Razgovor sa suradnikom:Andrej Šalov/Arhiv 7

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Arhiv

Arhiv


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Ovo je stranica suradnika Wikipedije na hrvatskom jeziku.
Par uputa za razgovor.
  • Molim postavite jasno pitanje i dobit ćete jasan odgovor.
  • Molim vas potpišite se sa ~~~~
  • Odgovor na vašu poruku dobit ćete na ovoj stranici
  • Suzdržite se od troliranja
  • Ostavite poruku



Ja ne ?

Ne azumijem, to čujem ? Pojasni malo ! --Edgar Allan Poe 20:08, 4. studenog 2006. (CET)

Objasni !

Wikicitati »Gledaj, prvo niti u jednom trenutku ja se tebi nisam ulizivao, niti hoći, milim da neću imati potrebe. Tvoje krivo shvaćanje je tvoj problem. A drugo, zahvaljujem što ćeš se pokušai potruditi odgovarati. Eto kada si to već reko, onda mi odgovori. Pročitao sam upute i vidio pitanje en i drugih wikija. Kaže da ih mogu postaviti, uz interwiki povezincu i prikladnu licencu. Znam da ja i slike nismo na ti, pa još trebam stručnu pomoć. Gledaj, napisati ću o Broat filmu jer sam ga danas gledao, ti meni reci jel mogu postaviti njegov poster sa en.wiki, sa licencom za filmski plakat, i sa interwiki povezniceom. To pitam radi žutog kartona. --Edgar Allan Poe 20:01, 4. studenog 2006. (CET)«

Ja sam postavio ovo pitanje, a ti si reko čujem, a ja pito da mi pojasniš to čujem. Samo sam tražio odgovor smijem li postaviti Boratov plakat. I dodatak, kada ćeš na stranicu za postavljanje datoteka dodato ostale licence, novonapravljene ? --Edgar Allan Poe 20:17, 4. studenog 2006. (CET)

Kratko i jasno !

Gledaj, ovu ću skratit. Vidim da su i druge slike postera tu, pa ću staviti. Ali molim te mi odgovori, ako možeš i hoćeš, kada ćeš dodati one ostale predloške na slide na postavi datoteku ? --Edgar Allan Poe 20:29, 4. studenog 2006. (CET)

Da, Yes, Si, Oui, Ja !

Da, Yes, Si, Oui, Ja ! Gospodine, Sir, Herr ! --Edgar Allan Poe 20:39, 4. studenog 2006. (CET)

Ej !

Gledaj, nisko je ne podnijeti istinu, i bannati suradnika. Ne znam što hoeš, ti mene izgadi, a ja tebi kažem jedn riječ i bannaš me. Znaš da si nizak. --Edgar Allan Poe 23:37, 6. studenog 2006. (CET)