MediaWiki razgovor:Recentchangestext

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici MediaWiki:Recentchangestext.
Rad na člancima
Pismohrane:

Jedan he: je višak, a mogli bi maknuti i "Slijepe ulice".

Riješeno Riješeno Andrej Šalov 17:45, 27. ožujak 2009. (CET)

Može neko ukloniti {{#time: d. F Y.| +1hours}} u dijelu [[:Kategorija:Neodgovarajući sadržaj {{#time: d. F Y.| +1hours}}|Neodgovarajući sadržaj]] tako da poveznica bude plava i da se pokazuju podkategorije? --Cipollino (razgovor) 22:03, 12. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]
PS: tek sam sad vidio da postoji ovo malo [[:Kategorija:Neodgovarajući sadržaj|K]] K. Sve je ok. --Cipollino (razgovor) 22:08, 12. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Opis izmjena[uredi kôd]

Svrha izmjene je popravljanje vremena u koje se mijenja datum kategorija za neodgovarajući sadržaj. Promjena bi trebala biti u ponoć, ali se u periodu ljetnog računanja vremena po dosadašnjem rješenju datum mijenjao 1 sat kasnije.

Izmjenom od 3. travnja zamijenjena je funkcija #time, koja predstavlja vrijeme po UTC, funkcijom #timel koja predstavlja lokalno vrijeme, a izmjenom od 4. travnja 2015. korigirane su grješke u formulama nastale prethodnom izmjenom, na koje pri prvom uređivanju nisam obratio pažnju (hvala kolegi Maestro Ivanković na ukazanom propustu!).

Tim je izmjenama ispravljena spomenuta razlika od jednog sata, tako da se sad promjena datuma vrši u ponoć neovisno o razdoblju godine.

 • Bonč (razgovor) • Matematičar je stroj za pretvaranje kave u teoreme. •  00:02, 5. travnja 2015. (CEST)[odgovori]

Poveznica za IRC[uredi kôd]

Trebalo bi promijeniti poveznicu na IRC slično kao što je načinjeno ovdje. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,41; 23. rujna 2018. (SEV)