Razgovor sa suradnikom:161.53.180.23

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Testiranje u članku Tuna‎[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test na stranici Tuna‎ uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Ako se niste do sada prijavili možete to učiniti ovdje. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 10,13; 26. veljače 2020. (SEV)

Navođenje izvora za vlastito uređivanje u članku Tuna‎[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost da je potrebno doprinose potkrijepiti izvorima, što niste napravili u članku Tuna‎. Više na Wikipedija:Navođenje izvora i Wikipedija:Literatura. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 10,13; 26. veljače 2020. (SEV)

Nekonstruktivne izmjene[uredi kôd]

Nuvola apps important.png Molimo Vas prestanite s nekonstruktivnim doprinosima na Wikipediji. Vaše je neenciklopedijsko uređivanje upravo uspješno uklonjeno. Takvi doprinosi smatraju se vandalizmom zbog kojeg možete biti blokirani. Hvala na razumijevanju. --Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 11:38, 2. listopada 2020. (CEST)[odgovori]