Razgovor sa suradnikom:94.253.207.27

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Testiranje[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test na stranici Zagreb uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Ako se niste do sada prijavili možete to učiniti ovdje. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22,50; 6. veljače 2017. (SEV)

Vanjske poveznice[uredi kôd]

Vanjske poveznice koje ste postavili u članak Zagreb nisu u skladu sa smjernicama o vanjskim poveznicama. Članak ima ili previše ili neprimjerene vanjske poveznice, te je stoga potrebno u članku urediti vanjske poveznice da odgovaraju zahtjevima Wikipedije. Hvala na razumijevanju. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22,50; 6. veljače 2017. (SEV)

upravo činjenica da ste postavili svoj portal u popis Hrvatski internetski portali govori dovoljno u prilog tome da isti ne može biti svojevoljno uvršten u članak o glavnom hrvatskom gradu, kao ni u članak o gradu Osijeku. Hvala na razumijevanju. Za više informacija pročitajte WP:VP (smjernica hrvatske wikipedije o vanjskim poveznicama, kao i WP:NIJE (što wikipedija nije). Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22,56; 6. veljače 2017. (SEV)
kao što napisah, portali koji su dopušteni mogu se prepoznati već i po činjenici da im promidžba ne ovisi o wikipediji na hrvatskome jeziku. Nisu svi portali jednaki, neki su financirani javnim novcem i služe kao javna glasila javnih ustanova. Nadalje javna glasila imaju prednost pred privatnima, jer su često besplatna i nisu podložna marketingu. Neke novinske portale se dopušta, ali samo ako zadovoljavaju uvjetima iz WP:VP, WP:PRO. Nažalost, ne čitate što Vam se piše.
Također, nisam ja odgovoran što je netko ubacio kakvo glasilo koje možda nije financirano javnim novcem ili je nepouzdano ili već nešto treće, slobodni ste pokazati da u bilo kojem od navedenih slučajeva ne postoji opravdani javni interes za tim informacijama. Neke novopokrenute, pa i svjetskoga glasa kao YouTube se ne postavlja na wikipediju jer wikipedija širi slobodno znanje, bez povezivanja na zaštićene sadržaje i bez povezivanja na sadržaje zaštićene autorskim pravima, pogotovo ako je riječ o vanjskim poveznicama. Portal 031 ili koji je broj, može dolaziti u obzir kao referencija ukoliko je nešto od javnoga značaja objavljeno na tom portalu, a kao vanjska poveznica ne dolazi u obzir ukoliko nije jasno omeđenoga sadržaja, kao kakva publikacija s ISSN-om ISBN-om i sl. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 23,26; 6. veljače 2017. (SEV)

Nepotpisivanje na szr[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 23,16; 6. veljače 2017. (SEV)