Razgovor:Rock

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Rock.
Rad na člancima
Pismohrane:

Okej, ne volim edit warse, al Poe - zašto vraćaš The Beach Boyse ovdje kad na njihovom članku na šest mjesta piše da su pop izvođači? I zašto stavljaš The Byrds, kad o njima ne postoji članak (ne postoji ni o Elvisu i Rolling Stonesima, ali oni su ipak malčice relevantniji od Byrdsa)? --Dario 16:41, 20 kolovoz 2005 (CEST)

Ostali izvođači[uredi kôd]

Osim ako ovdje ne namjeravaš nabrojati SVE rock izvođače u povijesti, mislim da taj dio članka treba brisati, pa eventualno zamijeniti sa nečim kao Popis rock glazbenika. Ostali? --Dario 17:45, 21 kolovoz 2005 (CEST)

Ja sam za link na kategoriju Rock, ona zato i služi. --Ante Perkovic
Može i to. Ja za. --Dario 12:45, 22 kolovoz 2005 (CEST)
tko uopće uređuje ovo??? pozdrav..
Onaj tko pita, medju ostalim... Pozdrav, Ante Perkovic

Poznatiji rock izvođači[uredi kôd]

Ovo dodavanje na ovaj popis po meni nema nikakvog smisla. Poznatijih rock izvođača ima nekoliko stotina (da ne napišem tisuća), a tu spadaju i svi izvođači podvrste rocka i sad kako nekom neki bend padne na pamet on će ga dodati na popis. Što se mene tiče ja bi ga uklonio, a neke zaista poznate izvođače naveo u tekstu.--frk@ 23:14, 22. travnja 2010. (CEST)[odgovori]

Ma netreba nikoga navoditi ... tome onda nikad kraja ... ima popis u kategoriji i to je to! --Jure Grm, 24. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedesete u 22:32.