Razgovor:Google (tvrtka)

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Google (tvrtka).
Rad na člancima


Trebalo bi promijeniti ono što kaže "Siječanj 2005" jer je prošlo više od godinu dana od tada. Ne želim ja mjenjati da ne dobijem "jezikove juhe" :-D — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Delorayn (razgovordoprinosi)

Bez obzira kad pisano, to je potpuno izmišljena priča o Googleu, dovoljno je jedno pretraživanje da se dođe do orginalnog članka što je toliko revolucionarno Google napravio. Koja je svrha Wikipedije ako se pojavljuju izmišljeni članci samo da se pojave? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bsaric (razgovordoprinosi)

Zato imamo Wikipediju koju mogu uređivati svi, pa isto tako i vi. Slobodno se primite posla i krenite u pisanje objektivnog članka. :-)) Roberta F. 03:15, 9. listopada 2006. (CEST)
Ovaj članak ide uz rub što Wikipedija nije i molim sve suradnike da se drže strogo enciklopedijskog sadržaja, vanjskim poveznicama unutar teksta nije mjesto. --Roberta F. 09:44, 10. listopad 2007. (CEST)

Tvrtka ili tražilica[uredi]

Članak govori malo o jednom, malo o drugom. Trebaju nam dva članka. F.G. (razgovor) 11:50, 5. rujan 2008. (CEST)

Mislim da je trazilica primarno znacenje. Dio teksta se moze prebaciti na Google Inc.. --Pancho W. Villa (razgovor) 12:01, 5. rujan 2008. (CEST)
Riješeno Riješeno --Ante Perkovic (razgovor) 13:33, 20. travanj 2009. (CEST)