Razgovor:Crnogorska rukometna reprezentacija

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Crnogorska rukometna reprezentacija.
Rad na člancima
Pismohrane:

Napravljeno je nekoliko grešaka i propusta. Prvo Veselin Vuković nije iz Crne Gore nego je rodom iz Makedonije, igrao je za Metaloplastiku iz Šapca, bio selektor Srbije... Petar Kapisoda je igrao u Partizanu u 2 navrata, a to je izostavljeno...i tako dalje...sredite malo ako ste već napravili ovu stranicu. Hvala.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 79.101.58.194 (razgovordoprinosi)

Poštovani anonimni suradniče, dok ste pisali ovo iznad, mogli ste napraviti izmjene u članku, ne bi valjda tipkovnica popucala. Hvala na razumijevanju.--MaGa 20:52, 11. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

MaGa, bolje da nije, jer Vujovic je sa Cetinja i igrao je za Lovcen--Markus cg1 (razgovor) 21:44, 11. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Markus nisi bobro pročitao, jeste Veselin Vujović sa Cetinja, ali gore stoji Veselin VuKović, i on je iz Makedonije, takođe je igrao za Metaloplastiku i bio selektor Srbije.

Dobro, valjda vam je posle ovog EP (2012.) jasno ko je Veselin Vuković?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 213.198.202.5 (razgovordoprinosi)