Razgovor sa suradnikom:Dejan sb

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --frk@ 15:05, 18. rujan 2008. (CEST)

Zahvalni smo na vašemu doprinosu Wikipediji, no molimo vas da ubuduće ne preuzimate sadržaj s interneta zaštićen autorskim pravima (copyrightom). Ako imate dopuštenje za preuzimanje sadržaja, ljubazno vas molimo da ga uvrstite među postojeće dopusnice prije nego što počnete postavljati preuzeti sadržaj.

Sav zaštićeni sadržaj koji se postavi bez prethodno objavljene dozvole bit će obrisan bez dodatnog objašnjenja. Suradnik koji i nakon upozorenja nastavi postavljati zaštićene radove može biti blokiran. Hvala na razumijevanju.--D tom 07:44, 19. rujan 2008. (CEST)

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda[uredi kôd]

Bog Dejan sb!

Zamolio bi te da ne brišeš cjelokupni sadržaj stranice Razgovor:Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda jer se to smatra vandalizmom i mogao bi zaraditi blokadu. Tekst je prebačen na stranicu za razgovor zato što ne zadovoljava standarde wikipedije (više o tome ovdje) i treba ga urediti do datuma 3. listopada, što uz pročitani uvodni tečaj možeš napraviti bez problema. Lijep pozdrav i uživaj. --frk@ 14:51, 19. rujan 2008. (CEST)

The Rolling Stones (album)[uredi kôd]

Bog Dejan sb!

Vidim da si počeo sređivati diskografiju Rolling Stonesa, što je jako dobro ;). Članak The Rolling Stones (album) napisao si vrlo dobro, međutim fale mu interwiki poveznice i kategorije, a bilo bi dobro kada bi ubacio i infokutiju kao što sam to ja napravio u članku Sticky Fingers. Evo, samo toliko i slobodno pitaj ako ti nešto nije jasno. Uživaj!--frk@ 00:19, 30. listopad 2008. (CET)

Dejane, da nisi kojim slučajem iz Sl.Broda? --frk@ 10:26, 5. prosinac 2008. (CET)
Super, uskoro bi nas mogli posjetiti vrlo cijenjeni administratori s naše wikipedije :o), pa ako si zainteresiran da ih upoznaš javi mi se na mail ili probaj doći na IRC. Uživaj! --frk@ 12:17, 5. prosinac 2008. (CET)
Ništa hvala, zaslužio si i više od toga :)).--frk@ 20:54, 29. prosinac 2008. (CET)

Točka[uredi kôd]

Dejane, samo da ti obratim pažnju kada pišeš poveznicu na godinu, točku (.) također staviš unutar nje (npr. 2008.). Uživaj!--frk@ 23:30, 29. prosinac 2008. (CET)

Susret[uredi kôd]

Dejan sb, postoji li mogućnost da dođeš na susret u Zagreb? Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 09:40, 13. siječanj 2009. (CET)

Baš šteta, no, možda nas nekoliko ponovno dođe u Slavonski Brod. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 10:14, 13. siječanj 2009. (CET)
Naravno, a do tada se možeš naći na kavici s ostalim Brođanima :-)) --Roberta F. 10:47, 13. siječanj 2009. (CET)