Razgovor o kategoriji:Porječje Volge

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Kategorija:Porječje Volge.
Rad na člancima
Pismohrane:

A što je onda Povolžje? Kubura (razgovor) 04:03, 25. veljača 2009. (CET)

Kada ovako startam, onda pomislim na porječje, ali sam išao pogledati Posavina i Podravina, pa dobijem širi pojam. Meni je pojam Porječje usko određen i ne dovodi do zabune. Osim Povolžja, Posavine i Podravine ne mogu se trenutno sjetiti da li ima nešto slično. Ah evo Podrinje, Porrajnje ..vjerojatno s jednim r, ali morao sam malo lomiti jezik.--Vhorvat (razgovor) 06:28, 25. veljača 2009. (CET)
Evo i mene u ovoj raspravi. Ma sve je u redu, jemamo mi i Podunavlje i Pomurje i Prekomurje, ali ja se pitan jednu drugu stvar. Kako bi onda zvali ono oko rike Po u Italiji. Popovina možda? Ha, opet sam pretjera, neću više, obećavam. --Lasta 08:15, 25. veljača 2009. (CET)

Popadina ili Popadje, Popađe. Znaš ono, Padska nizina.
Stvarno, di in je ono drugo pola rike? Kubura (razgovor) 02:15, 26. veljača 2009. (CET)

Vhorvate, imaš pravo. Posavina je samo dil poričja od rike Save. Zidani Most, Zagreb i Beograd nisu u Posavini. Kubura (razgovor) 02:15, 26. veljača 2009. (CET)

Ah, baš dobro što je Lasta spomenuo rijeku Po, sjetio sam se odmah nje, ali mi ništa nije palo na pamet, čak niti Popovina. Popađe, hm, čini mi se da sam to jaako davno čuo na televiziji i to u školskom programu. Ovo mi je dobro došlo da osvježim memoriju. Btw. kad mi je nick od prvog slova imena i prezimena, ono klasično, evo da se predstavim: V je Vladimir.--Vhorvat (razgovor) 03:29, 26. veljača 2009. (CET)

Ma dobro, nisi mora ostavjat osobne podatke. Nemoj to činit. Masu suradnika potlan zaželi prominit suradničko ime, a pozaboravja di je sve posijala osobne podatke. Kubura (razgovor) 03:31, 26. veljača 2009. (CET)