Razgovor:Jelsa

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Jelsa.
Rad na člancima
Pismohrane:

grad, opcina[uredi kôd]

Kubura, ako ces za svaki grad i opcinu koji se jednako zovu radit razdvojbu, imas jos oko 400 stranica popravit ;) --Ante Perkovic 10:02, 26 July 2005 (CEST)

Hvala na opazci, Ante. Bila me uhvatila volja za radit, pa sam se malo zania :))) Stanje je vraćeno na predhodno. Kubura 11:27, 27 July 2005 (CEST)

Ma ima dosta takvih stvari koje bi ja mijenjao, ali nisam htio ni pocinjat dok ne sredim ostale stvari. Ima tu i otoka i gradova i opcina i rijeka i planina s istim imenima. Bolje se toga ne hvatat dok ne budemo imali definiran cijeli skup pravila inace cemo samo zakomplicirat i radit isti posal 3 puta. Ja bi to najradije stavio ad acta do daljnjega, da svi razmislimo o tome i predlozimo sta i kako, odlucimo, pa da tek onda idemo radit razdvojbene stranice. Ja evo gledam sve stranice redom, al kad vidim ime nekog sela, vise uopce ne klikam tamo. --Ante Perkovic 12:24, 27 July 2005 (CEST)

Općina/selo ili grad/"gradić"[uredi kôd]

Ili je nešto općina ili grda, samim time selo ili grad, a ne može biti i općina i "gradić" ujedno. Znači, ako je Jelsa općina, onda je selo, ne može biti grad, pa prema tome niti "gradić". --Josinj (razgovor) 10:07, 20. listopada 2009. (CEST)[odgovori]

Ne piši koješta. --Zeljko (razgovor) 10:19, 20. listopada 2009. (CEST)[odgovori]