Razgovor:SFRJ na Pjesmi Eurovizije

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku SFRJ na Pjesmi Eurovizije.
Rad na člancima


Napomena: ja sam ovdje opisao 10 od 27 Jugovizija, koliko ih je bilo na sr. članku. Tamo su opisani samo predstavnici Srbije i Crne Gore, što sam tu prepisao. pOtrebno je proširenje.:

sr:Razgovor:Jugoslavija na Pesmi Evrovizije.

--Jolo Buki Original 16:08, 2. kolovoz 2007. (CEST)

Triba doradit ovaj članak. Čudna mu je ritmika, koja mi ne diluje hrvatski. Izgleda ka' da ga se pripisalo sa sr., bs. ili sh.wiki. Kubura (razgovor) 02:38, 18. svibanj 2009. (CEST)

Istina, članak je pristran. Pristran je zbog nedostatka zloglasne neutralnosti, nedostatka izvora koji bi potvrdili neke sumnjive navode iz članka i zbog činjenice - kako izgleda nikoga zanima ova tema.

Zanimljivi su ovi izvori s en.wiki

Inače negdje na internetu postoji (mislim na forumu HRT-a) zanimljivo sjećanje jednog pojedinca koji je vrlo zanimljivo opisao Pjesmu Eurovizije održanu 5. svibnja 1990. u Hrvatskoj. Kakvih li podataka, koji bi mogli ostati izgubljenima ukoliko ih se na ovaj ili onaj način ne preuzme na Wiki.

Također trebalo bi se odlučiti za ne uvrštavanje Snežane Berić (Extra Nena na pozornici) u članak Jugoslavija na Pjesmi Eurovizije budući je ona zastupala Saveznu Republiku Jugoslaviju ona treba biti u članku Srbija i Crna Gora na Pjesmi Eurovizije. U iznošenju ove činjenice uporno priječe tri pravoslavna Grka koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama (jedan, najglasniji ima 19 godina). Očito brane svoju krvnu braću.

Bugoslav (razgovor) 02:43, 20. svibanj 2009. (CEST)