauchenius jeanneli (Millot, 1948)
  10. Eriauchenius lavatenda Wood, 2008
  11. Eriauchenius legendrei (Platnick, 1991)
  12. Eriauchenius namoroka Wood, 2008
  13. Eriauchenius pauliani (Legendre, 1970)
  14. Eriauchenius ratsirarsoni (Lotz, 2003)
  15. Eriauchenius spiceri Wood, 2008
  16. Eriauchenius tsingyensis (Lotz, 2003)
  17. Eriauchenius vadoni (Millot, 1948)
  18. Eriauchenius voronakely Wood, 2008
  19. Eriauchenius workmani O. Pickard-Cambridge, 1881

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Archaeidae Eriaxis ,

Erib[uredi VE | uredi]

Eribella , Eribolus , Eriborus , Eribotrys ,

Eric[uredi VE | uredi]

Erica (Animalia)[uredi VE | uredi]

Erica[uredi VE | uredi]

  1. Erica abelii
  2. Erica abietina
  3. Erica accommodata
  4. Erica acuta
  5. Erica acutangula
  6. Erica adaequata
  7. Erica adnata
  8. Erica aemula
  9. Erica aestiva
  10. Erica affinis
  11. Erica agglutinans
  12. Erica aggregata
  13. Erica aghillana
  14. Erica albens
  15. Erica albertyniae
  16. Erica albescens
  17. Erica albospicata
  18. Erica alexandri
  19. Erica alfredii
  20. Erica algida
  21. Erica alnea
  22. Erica alopecurus
  23. Erica altevirens
  24. Erica alticola
  25. Erica altiphila
  26. Erica amalophylla
  27. Erica amatolensis
  28. Erica amicorum
  29. Erica amidae
  30. Erica amoena
  31. Erica amphigena
  32. Erica ampullacea
  33. Erica andreaei
  34. Erica andringitrensis
  35. Erica aneimena
  36. Erica anemodes
  37. Erica anguliger
  38. Erica angulosa
  39. Erica annalis
  40. Erica annectens
  41. Erica anomala
  42. Erica arachnocalyx
  43. Erica arborea
  44. Erica arborescens
  45. Erica arcuata
  46. Erica ardens
  47. Erica arenaria
  48. Erica areolata
  49. Erica argentea
  50. Erica argyraea
  51. Erica aristata
  52. Erica armandiana
  53. Erica armata
  54. Erica artemisioides
  55. Erica articularis
  56. Erica aspalathifolia
  57. Erica aspalathoides
  58. Erica astroites
  59. Erica atherstonei
  60. Erica atricha
  61. Erica atromontana
  62. Erica atropurpurea
  63. Erica atrovinosa
  64. Erica australis
  65. Erica austronyassana
  66. Erica autumnalis
  67. Erica axillaris
  68. Erica axilliflora
  69. Erica azaleifolia
  70. Erica azorica
  71. Erica baccans
  72. Erica bakeri
  73. Erica banksia
  74. Erica barbigeroides
  75. Erica barnettiana
  76. Erica baroniana
  77. Erica barrydalensis
  78. Erica bauera
  79. Erica baurii
  80. Erica beatricis
  81. Erica benguelensis
  82. Erica benthamiana
  83. Erica berghiana
  84. Erica bergiana
  85. Erica berzelioides
  86. Erica betsileana
  87. Erica bibax
  88. Erica bicolor
  89. Erica binaria
  90. Erica blaerioides
  91. Erica blandfordii
  92. Erica blenna
  93. Erica bodkinii
  94. Erica bojeri
  95. Erica bokkeveldia
  96. Erica bolusanthus
  97. Erica bolusiae
  98. Erica borboniifolia
  99. Erica bosseri
  100. Erica botryoides
  101. Erica boucheri
  102. Erica boutonii
  103. Erica brachialis
  104. Erica brachycentra
  105. Erica brachyphylla
  106. Erica brachysepala
  107. Erica bracteolaris
  108. Erica bredasiana
  109. Erica brevicaulis
  110. Erica brevifolia
  111. Erica broadleyana
  112. Erica brownii
  113. Erica brownleeae
  114. Erica bruniades
  115. Erica bruniifolia
  116. Erica burchelliana
  117. Erica cabernetea
  118. Erica caespitosa
  119. Erica caffra
  120. Erica caffrorum
  121. Erica calcareophila
  122. Erica calcicola
  123. Erica caledonica
  124. Erica calycina
  125. Erica cameronii
  126. Erica campanularis
  127. Erica canaliculata
  128. Erica canescens
  129. Erica capensis
  130. Erica capillaris
  131. Erica capitata
  132. Erica caprina
  133. Erica carduifolia
  134. Erica carnea
  135. Erica caterviflora
  136. Erica cavartica
  137. Erica cederbergensis
  138. Erica cedromontana
  139. Erica ceraria
  140. Erica cereris
  141. Erica cerinthoides
  142. Erica cernua
  143. Erica cerviciflora
  144. Erica cetrata
  145. Erica chamissonis
  146. Erica chartacea
  147. Erica chionodes
  148. Erica chionophila
  149. Erica chiroptera
  150. Erica chloroloma
  151. Erica chlorosepala
  152. Erica chonantha
  153. Erica chrysocodon
  154. Erica ciliaris
  155. Erica cincta
  156. Erica cinerea
  157. Erica clavisepala
  158. Erica coacervata
  159. Erica coarctata
  160. Erica coccinea
  161. Erica collina
  162. Erica colorans
  163. Erica columnaris
  164. Erica comata
  165. Erica comorensis
  166. Erica condensata
  167. Erica conferta
  168. Erica consobrina
  169. Erica conspicua
  170. Erica constantia
  171. Erica cooperi
  172. Erica copiosa
  173. Erica cordata
  174. Erica corifolia
  175. Erica coronanthera
  176. Erica corydalis
  177. Erica costatisepala
  178. Erica crassifolia
  179. Erica crassisepala
  180. Erica crateriformis
  181. Erica cremea
  182. Erica cristata
  183. Erica cristiflora
  184. Erica croceovirens
  185. Erica cruenta
  186. Erica cryptanthera
  187. Erica cryptoclada
  188. Erica cubica
  189. Erica cubitans
  190. Erica cumuliflora
  191. Erica cunoniensis
  192. Erica curtophylla
  193. Erica curviflora
  194. Erica curvifolia
  195. Erica curvirostris
  196. Erica curvistyla
  197. Erica cuscutiformis
  198. Erica cyathiformis
  199. Erica cygnea
  200. Erica cylindrica
  201. Erica cymosa
  202. Erica cyrilliflora
  203. Erica danguyana
  204. Erica daphniflora
  205. Erica debilis
  206. Erica deflexa
  207. Erica demissa
  208. Erica densata
  209. Erica densifolia
  210. Erica denticulata
  211. Erica depressa
  212. Erica desmantha
  213. Erica dianthifolia
  214. Erica diaphana
  215. Erica dilatata
  216. Erica diosmifolia
  217. Erica diotiflora
  218. Erica discolor
  219. Erica dispar
  220. Erica dissimulans
  221. Erica distorta
  222. Erica dodii
  223. Erica dolfiana
  224. Erica doliiformis
  225. Erica dominans
  226. Erica dracomontana
  227. Erica drakensbergensis
  228. Erica dregei
  229. Erica dysantha
  230. Erica ebracteata
  231. Erica eburnea
  232. Erica ecklonii
  233. Erica eglandulosa
  234. Erica elimensis
  235. Erica elsieana
  236. Erica embothriifolia
  237. Erica empetrina
  238. Erica equisetifolia
  239. Erica erasmia
  240. Erica eremioides
  241. Erica ericoides
  242. Erica erina
  243. Erica eriocephala
  244. Erica eriocodon
  245. Erica eriophoros
  246. Erica esterhuyseniae
  247. Erica esteriana
  248. Erica etheliae
  249. Erica eugenea
  250. Erica euryphylla
  251. Erica eustacei
  252. Erica evansii
  253. Erica excavata
  254. Erica exleeana
  255. Erica extrusa
  256. Erica fairii
  257. Erica fascicularis
  258. Erica fastigiata
  259. Erica fausta
  260. Erica feminarum
  261. Erica ferrea
  262. Erica filago
  263. Erica filamentosa
  264. Erica filialis
  265. Erica filiformis
  266. Erica filipendula
  267. Erica fimbriata
  268. Erica flacca
  269. Erica flanaganii
  270. Erica flavicoma
  271. Erica flavisepala
  272. Erica flexicaulis
  273. Erica flexistyla
  274. Erica floccifera
  275. Erica flocciflora
  276. Erica florifera
  277. Erica foliacea
  278. Erica fontana
  279. Erica fontensis
  280. Erica formosa
  281. Erica forsteri
  282. Erica frigida
  283. Erica fuscescens
  284. Erica galgebergensis
  285. Erica galioides
  286. Erica garciae
  287. Erica genistifolia
  288. Erica georgica
  289. Erica gerhardii
  290. Erica gigantea
  291. Erica gillii
  292. Erica glabella
  293. Erica glabripes
  294. Erica glandulifera
  295. Erica glandulipila
  296. Erica glandulosa
  297. Erica glaphyra
  298. Erica glauca
  299. Erica globiceps
  300. Erica globulifera
  301. Erica glomiflora
  302. Erica glumiflora
  303. Erica glutinosa
  304. Erica gnaphaloides
  305. Erica goatcheriana
  306. Erica gossypioides
  307. Erica goudotiana
  308. Erica gracilipes
  309. Erica gracilis
  310. Erica grandiflora
  311. Erica granulatifolia
  312. Erica granulosa
  313. Erica grata
  314. Erica greyi
  315. Erica grisbrookii
  316. Erica guthriei
  317. Erica gysbertii
  318. Erica haemastoma
  319. Erica haematocodon
  320. Erica haematosiphon
  321. Erica halicacaba
  322. Erica hameriana
  323. Erica hanekomii
  324. Erica hansfordii
  325. Erica harroyana
  326. Erica harveyana
  327. Erica hebdomadalis
  328. Erica hebecalyx
  329. Erica hebeclada
  330. Erica heleogena
  331. Erica heliophila
  332. Erica hendricksei
  333. Erica hermani
  334. Erica heterophylla
  335. Erica hexandra
  336. Erica hexensis
  337. Erica hibbertia
  338. Erica hillburttii
  339. Erica hippurus
  340. Erica hirta
  341. Erica hirtiflora
  342. Erica hispidula
  343. Erica hispiduloides
  344. Erica holosericea
  345. Erica holtii
  346. Erica hottentotica
  347. Erica humansdorpensis
  348. Erica humbertii
  349. Erica humidicola
  350. Erica humifusa
  351. Erica ibityensis
  352. Erica ignita
  353. Erica imbricata
  354. Erica imerinensis
  355. Erica inaequalis
  356. Erica inamoena
  357. Erica incarnata
  358. Erica inclusa
  359. Erica inconstans
  360. Erica inflata
  361. Erica inflaticalyx
  362. Erica infundibuliformis
  363. Erica ingeana
  364. Erica innovans
  365. Erica inordinata
  366. Erica insignis
  367. Erica insolitanthera
  368. Erica intermedia
  369. Erica interrupta
  370. Erica intervallaris
  371. Erica intonsa
  372. Erica intricata
  373. Erica involucrata
  374. Erica involvens
  375. Erica ioniana
  376. Erica irbyana
  377. Erica irregularis
  378. Erica irrorata
  379. Erica isaloensis
  380. Erica ixanthera
  381. Erica jacksoniana
  382. Erica jananthus
  383. Erica jasminiflora
  384. Erica johnstoniana
  385. Erica jonasiana
  386. Erica jugicola
  387. Erica jumellei
  388. Erica juniperina
  389. Erica junonia
  390. Erica kammanassieae
  391. Erica karooica
  392. Erica karwyderi
  393. Erica keeromsbergensis
  394. Erica keetii
  395. Erica kingaensis
  396. Erica kirstenii
  397. Erica klotzschii
  398. Erica kogelbergensis
  399. Erica kougabergensis
  400. Erica kraussiana
  401. Erica krugeri
  402. Erica labialis
  403. Erica lachnaeifolia
  404. Erica lachnaeoides
  405. Erica laeta
  406. Erica laevigata
  407. Erica lagenaeformis
  408. Erica lananthera
  409. Erica lanata
  410. Erica lanceolifera
  411. Erica langebergensis
  412. Erica lanipes
  413. Erica lanuginosa
  414. Erica lasciva
  415. Erica lasiocarpa
  416. Erica lateralis
  417. Erica lateriflora
  418. Erica latiflora
  419. Erica latifolia
  420. Erica lavandulifolia
  421. Erica lawsonii
  422. Erica lecomtei
  423. Erica lehmannii
  424. Erica lepidota
  425. Erica leptantha
  426. Erica leptoclada
  427. Erica leptopus
  428. Erica lerouxiae
  429. Erica leucantha
  430. Erica leucanthera
  431. Erica leucoclada
  432. Erica leucodesmia
  433. Erica leucopelta
  434. Erica leucosiphon
  435. Erica leucotrachela
  436. Erica lignosa
  437. Erica limnophila
  438. Erica limosa
  439. Erica lithophila
  440. Erica loganii
  441. Erica longiaristata
  442. Erica longifolia
  443. Erica longimontana
  444. Erica longipedunculata
  445. Erica longistyla
  446. Erica lowryensis
  447. Erica lucida
  448. Erica lusitanica
  449. Erica lutea
  450. Erica lyallii
  451. Erica lycopodiastrum
  452. Erica macilenta
  453. Erica mackaiana
  454. Erica macowanii
  455. Erica macrocalyx
  456. Erica macroloma
  457. Erica macrophylla
  458. Erica macrotrema
  459. Erica madagascariensis
  460. Erica maderensis
  461. Erica maderi
  462. Erica madida
  463. Erica maesta
  464. Erica mafiensis
  465. Erica magistrati
  466. Erica magnisylvae
  467. Erica malmesburiensis
  468. Erica mammosa
  469. Erica manipuliflora
  470. Erica mannii
  471. Erica margaritacea
  472. Erica marifolia
  473. Erica maritima
  474. Erica marlothii
  475. Erica marojejyensis
  476. Erica massonii
  477. Erica mauritanica
  478. Erica mauritiensis
  479. Erica maximiliani
  480. Erica melanacme
  481. Erica melanomontana
  482. Erica melanthera
  483. Erica melastoma
  484. Erica mertensiana
  485. Erica michelsoniana
  486. Erica micrandra
  487. Erica microdonta
  488. Erica milanjiana
  489. Erica miniscula
  490. Erica minutifolia
  491. Erica mira
  492. Erica mitchellensis
  493. Erica modesta
  494. Erica mollis
  495. Erica monadelpha
  496. Erica monantha
  497. Erica monsoniana
  498. Erica montis-hominis
  499. Erica mucronata
  500. Erica muirii
  501. Erica multiflexuosa
  502. Erica multiflora
  503. Erica multumbellifera
  504. Erica mundii
  505. Erica muscosa
  506. Erica myriadenia
  507. Erica myriocodon
  508. Erica nabea
  509. Erica nana
  510. Erica natalensis
  511. Erica natalitia
  512. Erica navigatoris
  513. Erica nematophylla
  514. Erica nemorosa
  515. Erica nervata
  516. Erica nevillei
  517. Erica newdigatei
  518. Erica nigrimontana
  519. Erica nivea
  520. Erica niveniana
  521. Erica notholeeana
  522. Erica nubigena
  523. Erica nudiflora
  524. Erica numidica
  525. Erica nutans
  526. Erica nyassana
  527. Erica oakesiorum
  528. Erica oatesii
  529. Erica obconica
  530. Erica obliqua
  531. Erica oblongiflora
  532. Erica obtusata
  533. Erica occulta
  534. Erica ocellata
  535. Erica octonaria
  536. Erica odorata
  537. Erica oligantha
  538. Erica oliveri
  539. Erica omninoglabra
  540. Erica onusta
  541. Erica oophylla
  542. Erica opulenta
  543. Erica orculiflora
  544. Erica oreophila
  545. Erica oreotragus
  546. Erica oresigena
  547. Erica orientalis
  548. Erica orthiocola
  549. Erica ostiaria
  550. Erica outeniquae
  551. Erica ovina
  552. Erica oxyandra
  553. Erica oxycoccifolia
  554. Erica oxysepala
  555. Erica pageana
  556. Erica pallens
  557. Erica palliiflora
  558. Erica paludicola
  559. Erica paniculata
  560. Erica pannosa
  561. Erica papyracea
  562. Erica parilis
  563. Erica parkeri
  564. Erica parviflora
  565. Erica parviporandra
  566. Erica passerina
  567. Erica passerinoides
  568. Erica paucifolia
  569. Erica pauciovulata
  570. Erica pearsoniana
  571. Erica pectinifolia
  572. Erica pellucida
  573. Erica peltata
  574. Erica penduliflora
  575. Erica penicilliformis
  576. Erica perhispida
  577. Erica perlata
  578. Erica permutata
  579. Erica perplexa
  580. Erica perrieri
  581. Erica perspicua
  582. Erica petiolaris
  583. Erica petraea
  584. Erica petricola
  585. Erica petrophila
  586. Erica petrusiana
  587. Erica peziza
  588. Erica phacelanthera
  589. Erica phaeocarpa
  590. Erica philippioides
  591. Erica phillipsii
  592. Erica physantha
  593. Erica physodes
  594. Erica physophylla
  595. Erica pillansii
  596. Erica pillarkopensis
  597. Erica pilosiflora
  598. Erica pilulifera
  599. Erica pinea
  600. Erica piquetbergensis
  601. Erica placentiflora
  602. Erica planifolia
  603. Erica platycalyx
  604. Erica platycodon
  605. Erica pleiotricha
  606. Erica plena
  607. Erica plukenetii
  608. Erica plumigera
  609. Erica plumosa
  610. Erica podophylla
  611. Erica pogonanthera
  612. Erica polifolia
  613. Erica polycoma
  614. Erica portenschlagiana
  615. Erica praecox
  616. Erica praegeri
  617. Erica praenitens
  618. Erica priorii
  619. Erica procaviana
  620. Erica prolata
  621. Erica propendens
  622. Erica propinqua
  623. Erica pseudocalycina
  624. Erica psittacina
  625. Erica puberuliflora
  626. Erica pubescens
  627. Erica pubigera
  628. Erica pudens
  629. Erica pulchella
  630. Erica pulchelliflora
  631. Erica pulvinata
  632. Erica pumila
  633. Erica purgatoriensis
  634. Erica pycnantha
  635. Erica pyramidalis
  636. Erica pyxidiflora
  637. Erica quadrangularis
  638. Erica quadratiflora
  639. Erica quadrifida
  640. Erica quadrisulcata
  641. Erica racemosa
  642. Erica radicans
  643. Erica rakotozafyana
  644. Erica recta
  645. Erica recurvifolia
  646. Erica reenensis
  647. Erica regerminans
  648. Erica regia
  649. Erica rehmii
  650. Erica remota
  651. Erica retorta
  652. Erica reunionensis
  653. Erica revoluta
  654. Erica rhodantha
  655. Erica rhodopis
  656. Erica rhopalantha
  657. Erica ribisaria
  658. Erica richardii
  659. Erica rigidula
  660. Erica rimarum
  661. Erica riparia
  662. Erica rivularis
  663. Erica robynsiana
  664. Erica rosacea
  665. Erica roseoloba
  666. Erica rossii
  667. Erica rubens
  668. Erica rubiginosa
  669. Erica rudolfii
  670. Erica rufescens
  671. Erica rugata
  672. Erica rupicola
  673. Erica russakiana
  674. Erica rusticula
  675. Erica sacciflora
  676. Erica sagittata
  677. Erica salax
  678. Erica salicina
  679. Erica salteri
  680. Erica saptouensis
  681. Erica savileae
  682. Erica saxicola
  683. Erica saxigena
  684. Erica scabriuscula
  685. Erica scaettae
  686. Erica schelpeorum
  687. Erica schlechteri
  688. Erica schmidtii
  689. Erica schumannii
  690. Erica scoparia
  691. Erica scytophylla
  692. Erica selaginifolia
  693. Erica senilis
  694. Erica seriphiifolia
  695. Erica serrata
  696. Erica serratifolia
  697. Erica sessiliflora
  698. Erica setacea
  699. Erica setociliata
  700. Erica setosa
  701. Erica setulosa
  702. Erica sexfaria
  703. Erica shannonii
  704. Erica sicifolia
  705. Erica sicula
  706. Erica silvatica
  707. Erica simii
  708. Erica similis
  709. Erica simulans
  710. Erica sitiens
  711. Erica situshiemalis
  712. Erica sociorum
  713. Erica solandra
  714. Erica sonora
  715. Erica sparmannii
  716. Erica sparsa
  717. Erica speciosa
  718. Erica spectabilis
  719. Erica sperata
  720. Erica sphaerocephala
  721. Erica sphaeroidea
  722. Erica sphenanthera
  723. Erica spiculifolia
  724. Erica spinifera
  725. Erica spumosa
  726. Erica squarrosa
  727. Erica stagnalis
  728. Erica steinbergiana
  729. Erica stenantha
  730. Erica stokoeanthus
  731. Erica stokoei
  732. Erica straminea
  733. Erica straussiana
  734. Erica strigilifolia
  735. Erica strigosa
  736. Erica stuartii
  737. Erica stylaris
  738. Erica subcapitata
  739. Erica subdivaricata
  740. Erica subulata
  741. Erica subverticillaris
  742. Erica suffulta
  743. Erica swaziensis
  744. Erica sylvainiana
  745. Erica syngenesia
  746. Erica tarantulae
  747. Erica taxifolia
  748. Erica taylorii
  749. Erica tegetiformis
  750. Erica tegulifolia
  751. Erica tenella
  752. Erica tenuicaulis
  753. Erica tenuifolia
  754. Erica tenuipes
  755. Erica tenuis
  756. Erica terminalis
  757. Erica terniflora
  758. Erica tetragona
  759. Erica tetralix
  760. Erica tetrathecoides
  761. Erica thamnoides
  762. Erica thimifolia
  763. Erica thodei
  764. Erica thomae
  765. Erica thomensis
  766. Erica thunbergii
  767. Erica tomentosa
  768. Erica toringbergensis
  769. Erica totta
  770. Erica trachysantha
  771. Erica tradouwensis
  772. Erica tragomontana
  773. Erica tragulifera
  774. Erica transparens
  775. Erica triceps
  776. Erica trichadenia
  777. Erica trichoclada
  778. Erica trichophora
  779. Erica trichophylla
  780. Erica trichostigma
  781. Erica trichroma
  782. Erica triflora
  783. Erica trimera
  784. Erica tristis
  785. Erica truncata
  786. Erica tubercularis
  787. Erica tumida
  788. Erica turgida
  789. Erica turmalis
  790. Erica turneri
  791. Erica turrisbabylonica
  792. Erica tysonii
  793. Erica uberiflora
  794. Erica umbellata
  795. Erica umbelliflora
  796. Erica umbratica
  797. Erica unicolor
  798. Erica unilateralis
  799. Erica urceolata
  800. Erica urna-viridis
  801. Erica ustulescens
  802. Erica utriculosa
  803. Erica uysii
  804. Erica vagans
  805. Erica valida
  806. Erica vallis-aranearum
  807. Erica vallis-fluminis
  808. Erica vallis-gratiae
  809. Erica vanheurckii
  810. Erica varderi
  811. Erica velatiflora
  812. Erica velitaris
  813. Erica ventricosa
  814. Erica venustiflora
  815. Erica verecunda
  816. Erica vernicosa
  817. Erica versicolor
  818. Erica verticillata
  819. Erica vestita
  820. Erica viguieri
  821. Erica villosa
  822. Erica vinacea
  823. Erica virginalis
  824. Erica viridiflora
  825. Erica viridimontana
  826. Erica viscaria
  827. Erica viscidiflora
  828. Erica viscosissima
  829. Erica vlokii
  830. Erica vogelpoelii
  831. Erica walkeri
  832. Erica wangfatiana
  833. Erica watsonii
  834. Erica wendlandiana
  835. Erica whyteana
  836. Erica wildii
  837. Erica williamsiorum
  838. Erica winteri
  839. Erica wittebergensis
  840. Erica woodii
  841. Erica wyliei
  842. Erica xanthina
  843. Erica xeranthemifolia
  844. Erica zebrensis
  845. Erica zeyheriana
  846. Erica zitzikammensis
  847. Erica zwartbergensis

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Ericales → Ericaceae

Ericabatrachus[uredi VE | uredi]

Porodica Ericaceae Sweet; (vrjesovke)[uredi VE | uredi]

  1. Acrothamnus • 7 spp
  2. Acrotriche • 19 spp
  3. Agapetes • 112 spp
  4. Agarista • 30 spp
  5. Agauria • 2 spp
  6. Agiortia • 3 spp
  7. Allotropa • 1 spp
  8. Andersonia • 28 spp
  9. Andromeda • 1 spp
  10. Androstoma • 2 spp
  11. Anthopteropsis • 1 spp
  12. Anthopterus • 12 spp
  13. Arbutus • 13 spp
  14. Archeria • 6 spp
  15. Arcterica • 1 spp
  16. Arctostaphylos • 81 spp
  17. Astroloma • 23 spp
  18. Bejaria • 16 spp
  19. Brachyloma • 13 spp
  20. Bryanthus • 1 spp
  21. Budawangia • 1 spp
  22. Calluna • 1 spp
  23. Cassiope • 17 spp
  24. Cavendishia • 114 spp
  25. Ceratiola • 1 spp
  26. Ceratostema • 35 spp
  27. Chamaedaphne • 1 spp
  28. Cheilotheca • 4 spp
  29. Chimaphila • 5 spp
  30. Choristemon • 1 spp
  31. Coleanthera • 3 spp
  32. Comarostaphylis • 11 spp
  33. Conostephium • 13 spp
  34. Corema • 3 spp
  35. Cosmelia • 1 spp
  36. Costera • 10 spp
  37. Craibiodendron • 5 spp
  38. Croninia • 1 spp
  39. Cyathodes • 6 spp
  40. Cyathopsis • 3 spp
  41. Daboecia • 1 spp
  42. Decatoca • 1 spp
  43. Demosthenesia • 12 spp
  44. Didonica • 4 spp
  45. Dielsiodoxa • 5 spp
  46. Dimorphanthera • 82 spp
  47. Diogenesia • 14 spp
  48. Diplycosia • 119 spp
  49. Disterigma • 41 spp
  50. Dracophyllum • 61 spp
  51. Elliottia • 4 spp
  52. Empetrum • 3 spp
  53. Enkianthus • 14 spp
  54. Epacris • 48 spp
  55. Epigaea • 3 spp
  56. Erica • 849 spp
  57. Eubotrys • 2 spp
  58. Gaultheria • 143 spp
  59. Gaylussacia • 56 spp
  60. Gonocalyx • 11 spp
  61. Harrimanella • 2 spp
  62. Hemitomes • 1 spp
  63. Hypopitys • 1 spp
  64. Kalmia • 9 spp
  65. Kalmiopsis • 2 spp
  66. Lebetanthus • 1 spp
  67. Ledothamnus • 7 spp
  68. Leptecophylla • 12 spp
  69. Leucopogon • 187 spp
  70. Leucothoe • 7 spp
  71. Lissanthe • 9 spp
  72. Lyonia • 38 spp
  73. Lysinema • 5 spp
  74. Macleania • 34 spp
  75. Melichrus • 4 spp
  76. Moneses • 1 spp
  77. Monotoca • 11 spp
  78. Monotropa • 1 spp
  79. Monotropastrum • 2 spp
  80. Monotropsis • 1 spp
  81. Montitega • 1 spp
  82. Mycerinus • 3 spp
  83. Needhamiella • 1 spp
  84. Notopora • 5 spp
  85. Oligarrhena • 1 spp
  86. Oreanthes • 7 spp
  87. Ornithostaphylos • 1 spp
  88. Orthaea • 37 spp
  89. Orthilia • 3 spp
  90. Oxydendrum • 1 spp
  91. Paphia • 20 spp
  92. Pellegrinia • 4 spp
  93. Pentachondra • 4 spp
  94. Pernettya • 4 spp
  95. Phyllodoce • 9 spp
  96. Pieris • 8 spp
  97. Pityopus • 1 spp
  98. Planocarpa • 3 spp
  99. Pleuricospora • 1 spp
  100. Plutarchia • 11 spp
  101. Polyclita • 1 spp
  102. Prionotes • 1 spp
  103. Psammisia • 66 spp
  104. Pterospora • 1 spp
  105. Pyrola • 37 spp
  106. Rhododendron • 1,139 spp
  107. Rhodothamnus • 2 spp
  108. Richea • 13 spp
  109. Rupicola • 4 spp
  110. Rusbya • 1 spp
  111. Sarcodes • 1 spp
  112. Satyria • 25 spp
  113. Semiramisia • 4 spp
  114. Siphonandra • 5 spp
  115. Sphenotoma • 6 spp
  116. Sphyrospermum • 30 spp
  117. Sprengelia • 5 spp
  118. Styphelia • 19 spp
  119. Symphysia • 11 spp
  120. Tepuia • 7 spp
  121. Themistoclesia • 35 spp
  122. Thibaudia • 72 spp
  123. Trochocarpa • 15 spp
  124. Utleya • 1 spp
  125. Vaccinium • 472 spp
  126. Woollsia • 1 spp
  127. Zenobia • 1 spp

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Ericales

Ericaella Bonaldo, 1994[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Eutichuridae

Ericales (vrjesolike)[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida

Ericameria Nutt.[uredi VE | uredi]

  1. Ericameria albida (M.E.Jones ex A.Gray) L.C.Anderson
  2. Ericameria arborescens (A.Gray) Greene
  3. Ericameria arizonica "R.P.Roberts, Urbatsch & J.Anderson"
  4. Ericameria bloomeri (A.Gray) J.F.Macbr.
  5. Ericameria × bolanderi (A.Gray) G.L.Nesom & G.I.Baird
  6. Ericameria brachylepis (A.Gray) H.M.Hall
  7. Ericameria compacta (H.M.Hall) G.L.Nesom
  8. Ericameria cooperi (A.Gray) H.M.Hall
  9. Ericameria crispa (L.C.Anderson) G.L.Nesom
  10. Ericameria cuneata (A.Gray) McClatchie
  11. Ericameria discoidea (Nutt.) G.L.Nesom
  12. Ericameria ericoides (Less.) Nutt. ex Jeps.
  13. Ericameria fasciculata (Eastw.) J.F.Macbr.
  14. Ericameria gilmanii (S.F.Blake) G.L.Nesom
  15. Ericameria greenei (A.Gray) G.L.Nesom
  16. Ericameria juarezensis (Moran) Urbatsch
  17. Ericameria laricifolia (A.Gray) Shinners
  18. Ericameria lignumviridis (S.L.Welsh) G.L.Nesom
  19. Ericameria linearifolia (DC.) Urbatsch & Wussow
  20. Ericameria linearis (Rydb.) R.P.Roberts & Urbatsch
  21. Ericameria martirensis Wiggins
  22. Ericameria nana Nutt.
  23. Ericameria nauseosa (Pall. ex Pursh) G.L.Nesom & G.I.Baird
  24. Ericameria obovata (Rydb.) G.L.Nesom
  25. Ericameria ophitidis (J.T.Howell) G.L.Nesom
  26. Ericameria palmeri (A.Gray) H.M.Hall
  27. Ericameria paniculata (A.Gray) A.Gray ex Rydb.
  28. Ericameria parishii (Greene) H.M.Hall
  29. Ericameria parryi (A.Gray) G.L.Nesom & G.I.Baird
  30. Ericameria pinifolia (A.Gray) H.M.Hall
  31. Ericameria resinosa Nutt.
  32. Ericameria sonorensis B.L.Turner
  33. Ericameria suffruticosa (Nutt.) G.L.Nesom
  34. Ericameria teretifolia (Durand & Hilg.) Jeps.
  35. Ericameria × uintahensis (L.C.Anderson) G.L.Nesom & G.I.Baird
  36. Ericameria × viscosa (D.D.Keck) G.L.Nesom & G.I.Baird
  37. Ericameria watsonii (A.Gray) G.L.Nesom
  38. Ericameria winwardii (Dorn & Delmatier) R.P.Roberts & Urbatsch
  39. Ericameria zionis (L.C.Anderson) G.L.Nesom
status nije riješen:
  1. Ericameria depressa Nutt.
  2. Ericameria discoidea Dorn & Delmatier
  3. Ericameria greenei A.Gray
  4. Ericameria microcephala (Cronquist) Kartesz & Gandhi

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Ericandersonia[uredi VE | uredi]

  1. Ericandersonia sagamia

Ericaphis , Ericeia , Ericentrodea , Ericentrus , Ericerodes , Ericeroides , Ericerus , Erichia , Erichsenia , Erichsonella , Erichsonia , Erichthodes , Ericina , Ericiocyathus , Ericiolus , Ericksonella , Ericodesma , Ericolophium , Ericotettix , Ericrocis , Ericryphalus , Ericsonia , Ericthonius , Ericydeus , Ericydnus ,

Ericymba[uredi VE | uredi]

  1. Ericymba amplamala (Pera & Armbruster, 2006)
  2. Ericymba buccata Cope, 1865

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Erid[uredi VE | uredi]

Eridachtha ,

Eridacnis[uredi VE | uredi]

  1. Eridacnis barbouri
  2. Eridacnis radcliffei
  3. Eridacnis sinuans

Eridantes Crosby & Bishop, 1933[uredi VE | uredi]

  1. Eridantes diodontos Prentice & Redak, 2013
  2. Eridantes erigonoides (Emerton, 1882) tipična
  3. Eridantes utibilis Crosby & Bishop, 1933

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae Eridiphas , Eridocamplyus , Eridolius , Eridontomerus , Eridopora , Eridotrypa , Eridotrypa , Eridotrypella , Eridotrypellidae , Eridotrypellina ,

Erie[uredi VE | uredi]

Eriesthis ,

Erig[uredi VE | uredi]

Erigavo , Erigenia ,

Erigeron L., 1753[uredi VE | uredi]

  1. Erigeron abajoensis Cronquist
  2. Erigeron acomanus Spellenb. & P.Knight
  3. Erigeron acris L.
  4. Erigeron adenophorus Greenm.
  5. Erigeron aegyptiacus L.
  6. Erigeron aequifolius H.M.Hall
  7. Erigeron affinis DC.
  8. Erigeron alexeenkoi (Krasch.) Botsch.
  9. Erigeron algidus Jeps.
  10. Erigeron aliceae Howell
  11. Erigeron allochrous Botsch.
  12. Erigeron allocotus S.F.Blake
  13. Erigeron alpiniformis Cronquist
  14. Erigeron alpinus L.
  15. Erigeron altaicus Popov
  16. Erigeron alternifolius (Lawesson & Adsersen) N. Andrus & Tye
  17. Erigeron altissimus R.R.Stewart
  18. Erigeron anchana G.L.Nesom
  19. Erigeron andicola DC.
  20. Erigeron androssovii Popov
  21. Erigeron angustissimus Lindl. ex DC.
  22. Erigeron anisophyllus Rech.f.
  23. Erigeron annuactis G.L.Nesom
  24. Erigeron annuus (L.) Pers.
  25. Erigeron aphanactis (A.Gray) Greene
  26. Erigeron apiculatus Benth.
  27. Erigeron aquarius Standl. & Steyerm.
  28. Erigeron arenarioides (D.C.Eaton ex A.Gray) A.Gray ex Rydb.
  29. Erigeron argentatus A.Gray
  30. Erigeron arisolius G.L.Nesom
  31. Erigeron arizonicus A.Gray
  32. Erigeron armerifolius Turcz. ex DC.
  33. Erigeron asperugineus (D.C.Eaton) A.Gray
  34. Erigeron astranthioides DeJong & G.L.Nesom
  35. Erigeron atticus Vill.
  36. Erigeron aurantiacus Regel
  37. Erigeron aureus Greene
  38. Erigeron aviatorum Herter
  39. Erigeron azureus Regel ex Popov
  40. Erigeron badachschanicus Botsch.
  41. Erigeron baicalensis Botsch.
  42. Erigeron barbellulatus Greene
  43. Erigeron bardsirica Parsa
  44. Erigeron basalticus Hoover
  45. Erigeron basaseachensis G.L.Nesom
  46. Erigeron basilobatus S.F.Blake
  47. Erigeron baumii O.Hoffm.
  48. Erigeron bellidiastroides Griseb.
  49. Erigeron bellidiastrum Nutt.
  50. Erigeron bellidiformis Popov
  51. Erigeron bellidioides (Buch.-Ham. ex D.Don) Benth. ex C.B.Clarke
  52. Erigeron bellioides DC.
  53. Erigeron bigelovii A.Gray
  54. Erigeron bilbaoanus (Remy) Cabrera
  55. Erigeron biolettii Greene
  56. Erigeron biramosus Botsch.
  57. Erigeron blakei Cabrera
  58. Erigeron blochmaniae Greene
  59. Erigeron bloomeri A.Gray
  60. Erigeron boergeri Herter
  61. Erigeron bonariensis L.
  62. Erigeron borealis (Vierh.) Simmons
  63. Erigeron brachyspermus Botsch.
  64. Erigeron breviscapus (Vaniot) Hand.-Mazz.
  65. Erigeron breweri A.Gray
  66. Erigeron burejensis Barkalov
  67. Erigeron × burnati F.O.Wolf
  68. Erigeron byei S.D.Sundb. & G.L.Nesom
  69. Erigeron cabulicus (Boiss.) Botsch.
  70. Erigeron caeruleus Urb.
  71. Erigeron caespitans Kom.
  72. Erigeron caespitosus Nutt.
  73. Erigeron calcicola Greenm.
  74. Erigeron calderae A.Hansen
  75. Erigeron calvus Coville
  76. Erigeron campanensis "Valdeb., Lowrey & Stuessy"
  77. Erigeron camposportoi Cabrera
  78. Erigeron canaani S.L.Welsh
  79. Erigeron canadensis L.
  80. Erigeron canus A.Gray
  81. Erigeron capillipes Ekman ex Urb.
  82. Erigeron cascadensis A.Heller
  83. Erigeron caucasicus Steven
  84. Erigeron caulinifolius G.L.Nesom
  85. Erigeron cavernensis S.L.Welsh & N.D.Atwood
  86. Erigeron cedretorum Rech.f.
  87. Erigeron celerieri Emb. & Maire
  88. Erigeron cervinus Greene
  89. Erigeron chiangii G.L.Nesom
  90. Erigeron chihuahuanus Greene
  91. Erigeron chionophilus Wedd.
  92. Erigeron chiriquensis Standl.
  93. Erigeron chrysopsidis A.Gray
  94. Erigeron cieloensis G.L.Nesom
  95. Erigeron cilicicus Boiss. ex Vierh.
  96. Erigeron cinereus Hook. & Arn.
  97. Erigeron circulis G.L.Nesom
  98. Erigeron clokeyi Cronquist
  99. Erigeron coeruleus Popov
  100. Erigeron compactus S.F.Blake
  101. Erigeron compositus Pursh
  102. Erigeron concinnus (Hook. & Arn.) Torr. & A.Gray
  103. Erigeron consimilis Cronquist
  104. Erigeron conyzoides F.Muell.
  105. Erigeron coronarius Greene
  106. Erigeron coroniglandifer G.L.Nesom
  107. Erigeron corymbosus Nutt.
  108. Erigeron coulteri Porter
  109. Erigeron crenatus Eastw.
  110. Erigeron cronquistii Maguire
  111. Erigeron cuatrocienegensis G.L.Nesom
  112. Erigeron cyanactis Rech.f.
  113. Erigeron dactyloides (Greenm.) G.L.Nesom
  114. Erigeron daenensis Vierh.
  115. Erigeron darrellianus Hemsl.
  116. Erigeron daveauanus (Sennen) Greuter
  117. Erigeron davisii (Cronquist) G.L.Nesom
  118. Erigeron deamii B.L.Rob.
  119. Erigeron decumbens Nutt.
  120. Erigeron dejongii G.L.Nesom
  121. Erigeron delphinifolius Willd.
  122. Erigeron denalii A.Nelson
  123. Erigeron diplopappoides S.Schauer
  124. Erigeron disparipilus Cronquist
  125. Erigeron dissectus Urb.
  126. Erigeron divergens Torr. & A.Gray
  127. Erigeron dolichostylus Botsch.
  128. Erigeron domingensis Urb.
  129. Erigeron droebachensis O.F.Müll. ex Retz.
  130. Erigeron dryophyllus A.Gray
  131. Erigeron eatonii A.Gray
  132. Erigeron ecuadoriensis Hieron.
  133. Erigeron elatior (A.Gray) Greene
  134. Erigeron elatus (Hook.) Greene
  135. Erigeron elbursensis Vierh.
  136. Erigeron elegantulus Greene
  137. Erigeron elmeri (Greene) Greene
  138. Erigeron engelmannii A.Nelson
  139. Erigeron epiroticus (Vierh.) Halácsy
  140. Erigeron eriocalyx (Ledeb.) Vierh.
  141. Erigeron eriocephalus J.Vahl
  142. Erigeron eruptens G.L.Nesom
  143. Erigeron ervendbergii A.Gray
  144. Erigeron evermannii Rydb.
  145. Erigeron exilis A.Gray ex A.Gray
  146. Erigeron eximius Greene
  147. Erigeron falconeri (C.B.Clarke) Botsch.
  148. Erigeron fasciculatus Colla
  149. Erigeron fernandezius (Colla) Harling
  150. Erigeron filifolius (Hook.) Nutt.
  151. Erigeron flabellifolius Rydb.
  152. Erigeron flaccidus (Bunge) Botsch.
  153. Erigeron flagellaris A.Gray
  154. Erigeron flettii G.N.Jones
  155. Erigeron floribundus (Kunth) Sch.Bip.
  156. Erigeron fluens G.L.Nesom
  157. Erigeron foliosus Nutt.
  158. Erigeron formosissimus Greene
  159. Erigeron forreri (Greene) Greene
  160. Erigeron fragrans Spreng.
  161. Erigeron frigidus Boiss. ex DC.
  162. Erigeron fuertesii Urb.
  163. Erigeron fukuyamae Kitam.
  164. Erigeron fundus G.L.Nesom
  165. Erigeron galeottii (A.Gray) Greene
  166. Erigeron garrettii A.Nelson
  167. Erigeron geiseri Shinners
  168. Erigeron gilliesii (Hook. & Arn.) Cabrera
  169. Erigeron glabellus Nutt.
  170. Erigeron glacialis (Nutt.) A.Nelson
  171. Erigeron glaucus Ker Gawl.
  172. Erigeron gnaphalioides Kunth
  173. Erigeron goodrichii S.L.Welsh
  174. Erigeron gouanii L.
  175. Erigeron gracilis Rydb.
  176. Erigeron gramineus L.
  177. Erigeron granatensis W.Lippert
  178. Erigeron grandiflorus Hook.
  179. Erigeron greenei G.L.Nesom
  180. Erigeron griseus (Greenm.) G.L.Nesom
  181. Erigeron guatemalensis (S.F.Blake) G.L.Nesom
  182. Erigeron gunnii (Hook.f.) F.Muell.
  183. Erigeron gypsoverus G.L.Nesom
  184. Erigeron heliographis G.L.Nesom
  185. Erigeron hessii G.L.Nesom
  186. Erigeron heterochaeta Botsch.
  187. Erigeron heteromorphus B.L.Rob.
  188. Erigeron heterophyllus Muhl. ex Willd.
  189. Erigeron hillii Domke
  190. Erigeron himalajensis Vierh.
  191. Erigeron hintoniorum G.L.Nesom
  192. Erigeron hispanicus (Vierh.) Maire
  193. Erigeron hissaricus Botsch.
  194. Erigeron howellii (A.Gray) A.Gray
  195. Erigeron hultenii Spongberg
  196. Erigeron humilis Graham
  197. Erigeron hungaricus (Vierh.) Pawł.
  198. Erigeron hyoseroides Griseb.
  199. Erigeron hyperboreus Greene
  200. Erigeron hypsophilus Phil.
  201. Erigeron hyrcanicus Bornm. & Vierh.
  202. Erigeron hyssopifolius Michx.
  203. Erigeron illapelinus Phil.
  204. Erigeron incaicus Solbrig
  205. Erigeron incertus (d'Urv.) Skottsb.
  206. Erigeron ingae Skottsb.
  207. Erigeron inoptatus A.Gray
  208. Erigeron inornatus (A.Gray) A.Gray
  209. Erigeron ivifolius (L.) Sch.Bip.
  210. Erigeron jaeschkei Vierh.
  211. Erigeron jamaicensis L.
  212. Erigeron janivultus G.L.Nesom
  213. Erigeron jenkinsii G.L.Nesom
  214. Erigeron jonesii Cronquist
  215. Erigeron kachinensis S.L.Welsh & Gl.Moore
  216. Erigeron khorossanicus Boiss.
  217. Erigeron kiukiangensis Ling & Y.L.Chen
  218. Erigeron klamathensis (G.L.Nesom) G.L.Nesom
  219. Erigeron komarovii Botsch.
  220. Erigeron kopetdaghensis Popov
  221. Erigeron krylovii Serg.
  222. Erigeron kumaunensis (Vierh.) Wendelbo
  223. Erigeron kunshanensis Ling & Y.L.Chen
  224. Erigeron kuschei Eastw.
  225. Erigeron lachnocephalus Botsch.
  226. Erigeron lackschewitzii G.L.Nesom & W.A.Weber
  227. Erigeron lanatus Hook.
  228. Erigeron lanceolatus Wedd.
  229. Erigeron lanuginosus Y.L.Chen
  230. Erigeron lassenianus Greene
  231. Erigeron latus (A.Nelson & J.F.Macbr.) Cronquist
  232. Erigeron laxiflorus Baker
  233. Erigeron lechleri Sch.Bip.
  234. Erigeron leibergii Piper
  235. Erigeron leiolepis Solbrig
  236. Erigeron leiomerus A.Gray
  237. Erigeron leioreades Popov
  238. Erigeron lemmonii A.Gray
  239. Erigeron lepidopodus (B.L.Rob. & Fernald) G.L.Nesom
  240. Erigeron leptocladus Rech.f.
  241. Erigeron leptopetalus Phil.
  242. Erigeron leptorhizon DC.
  243. Erigeron leucanthemifolius S.Schauer
  244. Erigeron leucoglossus Ling & Y.L.Chen
  245. Erigeron libanensis Urb.
  246. Erigeron libanoticus Vierh.
  247. Erigeron linearis (Hook.) Piper
  248. Erigeron lobatus A.Nelson
  249. Erigeron lonchophyllus Hook.
  250. Erigeron longipes DC.
  251. Erigeron luteoviridis Skottsb.
  252. Erigeron luxurians (Skottsb.) Solbrig
  253. Erigeron macdonaldii G.L.Nesom
  254. Erigeron machucana G.L.Nesom
  255. Erigeron maguirei Cronquist
  256. Erigeron mairei H.Lév.
  257. Erigeron major (Boiss.) Vierh.
  258. Erigeron mancus Rydb.
  259. Erigeron maniopotamicus G.L.Nesom & T.W.Nelson
  260. Erigeron manshuricus (Kom.) Vorosch.
  261. Erigeron mariposanus Congdon
  262. Erigeron matsudae Koidz.
  263. Erigeron maxonii (S.F.Blake) S.F.Blake
  264. Erigeron mayoensis G.L.Nesom
  265. Erigeron melanocephalus (A.Nelson) A.Nelson
  266. Erigeron metrius S.F.Blake
  267. Erigeron mihianus S.F.Blake
  268. Erigeron mimus (S.F.Blake) G.L.Nesom
  269. Erigeron miser A.Gray
  270. Erigeron miyabeanus (Tatew. & Kitam.) Tatew. & Kitam.
  271. Erigeron modestus A.Gray
  272. Erigeron mohinorensis G.L.Nesom
  273. Erigeron monticolus DC.
  274. Erigeron morelensis Greenm.
  275. Erigeron morrisonensis Hayata
  276. Erigeron moupinensis Franch.
  277. Erigeron muirii A.Gray
  278. Erigeron multiceps Greene
  279. Erigeron multifolius Hand.-Mazz.
  280. Erigeron myosotis Pers.
  281. Erigeron nabidshonii Kamelin
  282. Erigeron nacoriensis G.L.Nesom
  283. Erigeron nannogeron Rech.f.
  284. Erigeron nanus Nutt.
  285. Erigeron narcissus G.L.Nesom
  286. Erigeron naudinii (Bonnet) Humbert
  287. Erigeron nauseosus (M.E.Jones) A.Nelson
  288. Erigeron neglectus A.Kern.
  289. Erigeron nematophyllus Rydb.
  290. Erigeron neocaledonicus S.Moore
  291. Erigeron neomexicanus A.Gray
  292. Erigeron nervosus Willd.
  293. Erigeron nitidus S.J.Forbes
  294. Erigeron nivalis Nutt.
  295. Erigeron oaxacanus Greenm.
  296. Erigeron ochroleucus Nutt.
  297. Erigeron ocoensis Urb. & Ekman
  298. Erigeron olympicus Schott & Kotschy
  299. Erigeron onofrensis G.L.Nesom
  300. Erigeron oreades (Schrenk) Fisch. & C.A.Mey.
  301. Erigeron oreganus A.Gray
  302. Erigeron oreophilus Greenm.
  303. Erigeron othonnifolius Hook. & Arn.
  304. Erigeron ovinus Cronquist
  305. Erigeron oxyodontus Lunell
  306. Erigeron oxyphyllus Greene
  307. Erigeron pacayensis Greenm.
  308. Erigeron pallens Cronquist
  309. Erigeron pallidus Popov
  310. Erigeron palmeri A.Gray
  311. Erigeron paludicola S.J.Forbes
  312. Erigeron pamiricus Botsch. & Kochk.
  313. Erigeron panduratus C.C.Chang
  314. Erigeron paolii Gamisans
  315. Erigeron pappocromus Labill.
  316. Erigeron parishii A.Gray
  317. Erigeron parryi Canby & Rose
  318. Erigeron patagonicus Phil.
  319. Erigeron pattersonii G.L.Nesom
  320. Erigeron paucilobus Urb.
  321. Erigeron pauper Benoist
  322. Erigeron pazensis Sch.Bip. ex Rusby
  323. Erigeron peregrinus (Banks ex Pursh) Greene
  324. Erigeron petiolaris Vierh.
  325. Erigeron petroiketes Rech.f.
  326. Erigeron petrophilus Greene
  327. Erigeron philadelphicus L.
  328. Erigeron pinkavii B.L.Turner
  329. Erigeron pinnatisectus (A.Gray) A.Nelson
  330. Erigeron piperianus Cronquist
  331. Erigeron piscaticus G.L.Nesom
  332. Erigeron plesiogeron Rech.f.
  333. Erigeron podophyllus G.L.Nesom
  334. Erigeron poliospermus A.Gray
  335. Erigeron polycephalus (Larsen) G.L.Nesom
  336. Erigeron polycladus Urb.
  337. Erigeron poncinsii (Franch.) Botsch.
  338. Erigeron popovii Botsch.
  339. Erigeron porphyrolepis Ling & Y.L.Chen
  340. Erigeron porsildii G.L.Nesom & D.F.Murray
  341. Erigeron potosinus Standl.
  342. Erigeron primulifolium (Lam.) Greuter
  343. Erigeron pringlei A.Gray
  344. Erigeron procumbens (Houst. ex Mill.) G.L.Nesom
  345. Erigeron pseud (Bunge) Popov
  346. Erigeron pseuderiocephalus Popov
  347. Erigeron pseudoeriocephalus M.Pop.
  348. Erigeron pseudohyrcanicus Grierson ex R.R.Stewart
  349. Erigeron pseudoseravschanicus Botsch.
  350. Erigeron psilocaulis Urb.
  351. Erigeron pubescens Kunth
  352. Erigeron pulchellus Michx.
  353. Erigeron pulcher Phil.
  354. Erigeron pulcherrimus A.Heller
  355. Erigeron pumilus Nutt.
  356. Erigeron punjabensis T.Akhtar & M.N.Chaudhri
  357. Erigeron purpurascens Ling & Y.L.Chen
  358. Erigeron purpuratus Greene
  359. Erigeron pygmaeus (A.Gray) Greene
  360. Erigeron pyrami Botsch.
  361. Erigeron quercifolius Lam.
  362. Erigeron quiexobrensis G.L.Nesom
  363. Erigeron radicatus Hook.
  364. Erigeron raphaelis Cuatrec.
  365. Erigeron reductus (Cronquist) G.L.Nesom
  366. Erigeron reinanus G.L.Nesom
  367. Erigeron religiosus Cronquist
  368. Erigeron rhizomactis G.L.Nesom
  369. Erigeron rhizomatus Cronquist
  370. Erigeron robustior (Cronquist) G.L.Nesom
  371. Erigeron rosulatus Wedd.
  372. Erigeron roylei DC.
  373. Erigeron rufescens Link ex Steud.
  374. Erigeron rupicola Phil.
  375. Erigeron rybius G.L.Nesom
  376. Erigeron rydbergii Cronquist
  377. Erigeron sachalinensis Botsch.
  378. Erigeron salishii G.W.Douglas & Packer
  379. Erigeron salmonensis Brunsfeld & G.L.Nesom
  380. Erigeron salsuginosus (Richardson ex R.Br.) A.Gray
  381. Erigeron sanctarum S.Watson
  382. Erigeron saxatilis G.L.Nesom
  383. Erigeron scaposus DC.
  384. Erigeron sceptrifer G.L.Nesom
  385. Erigeron schalbusi Vierh.
  386. Erigeron schikotanensis Barkalov
  387. Erigeron schleicheri Gremli
  388. Erigeron schmalhausenii Popov
  389. Erigeron schnackii Solbrig
  390. Erigeron scoparioides G.L.Nesom
  391. Erigeron scopulinus G.L.Nesom & V.D.Roth
  392. Erigeron seemannii (Sch.Bip. ex Sch.Bip.) Greene
  393. Erigeron semibarbatus DC.
  394. Erigeron seravschanicus Popov
  395. Erigeron serpentinus G.L.Nesom
  396. Erigeron setosus (Benth.) M.Gray
  397. Erigeron silenifolius (Turcz. ex Turcz.) Botsch.
  398. Erigeron sionis Cronquist
  399. Erigeron sivinskii G.L.Nesom
  400. Erigeron socorrensis Brandegee
  401. Erigeron sogdianus Popov
  402. Erigeron songoricus Y.Wei & C.H.An
  403. Erigeron sparsiflorus Eastw.
  404. Erigeron sparsifolius Eastw.
  405. Erigeron speciosus (Lindl.) DC.
  406. Erigeron stanfordii I.M.Johnst. ex G.L.Nesom
  407. Erigeron stellatus (Hook.f.) W.M.Curtis
  408. Erigeron strictus DC.
  409. Erigeron strigosus Muhl. ex Willd.
  410. Erigeron strigulosus Greene
  411. Erigeron subacaulis (McVaugh) G.L.Nesom
  412. Erigeron subalpinus Urb.
  413. Erigeron subdecurrens Sch.Bip. ex A.Gray
  414. Erigeron subglaber Cronquist
  415. Erigeron sublyratus Roxb. ex DC.
  416. Erigeron subspicatus Benth. ex Benth.
  417. Erigeron subtrinervis Rydb. ex Porter & Britton
  418. Erigeron sumatrensis Retz.
  419. Erigeron supplex A.Gray
  420. Erigeron swatensis Grierson ex R.R.Stewart
  421. Erigeron sylvaticus Phil.
  422. Erigeron taipeiensis Ling & Y.L.Chen
  423. Erigeron talyschensis Tzvelev
  424. Erigeron tasmanicus (Hook.f.) Hook.f.
  425. Erigeron taylorii Britton & P.Wilson
  426. Erigeron tenellus DC.
  427. Erigeron tener (A.Gray) A.Gray
  428. Erigeron tenuicaulis Ling & Y.L.Chen
  429. Erigeron tenuis Torr. & A.Gray
  430. Erigeron tephropodus G.L.Nesom
  431. Erigeron thrincioides Griseb.
  432. Erigeron thunbergii A.Gray
  433. Erigeron tianschanicus Botsch.
  434. Erigeron trachseli Dalla Torre
  435. Erigeron tracyi Greene
  436. Erigeron trifidus Hook.
  437. Erigeron trigonus S.J.Forbes & D.I.Morris
  438. Erigeron trilobus (Decne.) Boiss.
  439. Erigeron trimorphopsis Botsch.
  440. Erigeron tripartitus S.F.Blake
  441. Erigeron tuerckheimii Urb.
  442. Erigeron turczaninowii Wedd.
  443. Erigeron turnerorum G.L.Nesom
  444. Erigeron tweedyi Canby
  445. Erigeron uintahensis Cronquist
  446. Erigeron uliginosus Benth.
  447. Erigeron umbrosus (Kar. & Kir.) Boiss.
  448. Erigeron uncialis S.F.Blake
  449. Erigeron unguiphyllus G.L.Nesom
  450. Erigeron uniflorus L.
  451. Erigeron untermannii S.L.Welsh & Goodrich
  452. Erigeron untermanniorum S.L.Welsh
  453. Erigeron ursinus D.C.Eaton
  454. Erigeron utahensis A.Gray
  455. Erigeron vagus Payson
  456. Erigeron variifolius S.F.Blake
  457. Erigeron vegaensis Urb.
  458. Erigeron velutipes Hook. & Arn.
  459. Erigeron veracruzensis G.L.Nesom
  460. Erigeron vernus (L.) Torr. & A.Gray
  461. Erigeron versicolor (Greenm.) G.L.Nesom
  462. Erigeron vetensis Rydb.
  463. Erigeron vicarius Botsch.
  464. Erigeron vichrenensis Pawł.
  465. Erigeron vicinus G.L.Nesom
  466. Erigeron violaceus Popov
  467. Erigeron vreelandii Greene
  468. Erigeron watsonii (A.Gray) Cronquist
  469. Erigeron wellsii G.L.Nesom
  470. Erigeron wightii DC.
  471. Erigeron wilkenii O'Kane
  472. Erigeron wislizeni (A.Gray) Greene
  473. Erigeron yukonensis Rydb.
  474. Erigeron zacatensis G.L.Nesom
  475. Erigeron zederbaueri Vierh.
  476. Erigeron zosonius H.S.Pak

Status nije riješen:

  1. Erigeron acer L.
  2. Erigeron acutatus Greene
  3. Erigeron adenolepis (Fernald) Semple
  4. Erigeron adscendens Turcz.
  5. Erigeron aegyptiacus Kurz
  6. Erigeron albidus (Willd. ex Spreng.) Herter
  7. Erigeron allobrogorum Beauverd
  8. Erigeron alpinus Rchb.
  9. Erigeron amplexicaulis Desf.
  10. Erigeron amplexicaulis Sessé & Moc.
  11. Erigeron amplexicaulis Torr. ex Torr. & A.Gray
  12. Erigeron andryaloides Boiss.
  13. Erigeron annuus (L.) Desf.
  14. Erigeron antonius Greene ex C.F.Baker
  15. Erigeron aprutii Vierh.
  16. Erigeron arachnoideus Bornm.
  17. Erigeron arcticus Rouy
  18. Erigeron aristhales Phil.
  19. Erigeron asperulus Fisch. & C.A.Mey.
  20. Erigeron asteroides Wall.
  21. Erigeron asteroides Link
  22. Erigeron australis Hornem. ex Spreng.
  23. Erigeron azurens Regel ex m. pop.
  24. Erigeron azureus Regel ex O.Fedtsch. & B.Fedtsch
  25. Erigeron bahamensis Reusch ex Colla
  26. Erigeron bahamensis Scop.
  27. Erigeron barbarensis G.L.Nesom & T.Van Devender
  28. Erigeron barcinonensis Sennen
  29. Erigeron × batumensis Vierh. ex Grossh.
  30. Erigeron bellidioides Griseb.
  31. Erigeron bellidioides (Hook.f.) S.J.Forbes & D.I.Morris
  32. Erigeron bellidioides Benth. & Hook.f.
  33. Erigeron benzii Widder
  34. Erigeron beyrichii Hort.Berol. ex Torr. & A.Gray
  35. Erigeron biserialis Less.
  36. Erigeron bonariensis Hort. ex Link
  37. Erigeron bonjeani Colla
  38. Erigeron brandegeei Millsp.
  39. Erigeron breunius Murr
  40. Erigeron canescens Willd.
  41. Erigeron canescens Sch.Bip.
  42. Erigeron canescens Parry
  43. Erigeron caramanicus Bornm.
  44. Erigeron celakovskyi Rohlena
  45. Erigeron × chanousii Fiori
  46. Erigeron chionophilus Boiss.
  47. Erigeron chrysocoma Walp.
  48. Erigeron cilicicus Boiss. ex Tchich.
  49. Erigeron cilicius Boiss.
  50. Erigeron ciliolatus Greene
  51. Erigeron collinus Sch.Bip.
  52. Erigeron comonduanus Millsp.
  53. Erigeron conjunctus Millsp.
  54. Erigeron consobrinus Greene
  55. Erigeron contortus Desf.
  56. Erigeron conyzoides Hunter ex Ridl.
  57. Erigeron coronopifolius Sennen
  58. Erigeron coronopifolius Schrank
  59. Erigeron coulteri Parter & Coulter
  60. Erigeron crassicaulis Sch.Bip.
  61. Erigeron crenatus Eastw. ex I.M.Johnst.
  62. Erigeron croaticum Gand.
  63. Erigeron culbertsonii Greene ex C.F.Baker
  64. Erigeron cuneifolius DC.
  65. Erigeron cupularoides Freyn
  66. Erigeron cymosus Walter
  67. Erigeron darentssiaticus Beauverd
  68. Erigeron decipiens Beauverd
  69. Erigeron deserticola Phil.
  70. Erigeron diaphanus Sch.Bip.
  71. Erigeron diffusus Aiton
  72. Erigeron diplopappus (Hook.) Nutt.
  73. Erigeron domesticus Larrañaga
  74. Erigeron droebachensis O.Muell.
  75. Erigeron drummondii Greene
  76. Erigeron dumetorum Phil.
  77. Erigeron earlei Britton & P.Wilson
  78. Erigeron earlei Rydb.
  79. Erigeron echioides Sodiro
  80. Erigeron edelbergii Rech.f. & Köie
  81. Erigeron elbrusensis Boiss.
  82. Erigeron elegans Greene
  83. Erigeron elegans Parsa
  84. Erigeron enderi Murr
  85. Erigeron engadensis Brügger
  86. Erigeron eradiatus (A.Gray) Piper
  87. Erigeron erythrolepis Sch.Bip.
  88. Erigeron exaltatus Vierh.
  89. Erigeron fastigiatus Hornem.
  90. Erigeron favratii Gremli
  91. Erigeron foliatus D.Don
  92. Erigeron foliosus Don ex Steud.
  93. Erigeron fraternus Greene
  94. Erigeron frutescens Phil.
  95. Erigeron fuegiae Vierh.
  96. Erigeron geminilobus Millsp.
  97. Erigeron glabrescens Brügger
  98. Erigeron glareosus Brügger
  99. Erigeron gonzaloi Sennen
  100. Erigeron graecus Vierh.
  101. Erigeron grandiflorus Sessé & Moc.
  102. Erigeron × gypsophilus Beauverd
  103. Erigeron hegetschweileri Brügger
  104. Erigeron heleniae G.L. Nesom
  105. Erigeron heleniastrum Greene
  106. Erigeron × helveticus Brügger
  107. Erigeron hintoniorum B.L.Turner
  108. Erigeron hircianus Degen
  109. Erigeron hirsutum L.
  110. Erigeron hirsutus hoppe. ex DC.
  111. Erigeron hirsutus Wall.
  112. Erigeron hirsutus Lour.
  113. Erigeron hispidus Vierh.
  114. Erigeron hispidus Pau ex Cad.
  115. Erigeron hispidus Baker
  116. Erigeron huteri Murr
  117. Erigeron hybridus Bergmans
  118. Erigeron imbricatus Vierh.
  119. Erigeron indicum Burm. f.
  120. Erigeron indicus Burm.f.
  121. Erigeron integrifolius Bigelow
  122. Erigeron involucratus Link ex Sweet
  123. Erigeron irazuensis Greenm.
  124. Erigeron javanicus Sch.Bip.
  125. Erigeron javanicus Sch.Bip. ex Miq.
  126. Erigeron karvinskianus DC.
  127. Erigeron katiae S.L. Welsh & N.D. Atwood
  128. Erigeron lalehzaricus (Rech.f.) Šída
  129. Erigeron landbecki Phil.
  130. Erigeron latifolius H. Zhang & Z.F. Zhang
  131. Erigeron lepidotus Less.
  132. Erigeron leptophyllus Greene
  133. Erigeron lineatus Sessé & Moc.
  134. Erigeron lyratus Raf.
  135. Erigeron mandonii Sch.Bip.
  136. Erigeron manshuricus (Kom.) Voroshilov
  137. Erigeron mashadansis Parsa & Maleki
  138. Erigeron mayoensis Nespiak
  139. Erigeron mexicanus Sessé & Moc.
  140. Erigeron microcephalus Sch.Bip.
  141. Erigeron microcephalus Gand.
  142. Erigeron microspermus Sch.Bip.
  143. Erigeron minurioides Benth.
  144. Erigeron minusculus Greene
  145. Erigeron minusculus Cuatrec.
  146. Erigeron mixtus Arv.-Touv.
  147. Erigeron × mixtus Sennen
  148. Erigeron moelleri Phil.
  149. Erigeron montenegrinus Vierh.
  150. Erigeron monticolus Wall.
  151. Erigeron multicaulis Wall.
  152. Erigeron multiradiatus (Lindl. ex DC.) Benth. & Hook.f.
  153. Erigeron neglectus Kern. ex Nyman
  154. Erigeron nemoralis Phil.
  155. Erigeron nevadensis Sennen
  156. Erigeron nigrimontanus Popov
  157. Erigeron nitens G.L. Nesom
  158. Erigeron obtusatus Greene
  159. Erigeron obtusus (Kunth) M.Gómez
  160. Erigeron occidentalis Vierh.
  161. Erigeron occidentalis Nutt.
  162. Erigeron oolepis Sch.Bip.
  163. Erigeron oreophilus Ridl.
  164. Erigeron orithales Phil.
  165. Erigeron × palezieuxi Beauverd
  166. Erigeron paposanus Phil.
  167. Erigeron paradoxus Brügger
  168. Erigeron × parviflorus Brügger
  169. Erigeron paucipetalus Osterh.
  170. Erigeron paulae Beauverd
  171. Erigeron pectinatus Sch.Bip. ex Schweinf.
  172. Erigeron perramosus Schur
  173. Erigeron philadelphicus Bart.
  174. Erigeron philadelphicus Michx.
  175. Erigeron philadelphicus Willd.
  176. Erigeron pilosus Pers.
  177. Erigeron pisonis Burm.f.
  178. Erigeron pou-orfilae Herter
  179. Erigeron praecox Beauverd
  180. Erigeron primulaefolius jussieu
  181. Erigeron proselyticus A.Nelson
  182. Erigeron pseudo-elongatus Rouy
  183. Erigeron pseudoannuus Makino
  184. Erigeron pseudoelongatus A.W.Hill
  185. Erigeron pulchellus Hook.
  186. Erigeron pumilus Hook.
  187. Erigeron purisimanus Millsp.
  188. Erigeron purpuripes Britton & p wils. ex Britton
  189. Erigeron pyramidatus Sch.Bip.
  190. Erigeron × queraltii Sennen
  191. Erigeron × raddeanus Vierh.
  192. Erigeron ramulosus Gand.
  193. Erigeron re Colla
  194. Erigeron reinana G.L. Nesom
  195. Erigeron remyanus Speg.
  196. Erigeron retroflexus Poir.
  197. Erigeron × rhaeticus Brügger
  198. Erigeron rigidus Fr.
  199. Erigeron × riklii Fiori
  200. Erigeron rivalis Sessé & Moc.
  201. Erigeron rottleri Spreng.
  202. Erigeron rubricaulis Sch.Bip.
  203. Erigeron rupestris Popov
  204. Erigeron rupestris Schleich.
  205. Erigeron rupestris Bluff & Fingerh.
  206. Erigeron sanctarum s.wats. ex Brandegee
  207. Erigeron scaberrimum (Less.) G.L.Nesom
  208. Erigeron scabrellus Greene
  209. Erigeron × schelkovnikovii Vierh.
  210. Erigeron scribneri Canby
  211. Erigeron semperflorens Roezl ex Haage & Schmidt
  212. Erigeron senecio auct.am. ex Steud.
  213. Erigeron senecio Sch.Bip.
  214. Erigeron sericeus Retz.
  215. Erigeron sodiroi Hieron. ex Sodiro
  216. Erigeron solidaginoides Schltdl.
  217. Erigeron spathulatus Schumach. & Thonn.
  218. Erigeron spatuliformis Howell
  219. Erigeron stansellii K.L. Chambers
  220. Erigeron strictus Hook. & Arn.
  221. Erigeron strigosus Bigel.
  222. Erigeron stuessyi Valdeb.
  223. Erigeron subdecurrens Sch.Bip.
  224. Erigeron suksdorfii Greene
  225. Erigeron tatrae Vierh.
  226. Erigeron telekii Schweinf. ex Engl.
  227. Erigeron thompsonii S.F.Blake
  228. Erigeron tricholepis Sch.Bip.
  229. Erigeron trifidus Larrañaga
  230. Erigeron trifidus Schltdl.
  231. Erigeron turneri Greene
  232. Erigeron tuxtlensis Sessé & Moc.
  233. Erigeron umbrosus (Karel. & Kir.) Popov
  234. Erigeron undulatus Sessé & Moc.
  235. Erigeron unifolius
  236. Erigeron valesiacus Reut. ex Vierh.
  237. Erigeron vandasii Vierh.
  238. Erigeron verguinii Sennen
  239. Erigeron vierhapperi (Briq. & Cav.) Janch.
  240. Erigeron virgatus Gueldenst. ex Ledeb.
  241. Erigeron vreelandii Rydb.
  242. Erigeron weddellianus Hieron. ex Sodiro
  243. Erigeron × wilczekii F.O.Wolf ex Fiori
  244. Erigeron woronowii Vierh.
  245. Erigeron xanti Engelm. ex Millsp.
  246. Erigeron zollingeri Sch.Bip.
  247. Erigeron zollingeri Sch.Bip. ex Miq.

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Asterales → Asteraceae

Erignatha[uredi VE | uredi]

Animalia > Rotifera > Eurotatoria > Ploima > Dicranophoridae Erignathus ,

Erigone Audouin, 1826[uredi VE | uredi]

  1. Erigone albescens Banks, 1898
  2. Erigone aletris Crosby & Bishop, 1928
  3. Erigone allani Chamberlin & Ivie, 1947
  4. Erigone alsaida Crosby & Bishop, 1928
  5. Erigone angela Chamberlin & Ivie, 1939
  6. Erigone antarctica Simon, 1884
  7. Erigone antegona Chickering, 1970
  8. Erigone aptuna Chickering, 1970
  9. Erigone arctica (White, 1852)
  10. Erigone arctica maritima Kulczyński, 1902
  11. Erigone arctica palaearctica Braendegaard, 1934
  12. Erigone arctica sibirica Kulczyński, 1908
  13. Erigone arctica soerenseni Holm, 1956
  14. Erigone arcticola Chamberlin & Ivie, 1947
  15. Erigone arctophylacis Crosby & Bishop, 1928
  16. Erigone aspura Chamberlin & Ivie, 1939
  17. Erigone atra Blackwall, 1833
  18. Erigone autumnalis Emerton, 1882
  19. Erigone barrowsi Crosby & Bishop, 1928
  20. Erigone benes Chamberlin & Ivie, 1939
  21. Erigone bereta Chickering, 1970
  22. Erigone bifurca Locket, 1982
  23. Erigone blaesa Crosby & Bishop, 1928
  24. Erigone brevipes Tu & Li, 2004
  25. Erigone canthognatha Chamberlin & Ivie, 1935
  26. Erigone clavipalpis Millidge, 1991
  27. Erigone coloradensis Keyserling, 1886
  28. Erigone convalescens Jocqué, 1985
  29. Erigone cristatopalpus Simon, 1884
  30. Erigone crosbyi Schenkel, 1950
  31. Erigone dentichelis Miller, 1970
  32. Erigone denticulata Chamberlin & Ivie, 1939
  33. Erigone dentigera O. Pickard-Cambridge, 1874
  34. Erigone dentipalpis (Wider, 1834)
  35. Erigone dentipalpis syriaca O. Pickard-Cambridge, 1872
  36. Erigone dentosa O. Pickard-Cambridge, 1894
  37. Erigone digena Chickering, 1970
  38. Erigone dipona Chickering, 1970
  39. Erigone dumitrescuae Georgescu, 1969
  40. Erigone edentata Saito & Ono, 2001
  41. Erigone eisenschmidti Wunderlich, 1976
  42. Erigone ephala Crosby & Bishop, 1928
  43. Erigone fellita Keyserling, 1886
  44. Erigone fluctuans O. Pickard-Cambridge, 1875
  45. Erigone fluminea Millidge, 1991
  46. Erigone grandidens Tu & Li, 2004
  47. Erigone himeshimensis Strand, 1918
  48. Erigone hydrophytae Ivie & Barrows, 1935
  49. Erigone hypenema Crosby & Bishop, 1928
  50. Erigone hypoarctica Eskov, 1989
  51. Erigone infernalis Keyserling, 1886
  52. Erigone irrita Jocqué, 1984
  53. Erigone jaegeri Baehr, 1984
  54. Erigone jugorum Simon, 1884
  55. Erigone koratensis Strand, 1918
  56. Erigone koshiensis Oi, 1960
  57. Erigone lata Song & Li, 2008
  58. Erigone longipalpis (Sundevall, 1830) tipična
  59. Erigone longipalpis meridionalis Simon, 1926
  60. Erigone longipalpis pirini Deltshev, 1983
  61. Erigone malvari Barrion & Litsinger, 1995
  62. Erigone matanuskae Chamberlin & Ivie, 1947
  63. Erigone miniata Baert, 1990
  64. Erigone monterreyensis Gertsch & Davis, 1937
  65. Erigone neocaledonica Kritscher, 1966
  66. Erigone nepalensis Wunderlich, 1983
  67. Erigone nigrimana Thorell, 1875
  68. Erigone nitidithorax Miller, 1970
  69. Erigone ostiaria Crosby & Bishop, 1928
  70. Erigone palustris Millidge, 1991
  71. Erigone paradisicola Crosby & Bishop, 1928
  72. Erigone pauperula (Bösenberg & Strand, 1906)
  73. Erigone personata Gertsch & Davis, 1936
  74. Erigone poeyi Simon, 1897
  75. Erigone praecursa Chamberlin & Ivie, 1939
  76. Erigone prominens Bösenberg & Strand, 1906
  77. Erigone promiscua (O. Pickard-Cambridge, 1873)
  78. Erigone pseudovagans Caporiacco, 1935
  79. Erigone psychrophila Thorell, 1871
  80. Erigone reducta Schenkel, 1950
  81. Erigone remota L. Koch, 1869
  82. Erigone remota dentigera Simon, 1926
  83. Erigone rohtangensis Tikader, 1981
  84. Erigone rutila Millidge, 1995
  85. Erigone sagibia Strand, 1918
  86. Erigone sagicola Dönitz & Strand, 1906
  87. Erigone sinensis Schenkel, 1936
  88. Erigone sirimonensis Bosmans, 1977
  89. Erigone spadix Thorell, 1875
  90. Erigone strandi Kolosváry, 1934
  91. Erigone stygia Gertsch, 1973
  92. Erigone svenssoni Holm, 1975
  93. Erigone tamazunchalensis Gertsch & Davis, 1937
  94. Erigone tanana Chamberlin & Ivie, 1947
  95. Erigone tenuimana Simon, 1884
  96. Erigone tepena Chickering, 1970
  97. Erigone tirolensis L. Koch, 1872
  98. Erigone tolucana Gertsch & Davis, 1937
  99. Erigone tristis (Banks, 1892)
  100. Erigone uintana Chamberlin & Ivie, 1935
  101. Erigone uliginosa Millidge, 1991
  102. Erigone watertoni Simon, 1897
  103. Erigone welchi Jackson, 1911
  104. Erigone whitneyana Chamberlin & Ivie, 1935
  105. Erigone whymperi O. Pickard-Cambridge, 1877
  106. Erigone whymperi minor Jackson, 1933
  107. Erigone wiltoni Locket, 1973
  108. Erigone zabluta Keyserling, 1886
  109. Erigone zheduoshanensis Song & Li, 2008

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Erigonella Dahl, 1901[uredi VE | uredi]

  1. Erigonella groenlandica Strand, 1905
  2. Erigonella hiemalis (Blackwall, 1841) tipična
  3. Erigonella ignobilis (O. Pickard-Cambridge, 1871)
  4. Erigonella stubbei Heimer, 1987
  5. Erigonella subelevata (L. Koch, 1869)
  6. Erigonella subelevata pyrenaea Denis, 1964

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Erigonoploides Eskov, 1989[uredi VE | uredi]

  1. Erigonoploides cardiratus Eskov, 1989

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Erigonoplus Simon, 1884[uredi VE | uredi]

  1. Erigonoplus castellanus (O. Pickard-Cambridge, 1875)
  2. Erigonoplus depressifrons (Simon, 1884)
  3. Erigonoplus dilatus (Denis, 1950)
  4. Erigonoplus globipes (L. Koch, 1872)
  5. Erigonoplus inclarus (Simon, 1881) tipična
  6. Erigonoplus inspinosus Wunderlich, 1995
  7. Erigonoplus jarmilae (Miller, 1943)
  8. Erigonoplus justus (O. Pickard-Cambridge, 1875)
  9. Erigonoplus kirghizicus Tanasevitch, 1989
  10. Erigonoplus latefissus (Denis, 1968)
  11. Erigonoplus minaretifer Eskov, 1986
  12. Erigonoplus nasutus (O. Pickard-Cambridge, 1879)
  13. Erigonoplus nigrocaeruleus (Simon, 1881)
  14. Erigonoplus ninae Tanasevitch & Fet, 1986
  15. Erigonoplus nobilis Thaler, 1991
  16. Erigonoplus sengleti Tanasevitch, 2008
  17. Erigonoplus setosus Wunderlich, 1995
  18. Erigonoplus sibiricus Eskov & Marusik, 1997
  19. Erigonoplus simplex Millidge, 1979
  20. Erigonoplus spinifemuralis Dimitrov, 2003
  21. Erigonoplus turriger (Simon, 1881)
  22. Erigonoplus zagros Tanasevitch, 2009

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Erigonops Scharff, 1990[uredi VE | uredi]

  1. Erigonops littoralis (Hewitt, 1915)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Erigophantes Wunderlich, 1995[uredi VE | uredi]

  1. Erigophantes borneoensis Wunderlich, 1995

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae Erigorgus ,

Erik[uredi VE | uredi]

Erika , Erikssonella , Erikssonia , Erikssonia , Erikssonopsis ,

  1. Erikssonia
  2. Erikssonopsis

Eril[uredi VE | uredi]

Erilepis , Erileptus , Erilla , Erilophodes ,

Erilepis[uredi VE | uredi]

  1. Erilepis zonifer
  2. Erileptus

Erim[uredi VE | uredi]

Erima , Erimacrus , Erimerus , Erimetopus , Erimococcus , Erimophrya , Erimystax , Erimyzon ,

  1. Erimacrus
  2. Erimetopus
  3. Erimophrya

Erimystax Jordan, 1882[uredi VE | uredi]

  1. Erimystax cahni (Hubbs & Crowe, 1956)
  2. Erimystax dissimilis (Kirtland, 1840)
  3. Erimystax harryi (Hubbs & Crowe, 1956)
  4. Erimystax insignis (Hubbs & Crowe, 1956)
  5. Erimystax x-punctatus (Hubbs & Crowe, 1956)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Erimyzon[uredi VE | uredi]

  1. Erimyzon claviformis
  2. Erimyzon oblongus
  3. Erimyzon sucetta
  4. Erimyzon tenuis

Erin[uredi VE | uredi]

Erina , Erinacea , Erinaceidae , Erinaceomorpha , Erinaceophasma , Erinaceus , Erinaceusyllis , Erineda , Erinella , Erinella , Erineophilus , Erineosinus , Erineum Pers. , Erinnyis , Erinothus ,

Erina Swainson, 1833[uredi VE | uredi]

  1. Erina absimilis (C. Felder, 1862)
  2. Erina acasta (Cox, 1873)
  3. Erina ardosiacea (Tite, 1963)
  4. Erina biaka (Tite, 1963)
  5. Erina caeruleolactea (Lucas, 1891)
  6. Erina coeruleus (Röber, 1886)
  7. Erina coeruleus doreia (Tite, 1963)
  8. Erina coeruleus subrosea (Grose-Smith, 1894)
  9. Erina consimilis (Waterhouse, 1942)
  10. Erina consimilis toza (Kerr, 1967)
  11. Erina cupreus (Röber, 1886)
  12. Erina decolorata Fruhstorfer
  13. Erina dimorphus (Röber, 1886)
  14. Erina erinus (Fabricius, 1775)
  15. Erina erinus stevensi (Wind & Clench, 1947)
  16. Erina erinus sudesta Tite, 1963
  17. Erina erinus sumbensis Tite, 1963
  18. Erina erinus taamensis Tite, 1963
  19. Erina erinus tenimberensis Tite, 1963
  20. Erina erinus taamensis Tite, 1963
  21. Erina erinus tenimberensis Tite, 1963
  22. Erina erinus timorensis Tite, 1963
  23. Erina erinus tualensis (Röber, 1886)
  24. Erina gilberti (Waterhouse, 1903)
  25. Erina goodingi (Tindale, 1965)
  26. Erina grandissima (Bethune-Baker, 1908)
  27. Erina grandissima morobea (Wind & Clench, 1947)
  28. Erina helenita (Semper, 1879)
  29. Erina hyacinthina (Semper, 1879)
  30. Erina hyacinthina eugenia (Waterhouse & Lyell, 1914)
  31. Erina hyacinthina josephina (Harris, 1953)
  32. Erina lamia (Grose-Smith, 1897)
  33. Erina limbata (Tite, 1963)
  34. Erina margarita (Semper, 1879)
  35. Erina margarita maria (Bethune-Baker, 1908)
  36. Erina meforensis (Tite, 1963)
  37. Erina meurapakuna (Bethune-Baker, 1908)
  38. Erina persimilis (Waterhouse, 1942)
  39. Erina pruina (Druce, 1904)
  40. Erina riuensis (Tite, 1963)
  41. Erina sepicana (Strand, 1913)
  42. Erina silicea (Grose-Smith, 1894)
  43. Erina sisicea (Grose-Smith, 1894)
  44. Erina subargentea (Grose-Smith)
  45. Erina translucens (Lucas, 1891)
  46. Erina tringa (Grose-Smith, 1894)
  47. Erina viriditincta (Tite, 1963)
  48. Erina zita (Grose-Smith, 1895)

Animalia → Arthropoda → Insecta → Lepidoptera → Papilionoidea → Lycaenidae

  1. Erinacea

Porodica Erinaceidae G. Fischer, 1814[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Vertebrata → Gnathostomata → Tetrapoda → Mammalia → Theria → Eutheria → Erinaceomorpha

Podporodica Erinaceinae G. Fischer, 1814[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Theria → Eutheria → Erinaceomorpha → Erinaceidae

Red Erinaceomorpha Gregory, 1910[uredi VE | uredi]

Animalia → Bilateria → Deuterostomia → Chordata → Vertebrata → Gnathostomata → Tetrapoda → Mammalia → Theria → Eutheria

Erinaceus Linnaeus, 1758[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Erinaceomorpha → Erinaceidae → Erinaceinae

  1. Erinaceusyllis
  2. Erinella
  3. Erineophilus
  4. Erineosinus

Erio[uredi VE | uredi]

Eriobotrya , Eriocalia , Eriocaulaceae , Eriocaulago , Eriocaulon , Eriocephalus , Eriocera , Eriocercospora , Eriocercosporella , Eriocharis , Eriocheir , Eriochilus , Eriochiton , Eriochlamys , Eriochloa , Eriochrysis , Eriochrysis ,

Eriocnemis Reichenbach, 1849[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Aves → Apodiformes → Trochilidae Eriococcidae , Eriococcus , Eriocoma , Erioconopa , Eriocorys , Eriocottidae , Eriocottis , Eriocrania , Eriocraniella , Eriocraniidae , Eriocranioidea , Eriocranites , Eriocycla , Erioderma , Erioderus , Eriodes , Eriodictyon , Eriodon , Eriodonta , Eriogaster , Eriogenes , Eriogonum , Eriogyna , Eriogynia , Erioides , Eriokermes , Eriolithis , Eriolobus , Erioloides , Eriolus , Eriomastyx , Eriomoeszia , Eriomycopsis , Erioneura , Erioneuron , Erionota , Eriopeltastes , Eriopeltis , Eriopezia , Eriophonus Tschitscherine, 1901 ,

Eriophora Simon, 1864[uredi VE | uredi]

  1. Eriophora biapicata (L. Koch, 1871)
  2. Eriophora conica (Yin, Wang & Zhang, 1987)
  3. Eriophora edax (Blackwall, 1863)
  4. Eriophora flavicoma (Simon, 1880)
  5. Eriophora fuliginea (C. L. Koch, 1838)
  6. Eriophora nephiloides (O. Pickard-Cambridge, 1889)
  7. Eriophora neufvilleorum (Lessert, 1930)
  8. Eriophora pustulosa (Walckenaer, 1841)
  9. Eriophora ravilla (C. L. Koch, 1844)
  10. Eriophora transmarina (Keyserling, 1865)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Araneidae Eriophorum ,

Eriophyidae[uredi VE | uredi]

  • Rodovi: Abacarus, Acalitus, Aceria, Acerimina, Aculodes, Aculops, Aculus, Arectus, Asetilobus, Calacarus, Calepitrimerus, Cecidophyes, Cecidophyopsis, Chrecidus, Colomerus, Cosella, Cosetacus, Cymeda, Cymoptus, Epitrimerus, Litaculus, Nothacus, Pangacarus, Parulops, Pedaculops, Phyllocoptes, Phyllocoptruta, Ramaculus, Rectalox, Rhombacus, Tegolophus, Tetra, Vittacus.

ProstigmataArachnidaArthropodaAnimalia

Eriophyllum , Eriopisa , Eriopisella , Eriopogon , Erioppia , Eriopsela , Eriopsis , Eriopsylla , Erioptera , Eriopterella , Erioptereta , Eriopterodes , Erioptris , Eriopus , Eriopyga , Eriopygodes , Eriopyrrha , Erioscele , Erioscelis , Erioschidias , Eriosema , Eriosemopsis , Eriosinus , Eriosoma , Eriosorus , Eriospermum , Eriosphaeria , Eriosporella , Eriosporium , Eriosporopsis , Eriostepta , Eriostethus , Eriosynaphe , Eriothrix , Eriothyrium , Eriotortrix , Eriotrix ,

Eriovixia Archer, 1951[uredi VE | uredi]

  1. Eriovixia cavaleriei (Schenkel, 1963)
  2. Eriovixia enshiensis (Yin & Zhao, 1994)
  3. Eriovixia excelsa (Simon, 1889)
  4. Eriovixia gryffindori[1]
  5. Eriovixia hainanensis (Yin et al., 1990)
  6. Eriovixia huwena Han & Zhu, 2010
  7. Eriovixia jianfengensis Han & Zhu, 2010
  8. Eriovixia laglaizei (Simon, 1877)
  9. Eriovixia mahabaeus (Barrion & Litsinger, 1995)
  10. Eriovixia menglunensis (Yin et al., 1990)
  11. Eriovixia napiformis (Thorell, 1899)
  12. Eriovixia nigrimaculata Han & Zhu, 2010
  13. Eriovixia palawanensis (Barrion & Litsinger, 1995)
  14. Eriovixia patulisus (Barrion & Litsinger, 1995)
  15. Eriovixia poonaensis (Tikader & Bal, 1981)
  16. Eriovixia pseudocentrodes (Bösenberg & Strand, 1906)
  17. Eriovixia rhinura (Pocock, 1899) tipična
  18. Eriovixia sakiedaorum Tanikawa, 1999
  19. Eriovixia sticta Mi, Peng & Yin, 2010
  20. Eriovixia turbinata (Thorell, 1899)
  21. Eriovixia yunnanensis (Yin et al., 1990)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Araneidae Eriozancla , Eriozona ,

Erip[uredi VE | uredi]

  • Eriphantes ,
  • Eriphantidae ,
  • Eriphia ,
  • Eriphides ,
  • Eriphiidae ,
  • Eriphioides ,
  • Eriphoserica ,
  • Eriphosoma ,
  • Eriphrixus ,
  • Eriphus ,
  • Eriphylopsis ,
  • Eripison ,
  • Eriplatys ,
  • Eriptychiida Orvig, 1958 † ,
  • Eripus Dejean, 1829 ,

Erir[uredi VE | uredi]

Erirhigous , Erirhinidae , Erirhinus , Erirhinus , Erirrhinoides , Erirrhinus ,

Eris[uredi VE | uredi]

Eris , Erischidias , Erismanthus , Erismatica , Erisphex , Erispora , Erissoides , Erissus , Eristalinus , Eristaliomyia , Eristalis , Eristalopsis , Eristalotabanus , Eristena , Eristhenodes , Eristicophis , Eristicus , Eristinus , Eristus ,

  1. Eris
  2. Erischidias
  3. Erismanthus

Erisphex[uredi VE | uredi]

  1. Erisphex aniarus
  2. Erisphex philippinus
  3. Erisphex pottii
  4. Erisphex simplex
  5. Erispora
  6. Erissoides
  7. Erissus
  8. Eristicophis
  9. Eristinus
  10. Eristus

Erit[uredi VE | uredi]

Erites , Eritettix ,

Erithacus Cuvier, 1800[uredi VE | uredi]

  1. Erithacus rubecula (Linnaeus, 1758)
  2. Erithacus rubecula caucasicus Buturlin, 1907
  3. Erithacus rubecula hyrcanus Blanford, 1874
  4. Erithacus rubecula melophilus Hartert, E, 1901
  5. Erithacus rubecula rubecula (Linnaeus, 1758)
  6. Erithacus rubecula sardus Kleinschmidt, O, 1906
  7. Erithacus rubecula tataricus Grote, 1928
  8. Erithacus rubecula valens Portenko, 1954
  9. Erithacus rubecula witherbyi Hartert, E, 1910
  10. Erithacus superbus Koenig, AF, 1889
  11. Erithacus superbus marionae Dietzen, Michels & Wink, 2015
  12. Erithacus superbus superbus Koenig, AF, 1889

Animalia → Chordata → Aves → Passeriformes → Muscicapidae

Erithalis , Erithophilus , Erithyma , Eritranis , Eritrichium , Eritrichius , Eritrissomerus ,

Eriu[uredi VE | uredi]

Eriulis , Erium , Eriurgus ,

Erix[uredi VE | uredi]

Erixestus ,

Eriz[uredi VE | uredi]

Erizada ,

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Er