Razgovor:iPhone

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku IPhone.
Rad na člancima
Pismohrane:


Nepristranost[uredi kôd]

Članak zvuči kao recenzija mobilnog časopisa ili reklama; npr. stvari poput "Za ovo čudo od telefona, Steve Jobs kaže: Samo jednim dodirom." ili uskličnici na mjestu gdje se želi naglasiti konkretna spcifikacija; ovo nije Moby već wikipedija :-| LukaKrstulović 18:56, 19. veljača 2007. (CET)

Imaš pravo Luka, ko god ga je napravio sigurno je gledao neki javni časopis i to samo kopirao to '''Za ovo čudo telefona.''' Imaš pravo, ovo nije moby već Wikipedia, neka pogleda članak na njemačkom :-P

Ma ovo je članak :-/. Mislim rečenice su nepravilne i veoma kratke i nejasne, kao na primjer "To je iPod i mobilni telefon visoke klase"

-P

Izmjenio sam koliko sam stigao, prijašnja verzija je bila iznimno loše napisana. Namjeravam to još urediti. Ali ne razumijem, prije 6 mjeseci sam osobno uredio članak baš da bude u wikipedia stilu i netko je napravio ovo od njega a ne vidim nigdje zapis o tome LukaS (razgovor) 12:48, 22. svibanj 2009. (CEST)

Sve izmjene se vide u povijesti stranice. --Roberta F. 12:53, 22. svibanj 2009. (CEST)

Odlično, hvala Roberta, vidim da ima dosta spamanja linkovima u historyu :( LoOka (razgovor) 09:23, 27. svibanj 2009. (CEST)

Hvala DTom, već sam polako počeo gubiti volju za cijelom stvari, korisnik vfranges konstantno ubacuje linkove na neki ospkurni forum sa vrlo malo informacija, i ja mu pokušavam to objasniti da to nije uredu. Mislim da su pravila wikipedije da ako se u vanjske poveznice baš i moraju staviti takve stvari da budu najrelevantnije i najbitnije stvari , a ne i svaki forum ili blog koji se bavi tom tematikom LoOka (razgovor) 09:15, 26. lipanj 2009. (CEST)

Vanjske poveznice[uredi kôd]

Molim suradnike da se dogovore na ovoj stranici koje vanjske poveznice idu u članak--D tomAero-stub img.svg 19:57, 25. lipanj 2009. (CEST)

Looka ako moze biti MACkorisnik bit ce i ovo .. i tocka ! Znaci mozemo se dogovoriti da bude oba dvoje ... ja uvijek stavim i mackorisnik i iphone-hrvatska.com a ti bezobrazno obrises ???

PS.. Mackorisnik kakve veze ima s iPhoneom ako cemo vec tako .. to je forum koji se bavi opcenitom Macintoshom , a iphone-hrvatska.com samo iPhoneom pa po toj logici bi trebao biti samo iPhone-Hrvatska pod Vanjske poveznice ?? Sto ne ? Vfranges