Razgovor:Tower Centar Rijeka

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Tower Centar Rijeka.
Rad na člancimaOvo je reklama za trgovački centar koji je otvoren tek prije nekoliko godina i još uvijek se treba dokazati na tržištu. Po meni je za brisanje. --Flopy razgovor 12:13, 16. kolovoza 2012. (CEST)

Tower Centar iz zraka
PROTIV PROTIV brisanja, nije riječ samo o trgovačkom centru, već o novijoj prepoznatljivoj građevini istočnog dijela Rijeke. Inače bi onda trebali obrisati sve članke iz kategorije neboderi, koji nisu samo "neboderi", već u pravilu poslovne i/ili poslovno stambene zgrade. Također i u kategoriji trgovine imamo dio članaka koji su samo o trgovačkim lancima, pa bih zapravo predložila da slijedimo naše kriterije, jer ako neka tvrtka zapošljava više od 1000 djelatnika, prema dogovoru zaslužuje spominjanje u enciklopedijskom stilu na wiki. --Roberta F. 12:30, 16. kolovoza 2012. (CEST)
PROTIV PROTIV brisanja, nema smisla. Onda bi sve građevine morali brisat --Zeljko (razgovor) 12:38, 16. kolovoza 2012. (CEST)

I samo glasovanje je besmisleno kao i brisanje. --Zeljko (razgovor) 12:40, 16. kolovoza 2012. (CEST)

Molio bih poveznice na taj "dogovor" o kojem ništa ne znam (ja se ništa nisam dogovarao). Povlačim prijedlog za brisanje te molim očitovanje i o Razgovor:City Center one West. --Flopy razgovor 16:20, 16. kolovoza 2012. (CEST)