Razgovor sa suradnikom:Andro Bačan

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Bok,

Upute: en:Help:Formula :))

Sombrero 07:41, 8. veljače 2006. (CET)Odgovor[odgovori]

Dioda[uredi kôd]

Bok,

Ne znam koliko misliš stavljati teksta na dioda, ali već sad vidim da kategorija:Elektrotehnika napokon ide na bolje :).

Pretvori li se stranica u seminarski rad (ide u tom smjeru :), slobodno otvori zasebne stranice za sve tipove dioda i stavi poveznice u poglavlju "Tipovi dioda", kao npr. u poglavlju "Poluvodički elementi sa sličnim radom kao dioda".

Pozdrav i hvala na odličnim tekstovima!

Sombrero 08:30, 9. veljače 2006. (CET)Odgovor[odgovori]

Međuwikipoveznice[uredi kôd]

Članci su ti super, fale samo međuwikipoveznice. Pročitaj Wikipedija:Tečaj (Zaključak), i sve će ti biti jasno. Svrha međuwikipoveznica je dvojaka:

  • kad pročitam članak na hr wikipediji, ako je informacija štura, zanima me što o tome piše na drugim wikipedijama, možda negdje ima više informacija. Tek ako na wikipediji ne nađem dovoljno informacija, idem dalje rabiti Google ili pisane materijale
  • dosta ljudi rabi samo englesku wikipediju, jer misle da na hrvatskoj neće naći tražene informacije. Zato valja stavljati međuwikipoveznice/u ne samo na našu wikipediju, nego i na englesku! O drugim wikipedijama brinu se botovi (kad jednom postoji veza hr-en i en-hr). Na taj način ne privlačimo natrag samo zalutale ovčice, nego i druge ljude koji poznaju/govore hrvatski.

Dakle, rabite međuwikipoveznice! Puno zabave na wikipediji želim! SpeedyGonsales 12:47, 19. veljače 2006. (CET)Odgovor[odgovori]


OK, imati ću to na umu, hvala na dodavanju istih u ispravljač.

Andro Bačan 14:46, 19. veljače 2006. (CET)Odgovor[odgovori]

Napreduješ :-) Pročitaj Wikipedija:IRC, pa ćeš napredovati i brže ;-) SpeedyGonsales 19:53, 19. veljače 2006. (CET)Odgovor[odgovori]

Ajde, neka... trudim se u zadnje vrijeme, valjda ću napraviti dosta na elektrotehnici tj. elektronici, koja je moje područje... A IRC ću viditi čim budem imao vrmemena ;)Andro Bačan 19:55, 19. veljače 2006. (CET)Odgovor[odgovori]

Dodavanje slika sa engleske Wikipedije ...[uredi kôd]

E, ne ide mi... Već sam imao problema sa svjetljećom diodom (prva slika sa tri LEDice), sada na AM-u imam problema sa dodavanjem AM spectrum.png. Ako netko zna u čemu griješim, m/volio bih da mi pomogne...

Andro Bačan 21:02, 21. veljače 2006. (CET)Odgovor[odgovori]

Sve što si napisao stoji, ali drugi put nemoj samo vratiti na svoju posljednju verziju jer ćeš možda pobrisati i nešto što valja. Pogledaj svoju promjenu u cijelosti.

E, da, hvala na popravku. Potruditi ću se da se ne ponovi opet :)

--Andro Bačan 10:24, 29. travnja 2006. (CEST)Odgovor[odgovori]

Hello! I invite you to my site with word "sugar" in more than 300 languages (www.zucker.prv.pl). If you want, please register me to my guestbook (www.ksiegi-gosci.info/dodaj.php/cukier). Have you word "sugar" in language, which is not available on my site? Please write me it! Thank you very much! Vector 19:35, 20. svibnja 2006. (CEST)Odgovor[odgovori]

Obavijest za označavanje slika[uredi kôd]

Ovo je automatski generirana poruka/obavijest poslana svim suradnicima koji su postavljali slike prije stupanja na snagu nove politike označavanja slika (6. studenoga 2006.).
Nuvola apps important.svg
Stop hand.svg
Na Wikipediji je u tijeku akcija sređivanja slika s nejasnim ili pogrešno naznačenim pravnim statusom.


Suradniče Andro_Ba%C4%8Dan,

Molimo Vas da sve slike koje ste poslali, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike. Pogledajte ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake. Kratke Upute za označavanje starih slika će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Molimo vas da posebnu pozornost obratite na Vaše neoznačene slike.

Napomene:

  • Navedite izvor slike - ako ne navedete izvor, nemoguće je provjeriti oznaku!
  • Nemojte stavljati pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Slike koje po završetku akcije sređivanja nemaju jasno označen pravni status biti će brisane! To podrazumijeva i slike koje nemaju oznaku, one koje su pogrešno obilježene kao i one koje nemaju provjerljive podatke o izvoru.
-- Andrej Šalov 16:22, 15. studenog 2006. (CET)

Čestitka[uredi kôd]

Čestitam ti prvu godišnjicu rada na Wikipediji. Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 02:47, 6. veljača 2007. (CET).

Obavijest za slike[uredi kôd]

Nuvola apps important.svg
Stop hand.svg
Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.