Upravljanje pravima

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Izaberi suradnika ili suradnicu  
Vidi suradnikove skupinePregled suradničkih prava suradnika MaGa (razgovor | doprinosi)

Pripadnik skupine: Automatski ophođeni suradnici

Pripadnik obuhvaćene skupine: Automatski potvrđeni suradnici

Evidencija suradničkih prava

  • 16:29, 6. siječnja 2017. MaGa razgovor doprinosi je promijenio suradnička prava za MaGa iz automatski ophođeni suradnik, ophoditelj i administrator u automatski ophođeni suradnik i administrator (https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Steward_requests%2FPermissions&type=revision&diff=16210244&oldid=16209916)
  • 22:35, 12. siječnja 2011. SpeedyGonsales razgovor doprinosi je promijenio suradnička prava za MaGa iz automatski ophođeni suradnik i ophoditelj u automatski ophođeni suradnik, ophoditelj i administrator (Wikipedija:Administratori/Prijedlozi_za_administratore/_MaGa)
  • 00:18, 5. srpnja 2010. Bracodbk razgovor doprinosi je promijenio suradnička prava za MaGa iz automatski ophođeni suradnik u automatski ophođeni suradnik i ophoditelj (Uredni doprinosi)
  • 18:42, 5. siječnja 2010. Bracodbk razgovor doprinosi je promijenio suradnička prava za MaGa iz (osnovno) u automatski patroliran (Proteklo je pet dana a kako nitko nije imao ništa protiv suradnička prava su promijenjena u automatski patroliran)