Rebić (prezime): razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Stvorena nova stranica sa sadržajem: »'''Rebić''' je hrvatsko prezime,<ref name="fb">{{Citiranje weba|language=srp.|url=http://forebears.io/sh/surnames/rebic |title=Rebic – Raspodela Prez...«.
(Nema razlike inačica)

Inačica od 25. svibnja 2018. u 13:33

Rebić je hrvatsko prezime,[1][2][3] koje se najčešće pojavljuje u Imotskom, Zagrebu, Donjim Vinjanima, Splitu i Osijeku.[2][3]

Osobe s prezimenom Rebić

Izvori

  1. Rebic – Raspodela Prezimena. forebears.io (srpski). Pristupljeno 25. svibnja 2018.. Približno 2,225 ljudi nosi ovo prezime. Najviše preovlađuje u: Hrvatska; Najgušće raspoređeno u: Hrvatska.
  2. a b Prezime Krajina. actacroatica.com. Pristupljeno 25. svibnja 2018.. Rebići u Hrvatskoj velikom su većinom Hrvati, najvećim dijelom iz Imotskog, a u manjem broju su i Srbi. […] U Hrvatskoj danas živi oko 1200 Rebića u 480 domaćinstava.
  3. a b Prezime Krajina. prezime.net. Pristupljeno 25. svibnja 2018.. Prezime Rebić je među petsto najčešćih prezimena u Republici Hrvatskoj.
Ovo je razdvojbena stranica.
Pomaže u orijentaciji tako da popisuje sve stranice koje dijele isti naslov. Ako Vas je poveznica iz nekoga članka poslala ovamo, možda biste željeli vratiti se i ispraviti ju da pokazuje izravno na željenu stranicu.