Dodatak:Popis vrsta:Mel

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Sadržaj

  • Taksoni:

Melactus , Meladema , Meladroma Motschulsky, 1855 , Melaeninae Csiki, 1933 , Melaenini Csiki, 1933 , Melaenis , Melaenornis , Melaenosia , Melaenus Dejean, 1831 , Melagona , Melagonina , Melagramma , Melagraphia , Melainotettix , Melaleuca , Melaleucantha , Melaleucia , Melaleucococcus , Melaleucopis , Melaleucus , Melalgus , Melaloncha , Melalophacharops , Melambrotus , Melamera , Melamomphus , Melamphaes , Melamphaidae , Melampitta , Melampius , Melampodium , Melampophylax , Melamprosops , Melampsora , Melampsoraceae , Melampsorella , Melampsoridium , Melampus , Melampyrum , Melanacrosathe , Melanaethus , Melanagromyza , Melanalia , Melanalis , Melanalopha , Melanamansia , Melanaphis , Melanarctia , Melanargia , Melanasomyia , Melanaspis , Melanastia , Melanchiton Andrewes, 1940 , Melanchitonini Jeannel, 1948 , Melanchra , Melanchroea , Melanchroia , Melanchroiopsis , Melanchrous Andrewes, 1940 , Melancistrus , Melanconidaceae , Melanconiopsis , Melanconis , Melanconites Göpp. † , Melanconium , Melanderia , Melanderomyia , Melandeva , Melandryidae , Melaneama , Melanecta , Melanegis , Melanelia , Melanelixia , Melanella , Melanema , Melanempis , Melanepalpellus , Melanepalpus , Melanephia , Melaneremus , Melanergon , Melaneros , Melanerpes , Melanesia , Melanesiandra , Melanesicoccus , Melanesobasis , Melanesomyia , Melanesthes , Melanetettix , Melanguina , Melangyna , Melanhyphus , Melanichneumon , Melaniella , Melaniella , Melaniellaceae , Melanina , Melanis , Melanitis , Melanitta , Melanobatrachus , Melanobatus , Melanoblossia , Melanoblossiidae , Melanocacus , Melanocallis , Melanocamenta , Melanocanthon , Melanocarpus , Melanocenchris , Melanocephala , Melanocera , Melanocercops , Melanocetidae , Melanocetus , Melanochaeta , Melanochaeta , Melanochaetomyia , Melanocharacidium , Melanocharis , Melanocharitidae , Melanochelys , Melanochlamys , Melanochlora , Melanochroa , Melanochromis , Melanochthiphila , Melanocinclis , Melanoclusia , Melanoclypeus , Melanococcus , Melanocoris , Melanocorypha , Melanocryptus , Melanocypha , Melanocyphus , Melanodera , Melanodes , Melanodexia , Melanodinium , Melanodiscus , Melanodolius , Melanodothis , Melanodryas , Melanodytes , Melanofurcata , Melanogaster , Melanogramma Pers. , Melanogrammus , Melanographia , Melanographium , Melanogryllacris , Melanogryllus , Melanohalea , Melanoides , Melanolagus , Melanolepis , Melanolestes , Melanoleuca , Melanolia , Melanoloma , Melanolophia , Melanolycaena , Melanomma , Melanomma , Melanommataceae , Melanomphalia , Melanomya , Melanomyces Syd. & P. Syd. , Melanomyoides , Melanomys , Melanomyza , Melanonaclia , Melanoneura , Melanonidae , Melanonotus , Melanonus , Melanopachycerina , Melanopais , Melanopareia , Melanoperdix , Melanopeziza , Melanophidium , Melanophila , Melanophilharmostes , Melanophloea , Melanophoma , Melanophora , Melanophoxus , Melanophryne , Melanophryniscus , Melanophrys , Melanophyllum , Melanopis , Melanopleurus , Melanoplex , Melanoplus , Melanopolia , Melanopopillia , Melanoporella , Melanoporia , Melanopsacus , Melanopsamma , Melanopsichium , Melanopsidae , Melanopsidium , Melanoptila , Melanoptilon , Melanorhinus , Melanorhopala , Melanoria , Melanorlopteryx , Melanormia , Melanoromintho , Melanorophasia , Melanorosauridae Huene, 1929 † , Melanorosaurus Haughton, 1924 † , Melanorrhoea , Melanoscia , Melanosciadium , Melanoselinum , Melanosella , Melanoseps , Melanosiphon , Melanosmicra , Melanosoma , Melanosphaerites Grüss † , Melanosphecia , Melanospilus Westwood, 1845 , Melanospiza , Melanospora , Melanosporales , Melanosporites Pampal. † , Melanostachya , Melanosteus , Melanostigma , Melanostolus , Melanostoma , Melanostomias , Melanostylus , Melanosuchus , Melanotaenia , Melanotaeniaceae , Melanotaeniidae , Melanotaenium , Melanotes , Melanotesia , Melanotettix , Melanothamnus , Melanothereva , Melanothrix , Melanotica , Melanotis , Melanotmethis , Melanotopelia , Melanotopelia , Melanotrema , Melanotrema , Melanotrichia , Melanotrichus , Melanotus , Melanotus , Melanoxa M. Lutz, Vánky & R. Bauer , Melanoxanthus , Melanoxylon , Melanozestis , Melanozetes , Melanozosteria , Melanteriosoma , Melanterius , Melanthalia , Melanthera , Melanthia , Melanthiaceae , Melanthium , Melanthomyza , Melanthripidae , Melanthrips , Melanum , Melanustilospora , Melapedalion , Melapera , Melaphe , Melaphis , Melapia , Melaporphyria , Melapsyche , Melarhinus , Melarrhinus , Melasina , Melasmia , Melasmothrix , Melasphaerula , Melaspilea , Melaspileaceae , Melastictis , Melastiza , Melastoma , Melastomastrum , Melastomataceae , Melastrota , Melathemma , Melathrix , Melathrokerion , Melathrokerion , Melatolla , Melatolla , Melayumytilus , Melba , Melbonus , Melcha , Melchioria , Melchus , Meleaba , Meleagris , Meleagros Kirschenhofer, 1999 , Melecta , Melectoides , Meledonus , Melegena , Melemaea , Meleneta , Meleoma , Meleon , Meleonoma , Meles , Melese , Melestora , Melete , Meleterus , Meleus , Melia , Meliaba , Meliaceae , Melianoliarus , Meliarchus , Melibe , Melica , Melicerita , Melicerita , Melicerita , Meliceritella , Meliceritites , Meliceritites , Melicertidae , Melicertissa , Melicertoides , Melicertum , Melicertus , Melicharella , Melicharia , Melicharoptera , Melichitona , Melichneutes , Melichthys , Melicoccus , Melicodes , Melicope , Melicytus , Melidectes , Melidia , Melidora , Melierax , Melieria , Melignomon , Melikerona , Melilestes , Melillaia , Melilotus , Melima , Melinaea , Melinantipoda , Melinda , Melinella , Meliniomyces , Melinis , Melinna , Melinnacheres , Melinnacheridae , Melinnampharete , Melinnata , Melinnexis , Melinnoides , Melinnopsides , Melinnopsis , Melinocatantops , Melinoessa , Melinohippus , Melinoides , Melinomyia , Melinopterus , Meliobba , Meliochamus , Meliola , Meliolaceae , Meliolales , Meliolaster , Meliolina , Meliolinaceae , Meliolinites Selkirk ex Janson. & Hills † , Meliolopsis (Sacc.) Sacc. , Melionica , Meliosma , Meliphaga , Meliphagidae , Meliphilopsis , Meliplebeia , Melipona , Meliponomima , Meliponula , Melipotes , Melipotis , Meliprivesa , Melisa , Meliscaeva , Melisodera Westwood, 1835 , Melisomimas , Melisoneura , Melisophista , Melissa , Melissococcus , Melissodes , Melissomorpha , Melissoptila , Melissotarsus , Melita , Melita , Melitaea , Melithaea , Melithaea , Melithaeidae , Melithreptus , Melitidae , Melitobaris , Melitograis , Melitoides , Melitoma , Melitomella , Melitonympha , Melitoxestis , Melitoxoides , Melitta , Melittangium , Melittia , Melittidae , Melittina , Melittiosporiopsis Höhn. , Melittobia , Melittobiopsis , Melittomma , Melittommopsis , Melittophora , Melittosmithia , Melittosphaera , Melittosphaera , Melittosporiella Höhn. , Melittostylops , Melitturga , Melitulias , Meliturgula , Meliwillea , Mellachnus , Mellamastus , Mellana , Melliacris , Mellicta , Melliera , Mellierella , Melligomphus , Mellilla , Melliniella , Melliola , Mellissius , Mellisuga , Mellita , Mellitella , Melliteryx , Melliteryx , Mellitidae , Mellitidia , Mellitiosporiella , Mellitiosporium , Mellitiphis , Mellitosporiopsis Rehm , Mellivora , Melloconcha , Melloicosa , Melloina , Melloleitaoina , Mellomyia , Mellona , Mellonympha , Melobesia , Melobesia , Melobesia , Melobesioideae , Melobesioideae , Meloboris , Melocactus , Melocalamus , Melocanna , Melocarcinus , Melochia , Melochrysis , Melocichla , Melocosa , Melocystis , Meloderma , Melodichthys , Melodorum , Melodryas , Meloemorpha , Meloenopia , Melogale , Melogona , Melogramma , Melogrammataceae , Meloidae , Meloidodera , Meloidogyne , Meloimorpha , Melolobium , Melolontha , Melolonthidae , Melolonthoides , Melomantis , Melomastia , Melomys , Melonanchora , Melonavicula , Melongena , Melongenidae , Melonis , Melonycteris , Melophagus , Melophasma , Melophia , Melophorus , Melophus , Melophysa , Melopla , Melopsittacus , Melopyrrha , Melormenis , Melormenoides , Meloscirtus , Meloseirales , Melosira , Melosiraceae , Melosiraceae , Melospiza , Melostrachia , Meloteles , Melothria , Melouromyia , Melozone , Melphidippa , Melphidippella , Melphidippidae , Melphina , Melphisana , Melpomene , Melpomense , Meltripata , Melursus , Melusa , Melusinella , Melvicalathis , Melvius , Melybia , Melychiopharis , Melymacra , Melyridae , Melyroidea , Melys , Melzerella , Melzeria , Melzericium , Melzerina , Melzerodontia , Melzerus ,

Mela[uredi VE | uredi]

  1. Melactus
  2. Meladema
  3. Melaenis
  4. Melaenornis
  5. Melaenosia
  6. Melagraphia
  7. Melainotettix

Melaleuca L.[uredi VE | uredi]

  1. Melaleuca acacioides
  2. Melaleuca accedens
  3. Melaleuca acrifolia
  4. Melaleuca acuminata
  5. Melaleuca acutifolia
  6. Melaleuca adenostyla
  7. Melaleuca adnata
  8. Melaleuca aestiva
  9. Melaleuca aestuosa
  10. Melaleuca agathosmoides
  11. Melaleuca aglaia
  12. Melaleuca alilateralis
  13. Melaleuca alsophila
  14. Melaleuca alternifolia
  15. Melaleuca amydra
  16. Melaleuca anisandra
  17. Melaleuca apodocephala
  18. Melaleuca apostiba
  19. Melaleuca aquilonia
  20. Melaleuca araucarioides
  21. Melaleuca arcana
  22. Melaleuca arcuata
  23. Melaleuca arenicola
  24. Melaleuca argentea
  25. Melaleuca arida
  26. Melaleuca armillaris
  27. Melaleuca aspalathoides
  28. Melaleuca asterocarpa
  29. Melaleuca atala
  30. Melaleuca atroviridis
  31. Melaleuca augusti-oldfieldii
  32. Melaleuca aurea
  33. Melaleuca barlowii
  34. Melaleuca basicephala
  35. Melaleuca beardii
  36. Melaleuca beaufortioides
  37. Melaleuca biconvexa
  38. Melaleuca bisulcata
  39. Melaleuca blackwelliana
  40. Melaleuca blaeriifolia
  41. Melaleuca blepharosperma
  42. Melaleuca boeophylla
  43. Melaleuca borealis
  44. Melaleuca bracteata
  45. Melaleuca bracteosa
  46. Melaleuca brevifolia
  47. Melaleuca brevisepala
  48. Melaleuca bromelioides
  49. Melaleuca brongniartii
  50. Melaleuca brophyi
  51. Melaleuca burbidgeae
  52. Melaleuca caeca
  53. Melaleuca cajuputi
  54. Melaleuca calcicola
  55. Melaleuca calothamnoides
  56. Melaleuca calycina
  57. Melaleuca calyptroides
  58. Melaleuca campanae
  59. Melaleuca camptoclada
  60. Melaleuca capitata
  61. Melaleuca cardiophylla
  62. Melaleuca caroli-huegelii
  63. Melaleuca carrii
  64. Melaleuca cheelii
  65. Melaleuca chisholmii
  66. Melaleuca chrysantherea
  67. Melaleuca ciliosa
  68. Melaleuca cinerea
  69. Melaleuca citrolens
  70. Melaleuca clarksonii
  71. Melaleuca clavifolia
  72. Melaleuca cliffortioides
  73. Melaleuca coccinea
  74. Melaleuca codonocarpa
  75. Melaleuca concinna
  76. Melaleuca concreta
  77. Melaleuca condylosa
  78. Melaleuca conothamnoides
  79. Melaleuca cordata
  80. Melaleuca cornucopiae
  81. Melaleuca coronicarpa
  82. Melaleuca cowleyae
  83. Melaleuca crispii
  84. Melaleuca crossota
  85. Melaleuca croxfordiae
  86. Melaleuca cruenta
  87. Melaleuca ctenoides
  88. Melaleuca cucullata
  89. Melaleuca cupularis
  90. Melaleuca curtifolia
  91. Melaleuca cuticularis
  92. Melaleuca cyathifolia
  93. Melaleuca cyrtodonta
  94. Melaleuca dawsonii
  95. Melaleuca dealbata
  96. Melaleuca deanei
  97. Melaleuca decora
  98. Melaleuca decussata
  99. Melaleuca delta
  100. Melaleuca dempta
  101. Melaleuca dendroidea
  102. Melaleuca densa
  103. Melaleuca densispicata
  104. Melaleuca depauperata
  105. Melaleuca depressa
  106. Melaleuca dichroma
  107. Melaleuca diosmatifolia
  108. Melaleuca diosmifolia
  109. Melaleuca dissitiflora
  110. Melaleuca ebracteata
  111. Melaleuca ectadioclada
  112. Melaleuca eleuterostachya
  113. Melaleuca elliptica
  114. Melaleuca empetrifolia
  115. Melaleuca ericifolia
  116. Melaleuca erubescens
  117. Melaleuca eulobata
  118. Melaleuca eurystoma
  119. Melaleuca eximia
  120. Melaleuca exuvia
  121. Melaleuca fabri
  122. Melaleuca faucicola
  123. Melaleuca ferruginea
  124. Melaleuca filifolia
  125. Melaleuca fissurata
  126. Melaleuca fluviatilis
  127. Melaleuca foliolosa
  128. Melaleuca fulgens
  129. Melaleuca gardneri
  130. Melaleuca genialis
  131. Melaleuca georgei
  132. Melaleuca gibbosa
  133. Melaleuca gilesii
  134. Melaleuca glaberrima
  135. Melaleuca glabra
  136. Melaleuca glauca
  137. Melaleuca glena
  138. Melaleuca globifera
  139. Melaleuca glomerata
  140. Melaleuca glumacea
  141. Melaleuca gnidioides
  142. Melaleuca gracilis
  143. Melaleuca granitica
  144. Melaleuca grieveana
  145. Melaleuca groveana
  146. Melaleuca hadra
  147. Melaleuca hakeifolia
  148. Melaleuca halmaturorum
  149. Melaleuca halophila
  150. Melaleuca hamata
  151. Melaleuca hamulosa
  152. Melaleuca haplantha
  153. Melaleuca hawkeswoodii
  154. Melaleuca heterophylla
  155. Melaleuca hirsuta
  156. Melaleuca hislopii
  157. Melaleuca hnatiukii
  158. Melaleuca hollidayi
  159. Melaleuca holosericea
  160. Melaleuca howeana
  161. Melaleuca huegelii
  162. Melaleuca huttensis
  163. Melaleuca hypericifolia
  164. Melaleuca idana
  165. Melaleuca incana
  166. Melaleuca inops
  167. Melaleuca interioris
  168. Melaleuca interstans
  169. Melaleuca irbyana
  170. Melaleuca johannis-lehmannii
  171. Melaleuca johnsonii
  172. Melaleuca jonesii
  173. Melaleuca kalbarriensis
  174. Melaleuca keigheryi
  175. Melaleuca kunzeoides
  176. Melaleuca kwongkanicola
  177. Melaleuca kybeliona
  178. Melaleuca lachnocephala
  179. Melaleuca laetifica
  180. Melaleuca lanceolata
  181. Melaleuca lara
  182. Melaleuca lasiandra
  183. Melaleuca lateralis
  184. Melaleuca lateriflora
  185. Melaleuca lateritia
  186. Melaleuca laxiflora
  187. Melaleuca lecanantha
  188. Melaleuca leiocarpa
  189. Melaleuca leiopyxis
  190. Melaleuca lepschii
  191. Melaleuca leptospermoides
  192. Melaleuca leucadendra
  193. Melaleuca leuropoma
  194. Melaleuca linariifolia
  195. Melaleuca linguiformis
  196. Melaleuca linophylla
  197. Melaleuca longissima
  198. Melaleuca longistaminea
  199. Melaleuca lophocoracorum
  200. Melaleuca lutea
  201. Melaleuca macrocarpa
  202. Melaleuca macronychia
  203. Melaleuca macrostemon
  204. Melaleuca manglesii
  205. Melaleuca marginata
  206. Melaleuca maxwellii
  207. Melaleuca megacephala
  208. Melaleuca micrantha
  209. Melaleuca microcarpa
  210. Melaleuca micromera
  211. Melaleuca microphylla
  212. Melaleuca minutifolia
  213. Melaleuca monantha
  214. Melaleuca mulleola
  215. Melaleuca nanophylla
  216. Melaleuca nematophylla
  217. Melaleuca nervosa
  218. Melaleuca nesophila
  219. Melaleuca nodosa
  220. Melaleuca ochroma
  221. Melaleuca oldfieldii
  222. Melaleuca orbicularis
  223. Melaleuca orbifolia
  224. Melaleuca ordinifolia
  225. Melaleuca ostrina
  226. Melaleuca osullivanii
  227. Melaleuca oxyphylla
  228. Melaleuca pachystachya
  229. Melaleuca pallescens
  230. Melaleuca pallida
  231. Melaleuca papillosa
  232. Melaleuca parviceps
  233. Melaleuca parvistaminea
  234. Melaleuca pauciflora
  235. Melaleuca pauperiflora
  236. Melaleuca penicula
  237. Melaleuca pentagona
  238. Melaleuca peucophylla
  239. Melaleuca phatra
  240. Melaleuca phellosa
  241. Melaleuca phoidophylla
  242. Melaleuca planifolia
  243. Melaleuca platycalyx
  244. Melaleuca plumea
  245. Melaleuca podiocarpa
  246. Melaleuca polycephala
  247. Melaleuca pomphostoma
  248. Melaleuca porphyrocephala
  249. Melaleuca preissiana
  250. Melaleuca preissii
  251. Melaleuca pritzelii
  252. Melaleuca procera
  253. Melaleuca propinqua
  254. Melaleuca protrusa
  255. Melaleuca protumida
  256. Melaleuca psammophila
  257. Melaleuca pulchella
  258. Melaleuca pulcherrima
  259. Melaleuca pungens
  260. Melaleuca punicea
  261. Melaleuca purpurea
  262. Melaleuca pustulata
  263. Melaleuca quadrifaria
  264. Melaleuca quadrifida
  265. Melaleuca quinquenervia
  266. Melaleuca radula
  267. Melaleuca raggedensis
  268. Melaleuca rariflora
  269. Melaleuca relativa
  270. Melaleuca rhaphiophylla
  271. Melaleuca rigidifolia
  272. Melaleuca ringens
  273. Melaleuca robusta
  274. Melaleuca rosea
  275. Melaleuca rupestris
  276. Melaleuca ryeae
  277. Melaleuca saligna
  278. Melaleuca sapientes
  279. Melaleuca scabra
  280. Melaleuca scabrida
  281. Melaleuca scalena
  282. Melaleuca schaueri
  283. Melaleuca sciotostyla
  284. Melaleuca scitula
  285. Melaleuca sclerophylla
  286. Melaleuca sculponeata
  287. Melaleuca seriata
  288. Melaleuca sericea
  289. Melaleuca sheathiana
  290. Melaleuca shiressii
  291. Melaleuca sieberi
  292. Melaleuca similis
  293. Melaleuca societatis
  294. Melaleuca sophisma
  295. Melaleuca sparsa
  296. Melaleuca sparsiflora
  297. Melaleuca spathulata
  298. Melaleuca spectabilis
  299. Melaleuca spicigera
  300. Melaleuca sprengelioides
  301. Melaleuca squamea
  302. Melaleuca squamophloia
  303. Melaleuca squarrosa
  304. Melaleuca stenostachya
  305. Melaleuca stereophloia
  306. Melaleuca stipitata
  307. Melaleuca stramentosa
  308. Melaleuca striata
  309. Melaleuca strobophylla
  310. Melaleuca styphelioides
  311. Melaleuca subalaris
  312. Melaleuca suberosa
  313. Melaleuca subfalcata
  314. Melaleuca subtrigona
  315. Melaleuca sulcata
  316. Melaleuca superba
  317. Melaleuca sylvana
  318. Melaleuca systena
  319. Melaleuca tamariscina
  320. Melaleuca teretifolia
  321. Melaleuca teuthidoides
  322. Melaleuca thapsina
  323. Melaleuca thymifolia
  324. Melaleuca thymoides
  325. Melaleuca thyoides
  326. Melaleuca thysanota
  327. Melaleuca tinkeri
  328. Melaleuca torquata
  329. Melaleuca tortifolia
  330. Melaleuca torulosa
  331. Melaleuca transversa
  332. Melaleuca trichophylla
  333. Melaleuca trichostachya
  334. Melaleuca triumphalis
  335. Melaleuca tuberculata
  336. Melaleuca tuberosa
  337. Melaleuca ulicoides
  338. Melaleuca uncinata
  339. Melaleuca undulata
  340. Melaleuca urceolaris
  341. Melaleuca uxorum
  342. Melaleuca valida
  343. Melaleuca variegata
  344. Melaleuca velutina
  345. Melaleuca venusta
  346. Melaleuca villosisepala
  347. Melaleuca viminea
  348. Melaleuca vinnula
  349. Melaleuca violacea
  350. Melaleuca viridiflora
  351. Melaleuca wilsonii
  352. Melaleuca wonganensis
  353. Melaleuca xerophila
  354. Melaleuca zeteticorum
  355. Melaleuca zonalis

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Myrtales → Myrtaceae

Melaleucus[uredi VE | uredi]

  1. Melambrotus
  2. Melamomphus

Melamphaes[uredi VE | uredi]

  1. Melamphaes acanthomus
  2. Melamphaes danae
  3. Melamphaes ebelingi
  4. Melamphaes eulepis
  5. Melamphaes falsidicus
  6. Melamphaes hubbsi
  7. Melamphaes indicus
  8. Melamphaes janae
  9. Melamphaes laeviceps
  10. Melamphaes leprus
  11. Melamphaes longivelis
  12. Melamphaes lugubris
  13. Melamphaes macrocephalus
  14. Melamphaes manifestus
  15. Melamphaes microps
  16. Melamphaes pachystomus
  17. Melamphaes parini
  18. Melamphaes parvus
  19. Melamphaes polylepis
  20. Melamphaes pumilus
  21. Melamphaes simus
  22. Melamphaes spinifer
  23. Melamphaes suborbitalis
  24. Melamphaes typhlops
  25. Melamphaes xestoachidus

Melampitta[uredi VE | uredi]

  1. Melampius
  2. Melampodium
  3. Melampophylax
  4. Melamprosops
  5. Melampsora
  6. Melampsorella
  7. Melampsoridium
  8. Melampus
  9. Melampyrum
  10. Melanalia
  11. Melanamansia
  12. Melanconiopsis
  13. Melanconis
  14. Melanconium

Melanecta Coates 1998[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Actinopterygii

  1. Melanegis
  2. Melanelia
  3. Melanelixia
  4. Melanella
  5. Melanema
  6. Melaneremus
  7. Melanerpes
  8. Melanesiandra
  9. Melanesobasis

Melanesotypus Raven, 2015[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Corinnidae

  1. Melaniella
  2. Melaniella
  3. Melanitta
  4. Melanobatrachus
  5. Melanobatus
  6. Melanoblossia
  7. Melanocacus
  8. Melanocarpus
  9. Melanocenchris
  10. Melanocephala

Melanocetus[uredi VE | uredi]

  1. Melanocetus eustalus
  2. Melanocetus johnsonii
  3. Melanocetus murrayi
  4. Melanocetus niger
  5. Melanocetus rossi
  6. Melanochaeta

Melanocharacidium[uredi VE | uredi]

  1. Melanocharacidium auroradiatum
  2. Melanocharacidium blennioides
  3. Melanocharacidium compressus
  4. Melanocharacidium depressum
  5. Melanocharacidium dispilomma
  6. Melanocharacidium melanopteron
  7. Melanocharacidium nigrum
  8. Melanocharacidium pectorale
  9. Melanocharacidium rex
  10. Melanocharis
  11. Melanochelys
  12. Melanochlamys
  13. Melanochlora

Melanochromis[uredi VE | uredi]

  1. Melanochromis auratus
  2. Melanochromis baliodigma
  3. Melanochromis benetos
  4. Melanochromis brevis
  5. Melanochromis chipokae
  6. Melanochromis cyaneorhabdos
  7. Melanochromis dialeptos
  8. Melanochromis elastodema
  9. Melanochromis heterochromis
  10. Melanochromis interruptus
  11. Melanochromis joanjohnsonae
  12. Melanochromis johannii
  13. Melanochromis kaskazini
  14. Melanochromis lepidiadaptes
  15. Melanochromis loriae
  16. Melanochromis melanopterus
  17. Melanochromis mossambiquensis
  18. Melanochromis parallelus
  19. Melanochromis perileucos
  20. Melanochromis robustus
  21. Melanochromis simulans
  22. Melanochromis vermivorus
  23. Melanochromis wochepa
  24. Melanochromis xanthodigma
  1. Melanocorypha
  2. Melanocypha
  3. Melanocyphus
  4. Melanodera
  5. Melanodiscus
  6. Melanodothis
  7. Melanodryas
  8. Melanodytes
  9. Melanogaster

Melanogrammus[uredi VE | uredi]

  1. Melanogrammus aeglefinus
  2. Melanographium
  3. Melanogryllacris
  4. Melanogryllus
  5. Melanohalea
  6. Melanoides
  7. Melanolagus
  8. Melanolagus bericoides
  9. Melanolepis
  10. Melanoleuca
  11. Melanolia
  12. Melanomma
  13. Melanomphalia
  14. Melanomys
  15. Melanoneura
  16. Melanonotus
  17. Melanonus
  18. Melanonus gracilis
  19. Melanonus zugmayeri
  20. Melanopais
  21. Melanopareia
  22. Melanoperdix
  23. Melanopeziza
  24. Melanophidium
  25. Melanophloea
  26. Melanophoma
  27. Melanophoxus
  28. Melanophryne

Melanophryniscus Gallardo, 1961 (26 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Bufonidae

  1. Melanophyllum
  2. Melanoplus
  3. Melanopolia
  4. Melanoporella
  5. Melanoporia
  6. Melanopsacus
  7. Melanopsamma
  8. Melanopsichium
  9. Melanopsidium
  10. Melanoptila

Melanorhinus[uredi VE | uredi]

  1. Melanorhinus boekei
  2. Melanorhinus cyanellus
  3. Melanorhinus microps

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Atheriniformes > Atherinopsidae

Melanormia[uredi VE | uredi]

Fungi > Ascomycota > Leotiomycetes > Helotiales

Melanorrhoea[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Sapindales > Anacardiaceae

  1. Melanosciadium
  2. Melanoselinum
  3. Melanosella
  4. Melanoseps
  5. Melanospiza
  6. Melanospora
  7. Melanostachya

Melanostigma[uredi VE | uredi]

  1. Melanostigma atlanticum, Atlantski mekousnik
  2. Melanostigma bathium
  3. Melanostigma gelatinosum
  4. Melanostigma inexpectatum
  5. Melanostigma orientale
  6. Melanostigma pammelas
  7. Melanostigma vitiazi

Melanostomias[uredi VE | uredi]

  1. Melanostomias bartonbeani
  2. Melanostomias biseriatus
  3. Melanostomias globulifer
  4. Melanostomias macrophotus
  5. Melanostomias margaritifer
  6. Melanostomias melanopogon
  7. Melanostomias melanops
  8. Melanostomias niger
  9. Melanostomias nigroaxialis
  10. Melanostomias paucilaternatus
  11. Melanostomias pauciradius
  12. Melanostomias pollicifer
  13. Melanostomias stewarti
  14. Melanostomias tentaculatus
  15. Melanostomias valdiviae
  16. Melanostomias vierecki
  17. Melanosuchus

Melanotaenia Gill, 1862[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Atheriniformes → Melanotaeniidae

Melanotaenium de Bary[uredi VE | uredi]

Fungi → Basidiomycota → Ustilaginomycetes → Ustilaginales → Melanotaeniaceae

  1. Melanotes
  2. Melanotettix
  3. Melanothamnus
  4. Melanotis
  5. Melanotmethis
  6. Melanotopelia
  7. Melanotopelia
  8. Melanotrema
  9. Melanotrema
  10. Melanotrichia
  11. Melanotus
  12. Melanoxylon
  13. Melanozetes
  14. Melanteriosoma
  15. Melanterius
  16. Melanthalia
  17. Melanthera
  18. Melanthium

Melanthripidae[uredi VE | uredi]

  • Rodovi: Ankothrips, Melanthrips

Animalia > Arthropoda > Insecta > Thysanoptera

Melanthrips[uredi VE | uredi]

  • Melanthrips digitus
  • Melanthrips fuscus
  • Melanthrips gracilicornis
  • Melanthrips insulsus
  • Melanthrips pallidior

Animalia > Arthropoda > Insecta > Thysanoptera > Melanthripidae

  1. Melanustilospora
  2. Melapedalion
  3. Melapedalion breve
  4. Melaphe
  5. Melarhinus
  6. Melarrhinus
  7. Melasmia
  8. Melasmothrix
  9. Melasphaerula
  10. Melaspilea
  11. Melastiza
  12. Melastoma
  13. Melastomastrum

Porodica Melastomataceae Juss.[uredi VE | uredi]

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Myrtales

  1. Melathemma

Melb[uredi VE | uredi]

Melba[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Staphylinoidea → Staphylinidae

Melbonus[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Curculionoidea → Curculionidae

Melbournopterus Caster & Kjellesvig-Waering, 1953[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Merostomata → Eurypterida → Stylonuridae

Melc[uredi VE | uredi]

  1. Melchioria
  2. Melchus

Meld[uredi VE | uredi]

Maldeotaia[uredi VE | uredi]

Animalia → Chaetognatha → Protoconodonta

Mele[uredi VE | uredi]

  1. Meleagris

Melecosa Marusik, Omelko & Koponen, 2015[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Lycosidae

  1. Melegena
  2. Meleoma
  3. Meleon

Meles Brisson, 1762[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Carnivora → Mustelidae

  1. Meleus

Meli[uredi VE | uredi]

  1. Melia
  2. Melia
  3. Meliarchus
  4. Melibe
  5. Melica
  6. Melicerita
  7. Melicertissa
  8. Melicertoides
  9. Melicertum
  10. Melicertus
  11. Melichneutes

Melichthys Swainson, 1839[uredi VE | uredi]

  1. Melichthys indicus Randall & Klausewitz, 1973
  2. Melichthys niger (Bloch, 1786)
  3. Melichthys vidua (Richardson, 1845)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Tetraodontiformes → Balistidae

  1. Melicoccus
  2. Melicodes
  3. Melicytus
  4. Melidectes
  5. Melidia
  6. Melidora
  7. Melierax
  8. Melignomon
  9. Melilestes
  10. Melilotus
  11. Melima
  12. Melinantipoda
  13. Melinella
  14. Meliniomyces
  15. Melinis
  16. Melinna
  17. Melinnacheres
  18. Melinnampharete
  19. Melinnata
  20. Melinnexis
  21. Melinnoides
  22. Melinnopsides
  23. Melinnopsis
  24. Melinocatantops
  25. Melinohippus
  26. Meliobba
  27. Meliochamus
  28. Meliola
  29. Meliolaster
  30. Meliolina
  31. Meliosma
  32. Meliphaga
  33. Melipotes
  34. Melissa
  35. Melissococcus
  36. Melithaea
  37. Melithreptus
  38. Melitobaris
  39. Melitograis
  40. Melittangium
  41. Melittostylops

Mell[uredi VE | uredi]

  1. Melliacris
  2. Melliera
  3. Mellierella
  4. Melligomphus
  5. Melliniella

Mellisuga Brisson, 1760[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Aves → Apodiformes → Trochilidae

  1. Mellita
  2. Mellitella
  3. Melliteryx
  4. Mellitiosporiella
  5. Mellitiosporium
  6. Mellitiphis

Mellivora Storr, 1780[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Carnivora → Mustelidae

  1. Melloconcha
  2. Melloina
  3. Melloleitaoina
  4. Mellomyia

Mellonympha Schulze, 1897[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Hexactinellida → Lyssacinosida → Rossellidae

Melo[uredi VE | uredi]

  1. Melobesia
  2. Melocactus
  3. Melocalamus
  4. Melocanna
  5. Melocarcinus

Melocarpum (Engl.) Beier & Thulin[uredi VE | uredi]

status nije riješen:

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Zygophyllales → Zygophyllaceae

  1. Melochia
  2. Melocichla

Melocosa Gertsch, 1937[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Lycosidae

  1. Melocystis
  2. Meloderma

Melodichthys[uredi VE | uredi]

  1. Melodorum
  2. Meloe
  3. Meloemorpha

Melogale I. Geoffroy Saint-Hilaire, 1831[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Carnivora → Mustelidae

  1. Melogona
  2. Melogramma
  3. Meloidodera
  4. Meloidogyne
  5. Meloimorpha
  6. Melolobium
  7. Melomantis
  8. Melomastia
  9. Melomys

Melonanchora Carter, 1874[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Poecilosclerida → Myxillidae

  1. Melongena

Melonycteris Dobson, 1877[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Chiroptera → Pteropodidae → Macroglossinae

  1. Melophasma
  2. Melophia

Melophlus Thiele, 1899[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Tetractinellida → Geodiidae

  1. Melophus
  2. Melophysa
  3. Melopsittacus
  4. Melopyrrha
  5. Meloscirtus
  6. Melospiza
  7. Melostrachia
  8. Melothria
  9. Melozone

Melp[uredi VE | uredi]

Melpomene O. Pickard-Cambridge, 1898[uredi VE | uredi]

  1. Melpomene bicavata (F. O. Pickard-Cambridge, 1902)
  2. Melpomene bipunctata (Roth, 1967)
  3. Melpomene chiricana Chamberlin & Ivie, 1942
  4. Melpomene coahuilana (Gertsch & Davis, 1940)
  5. Melpomene elegans O. Pickard-Cambridge, 1898
  6. Melpomene panamana (Petrunkevitch, 1925)
  7. Melpomene penetralis (F. O. Pickard-Cambridge, 1902)
  8. Melpomene plesia Chamberlin & Ivie, 1942
  9. Melpomene quadrata (Kraus, 1955)
  10. Melpomene rita (Chamberlin & Ivie, 1941)
  11. Melpomene singula (Gertsch & Ivie, 1936)
  12. Melpomene transversa (F. O. Pickard-Cambridge, 1902)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Agelenidae

  1. Melpomense

Melt[uredi VE | uredi]

  1. Meltripata

Melu[uredi VE | uredi]

Melursus Meyer, 1793[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Carnivora → Caniformia → Ursidae

Melv[uredi VE | uredi]

Melvicalathis Lee et al., 2008[uredi VE | uredi]

Animalia → Brachiopoda → Rhynchonellata → Terebratulida → Cancellothyroidea → Chlidonophoridae

Mely[uredi VE | uredi]

Melybia Stimpson, 1871[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Decapoda → Xanthoidea → Xanthidae

Melychiopharis Simon, 1895[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Araneidae

Porodica Melyridae Leach, 1815[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cleroidea

Podporodica Melyrinae Leach, 1815[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cleroidea → Melyridae

Melyroidea Shelford, 1912[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Blattodea → Corydioidea → Corydiidae

Melys Noyes & Woolley, 1994[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hymenoptera → Chalcidoidea → Encyrtidae

Melz[uredi VE | uredi]

Melzerella Costa Lima, 1931[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycidae

Melzeria Green, 1930[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Coccoidea → Eriococcidae

Melzericium Hauerslev[uredi VE | uredi]

Fungi → Basidiomycota → Agaricomycetes → Atheliales → Atheliaceae

Melzerina Lane, 1966[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycidae

Melzerodontia Hjortstam & Ryvarden[uredi VE | uredi]

Fungi → Basidiomycota → Agaricomycetes → Corticiales → Boletaceae

Melzerus Monné, 2005[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycidae

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Me