Razgovor:Goranka Tuhtan

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Goranka Tuhtan.
Rad na člancima


Kriteriji[uredi]

Poštovani, molimo Vas da ne brišete stranicu o Goranki Tuhtan jer promovira poznatu hrvatsku skladateljicu Doru Pejačević, prvi puta je snimljen njen cijeli vokalni opus. Detaljnije o projektu čiji je konačni cilj očuvanje ovog dijela hrvatske baštine možete naći na ovoj [1] www stranici. Molimo još jedanput za pomoć kako bi glazba Dore Pejačević bila što dostupnija kako našoj tako i inozemnoj publici. Srdačan pozdrav, Marin Tuhtan best.nekretnine@ri.t-com.hr

Nije molba ako sam obrišeš što netko zalijepi (kaoja onaj Bris; valjda ima razlog), a naročito ne ako ti pomažem u nalaženju vanjskih poveznica. --Zeljko (razgovor) 20:49, 28. lipnja 2009. (CEST)
Gospođa je očito diplomirala na Visokoj školi u Lovranu, ali ne vidim iz napisanog da živi od te profesije (svog glasa). Ovo je na samom rubu kriterija Wikipedije (primijetih da je članak na en wiki obrisan), ali kako sam sklon poticati kulturu, ako se do 1. kolovoza lijepo obrazloži pjevačka djelatnost gđe Tuhtan mišljenja sam da bi mogli ostaviti članak. SpeedyGonsales 21:07, 28. lipnja 2009. (CEST)

Mislim da bi ovo trebalo biti u redu. Našao sam što sam tražio, životopis o ovoj mladoj pjevačici. --Zeljko (razgovor) 19:45, 29. lipnja 2009. (CEST)