Razgovor sa suradnikom:89.164.248.5

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Zahvaljujemo Vam na Vašim doprinosima Wikipediji na hrvatskom jeziku. No, kada spremate sadržaj članka, prije no što pritisnete tipku "Sačuvaj stranicu", molimo Vas – upišite kratko obrazloženje u polje "Sažetak" (koje se nalazi odmah uz tipku "Sačuvaj stranicu"). Time olakšavate drugim suradnicima koji iz sažetka mogu lako protumačiti vaše razloge svake pojedine izmjene. Primjerice, u slučaju članka: 2018.. Popunjavajući polje "Sažetak" pomažete svima, uključujući i sebi, prepoznavati Vaše doprinose u povijesti uređivanja članaka, a to može biti koristan i učinkovit način pronalaženja tih istih doprinosa. Zahvaljujemo na trudu koji ćete uložiti, te na razumijevanju ove poruke.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,31; 15. srpnja 2018. (SEV)

Nije još objavljena nova tablica, pa je još uvijek važeća ona stara: https://www.fifa.com/fifa-world-ranking/ranking-table/men/index.html

Za očekivati je da će FIFA objaviti novu tablicu ovaj tjedan, možemo pitati djelatnike HNS-a kad će nova tablica.

Glede rečenice:

  • "Najveći dosadašnji uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije je osvojeno drugo mjesto na svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji nakon poraza u finalu od francuske nogometne reprezentacije 4:2", jezično, stilski i sadržajno je loša, ali ne bih rekao da je bitno bolja (više enciklopedijska) varijanta:
  • "Najveći dosadašnji uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije je osvojeno drugo mjesto na svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji nakon poraza u od francuske nogometne reprezentacije u finalu koje mnogi poznati sportaši ocjenjuju kao ono u kojem je kvaliteta igre bila daleko na strani Hrvatske, a suđenje Francuske. Ipak, Dalićevi Vatreni napravili su najveći uspjeh hrvatskoga sporta - ponovno su ujednili Hrvatsku."

To treba napisati puno bolje. SpeedyGonsales 19:04, 16. srpnja 2018. (CEST)[odgovori]