Razgovor:Ljubuški

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Ljubuški.
Rad na člancima

Sadržaj[uredi]

Postoji li stajalište o sadržini i kvalitetu ove promjene? IvanOS vraća ovu promjenu bez ikakvog komentara. Da li netko stvarno misli, da i jedna rečenica ovog dijela, odgovara jednoj enciklopediji? Mislim da nije potrebno izdvajati pojedinačne fraze, jer onaj tko zna čitati, može i razumjeti! --AnToni(razgovor) 18:45, 19. prosinca 2017. (CET)

Molim te prestani prozivati suradnike poimence, to je proganjanje suradnika. Ne želimo da neko odustane od uređivanja zbog ovakvih napada. To ti je upozorenje. --Zeljko (razgovor) 18:56, 19. prosinca 2017. (CET)
Ne proganjam nikoga, ali zar ovakav sadržaj: "...Ljubuški musliman mirno su napustili Ljubuški i BiH. Otišli su na Zapad, u Norvešku, Njemačku i Hrvatsku. Ondje su ih prihvatili baš Hrvati i pomogli im snaći se u novoj sredini. Svi su se odlično snašli u novim sredinama..." nalazi mjesto na jednoj enciklopediji? Tumačenje progona civila na ovakav način? Zašto se to tolerira? --AnToni(razgovor) 19:00, 19. prosinca 2017. (CET)
A ti ljepše sroči. Ali nadalje bez prozivanja suradnika po imenu, i bez ratova. Tri reverta, i članak će bit zaštićen. Nadalje ako postoji zaseban članak, onda nema svrhe, da bude još negdje --Zeljko (razgovor) 19:08, 19. prosinca 2017. (CET)