Razgovor:Smrt Josipa Broza Tita

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Smrt Josipa Broza Tita.
Rad na člancima
Pismohrane:


Pitanje

Evo, naišao sam na ovu strnicu i vidio biser:da se svako morao na obljetnicu minutom šutanja odati počast...sad neznam jel riječ o tipfeleru ili se trebalu jednu minutu šutati stvari oko sebe, pa sam promjenio u minutu šutnje.... ~Matej— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.1.104.83 (razgovordoprinosi) 14:33, 5. travanj 2008.

Pitam se čemu uopće poseban članak o Titovoj smrti? Samo zato jer postoji na srpskoj wiki? Potpuno nepotrebno jer se podaci i okolnosti njegove smrti lako mogu dodati u članak Josip Broz Tito gdje se o njegovoj smrti uopće ne govori. Ili pobrisati ili spojiti. --Flopy (razgovor) 12:50, 2. svibanj 2008. (CEST)
PROTIV PROTIV. Tekst je izdvojen u novi clanak ne zato jer je tako na sr wiki nego zato jer o Titu ima toliko materijala da smo morali kreirati cijelu kategoriju: Kategorija:Josip Broz Tito. Naravno, mogli bi sve to skupa spojit u jedna clanak, ali netko se poprilicno potrudio da napravi suprotan posao. No, slazem se da u clanak treba dodati recenicu-dvije o smrti. --Pancho W. Villa (razgovor) 13:48, 2. svibanj 2008. (CEST)

Članak Josip broz Tito treba prilično preurediti (a admini su ga zaključali) te dodati i ove podatke o smrti. Jer, ponavljam, poseban članak o smrti mislim da nije potreban. --Flopy (razgovor) 07:45, 6. svibanj 2008. (CEST)

Maknuo sam prijedlog za brisanje. Sombrero je u članak o Titu dodao poveznicu na ovaj članak i to je u redu. --Flopy (razgovor) 12:11, 8. svibanj 2008. (CEST)

Večernji list od 5.5.1980.

Našao sam Večernji list od tog dana. Skenirao sam neke članke i stavio na: http://tito.medofon.net/

pa se može ubaciti taj link.

Puno pozdrava.

Caka22 (razgovor) 18:57, 3. ožujka 2013. (CET)Caka22[odgovori]

Tekst je naprosto sramotan

Tekst je naprosto sramotno i pristrano napisan. Kao Hrvat i netko tko je zivio u doba Titove vladavine te osjetio sve one dobre i lose strane, ne znam da li bih se smijao ili plakao nad ovim clankom. Clanak kao da su pisali pripadnici ustaske mladezi, ali ne stariji od 13 godina i s kvocijentom inteligencije koji ne prelazi 88. Dajte ljudi, pogledajte kakav je clanak na engleskoj wikipediji, pa ako ga niste u stanju napisati, barem ga prepisite ( prevedite kako treba). Cak su i Srbi napisali bolji i manje pristran clanak. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 108.171.128.174 (razgovordoprinosi) 15:46, 22. kolovoza 2016.

Svi su Wikipedisti volonteri i nisu dužni udovoljavati ničijim željama! Stoga Vam najsrdačnije savjetujem da dobro pročitate što ste napisali i s ispraznih riječi prijeđete na djela: pritom je sasvim svejedno želite li ovaj ili bilo koji drugi članak poboljšati kao prijavljeni ili neprijavljeni suradnik ... Maestro Ivanković 20:22, 22. kolovoza 2016. (CEST)[odgovori]