Razgovor sa suradnikom:Edgar Allan Poe/Arhiva 10

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Kelly Bundy[uredi kôd]

Evo, napisao sam nešto o kćeri. Sredi, ubaci sliku i učini bilo što.

Moj sin[uredi kôd]

Ja sam Edgare. Sredio ovaj članak o Budu, i pogledaj što možeš učiniti s onim o Queen Latifah. Laku noć.

Peg Bundy[uredi kôd]

Evo mi žene. Sredi je i ukroti goropadnicu.

O.J. Simpson[uredi kôd]

Edgare, ovo je moj tip članka. Sredi, ubaci sliku, i tako dalje.

Poruka[uredi kôd]

Moj dragi Edgare, ja ne opravdavam ubojstvo bilo koga.Vjerujem u najstrože kažnjavanje zločinaca, poput ovog Hrvoja Žužića.

Jim Brown[uredi kôd]

Uredi kao i članak o O. J.-u. Do poruke, tvoj kolega Al Bundy.

Smijeh[uredi kôd]

Drago mi je da se smiješ. Smijeh je lijek.Jeftiniji od generika ili seksa.Da nismo smiješni, ne bi trajali 10 godina. Kako se dođe na Commons? Želim postaviti par slika.

Predložak[uredi kôd]

Napravio sam Predložak:Okvir bivše zemlje svijeta2, i probao stranicu Druga Jugoslavija, i ne valja (nema slika). Javi kad to središ. SpeedyGonsales 22:57, 2. kolovoz 2007. (CEST)

Mariska Hargitay[uredi kôd]

Sredi ovaj nered, molim te Edgare. Tvoj prijatelj, A. B.

Zahvala na nagradi[uredi kôd]

Hvala na dodijeljenom priznanju za moja dosadašnja postignuća. Nadam se da je ovo samo prva od mnogih.

Leslie Nielsen.[uredi kôd]

Sredi, dopuni, ubaci sliku i tako dalje.

Gary Oldman[uredi kôd]

Sredi, ubaci sliku i tako dalje.

Ne znam tko je IP adresa koja je započela članak, ali svejedno uputa: ako već sređuješ članak, makni poveznicu s prva dama i kvart, a stavi na SAD i Kalifornija, jer očito je da onaj tko je pisao članak ne razumije baš najbolje što je za wikipediju, a što nije, ali mislim da to ti već dobro znaš. Lijep pozdrav! SpeedyGonsales 03:34, 4. kolovoz 2007. (CEST)

Blokiranje[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste!


Blokiran si na 2 dana zbog otvaranja 20 novih praznih ili polupraznih kategorija.

Dovoljno si ovdje da znaš da se manji zahvati mogu raditi i bez dogovora, ali 20 novih kategorija za koje članaka ili nema ili skoro pa nema je očito divljanje. --Ante Perkovic 19:59, 4. kolovoz 2007. (CEST)

Zvao sam speedyja prije blokade. Nije znao za nove kategorije. Čuj, dao si mi posla sa izbacivanjem kategorija. Dovoljno je da ih zakomentiraš (imaš "<!---->" ispod okvira za uređivanje) i javi mi se da te odblokiram, meni ili nekom od admina. Imaš kategoriju na 90 mjesta u predlošku. Jednog dana ih možda otkomentirano, ali sad je prerano. Pisane su za englesku wikipediju, a tamo je ipak malkice više članaka. Pozdrav. --Ante Perkovic 23:50, 4. kolovoz 2007. (CEST)

Seldžuci[uredi kôd]

Edgare, ono nije bila neka stranica na koju bi se moglo osloniti kao na izvor za zastavu Seldžuka, pa sam vratio traženje izvora.--Donatus 14:53, 5. kolovoz 2007. (CEST)

Onda makni neprovjerene zastavice iz predloška.--Donatus 14:58, 5. kolovoz 2007. (CEST)
Tim prije što na stranici koju si naveo kao referencu ta zastava vrijedi za Veliko seldžučko carstvo koje je trajalo od 1038. do 1157., a po predlošku Osmansko Carstvo nastalo je 1299. Više od sto godina kasnije.--Donatus 15:01, 5. kolovoz 2007. (CEST)

John Candy[uredi kôd]

Sredi , kao i obično.

Mletačka Republika[uredi kôd]

Nakon Mletačke Republike nije slijedilo „Habsburško Nadvojvodstvo“. Ako ne znaš točne podatke, nemoj stavljati zastavice. Stavi točnu zastavicu do 20,00 ili ću te blokirati, jer na ove te netočnosti u predlošcima neprestano upozoravam, a ti nikako da počneš provjeravati podatke. I nemoj me pitati koja je zemlja slijedila. Neću ti reći! Ako ne znaš podatak, nemoj stavljati krivi!--Donatus 18:01, 5. kolovoz 2007. (CEST)

Čehoslovačka[uredi kôd]

Čehoslovačka nije postojala neprekidno od 1918. do 1992. Ako ne ispraviš to u predlošku (vidim da je taj podatak unio neprijavljeni IP, ali sve su indicije da si to ti, jer si u to doba bio blokiran). Ispravi to u predlošku do 20,00 ili ćeš biti blokiran.--Donatus 18:08, 5. kolovoz 2007. (CEST)

Nedićeva Srbija[uredi kôd]

Jesi li siguran da je baš ono grb Nedićeve Srbije. Možeš li mi dati neki izvor? Vidim da si ga ti stavio u svibnju. Ne daš li mi izvor za grb Srbije u doba Vlade narodnog spasa Milana Nedića do 20,00, bit ćeš blokiran.--Donatus 18:19, 5. kolovoz 2007. (CEST)

Sam Kinison[uredi kôd]

Srdi i ubaci sliku ili zamoli nekog od suradnika da to učini.

Blokiranje[uredi kôd]

Prvo odgovori:

  1. Nisam ti prijetio, nego sam te upozorio da ćeš biti blokiran ne ispraviš li greške na kakve si već prije bio upozoravan.
  2. Da, zaslužio si, jer si više puta bio upozoravan na neprecizne i krive podatke koje stavljaš u predloške (osobito krive i neprovjerene zastavice), što si sada ponovio.
  3. Misliš li da nisam provjerio kad si točno bio blokiran?
  4. Imam ti pravo zadavati rokove, jer ne možeš neprestano stavljati krive ili neprovjerene podatke u predloške (na što si bio više puta upozoravan). I ja bih volio da jednog dana mogu na nedavnim provjerama preskakati tvoje promjene znajući da se u tebe mogu pouzdati. Ovako ti me tjeraš da gubim vrijeme. Eto, zato ti imam pravo postavljati rokove.
  5. Ne blokiram te radi tvog „nužnog odlaska“, nego zato što si postavio neprecizne i netočne podatke u predloške na što si više puta upozoravan. Nemoj me sad samo tjerati da idem tražiti svoje razgovore s tobom o tome, jer ću to smatrati još jednim gubitkom vremena što može rezultirati samo produžetkom tvoga bloka.
  6. Čehoslovačka nije ispravljena meni, kako si to napisao, nego Wikipediji.
  7. Tvoji izlasci i nemanje vremena za unošenje ispravaka, uopće me ne zanimaju, dok god nastavljaš stavljati neprecizne podatke i time trošiš moje vrijeme.

Blokirao sam te na 1 dan. Taj jedan dan dovoljan ti je da pregledaš članke u koje si već postavio predloške i one u koje misliš postaviti, da prikupiš podatke (ali dobro provjerene) za te predloške. Kad blok istekne, moći ćeš svim silama prionuti na posao.

Nisi blokiran zbog Čehoslovačke (budući da ne mogu sa sigurnošću utvrditi da si ti unio taj podatak), niti zbog Nedićeve Srbije, jer si neprovjereni grb uklonio, niti zbog Mletačke Republike, nego zbog trošenja vremena drugih suradnika koji moraju stalno provjeravati neprecizne i krive podatke koje stavljaš u predloške.--Donatus 20:22, 5. kolovoz 2007. (CEST)

Mississippi u plamenu[uredi kôd]

Sredi, dopuni i uredi za Wikipediju.

Zahvala za rad[uredi kôd]

Edgare, sjajna obrada teksta o Samu Kinisonu.Možda stavim njegovu sliku. Ne obaziri se na Donatusa, on je agresivni diktator bez legitimiteta. Al Bundy nije mi prvi nadimak na Wikipediji. Radio sam i pod drugim imenom. Za razliku od tebe, on mi nikad nije dao nagradu za moj trud.ČAk me se usudio kritizirati jer sam pravoslavlje nazvao dijelom kršćanstva. I rest my case.

Re:Filmas[uredi kôd]

gledaj ovako stvari stoje, u principu ja bi to mogao srediti, medutim nemam pojma do kada bi to bilo gotovo iz razloga jer imam jos dosta toga sto trebam napraviti a ovih dana nemam bas cijeli dan na raspolaganju. Ali hajmo se ovako dogovoriti->probaj viditi sa suradnikom Phantom jel on to moze stici napraviti u dogledno vrijeme i jel mu se da->pa ako on ne moze ili nema volje za to ja cu to srediti!!Javim mi jel tako ok i ako je ok, potom mi javi sta je Phantom rekao!!--Aqua byte 11:03, 7. kolovoz 2007. (CEST)

Nema na cemu, a sto se tice dodatnih slika mogu ih ja ubaciti, jer u taj clanak sam ubacio samo glavnu sliku-tj. poster jer sam tada prlazio kroz sve filmove kojima fali poster i ubacivao samo njih.Budem to ja sredio!! Kakvi su tvoji planovi na wikiju!!??--Aqua byte 11:11, 7. kolovoz 2007. (CEST)
iskreno ni sam nisam siguran, imam na svojoj sttranici napravljen plan rada po koje idem, jedino ne znam kojim cu redoslijedom-planiram pocistiti svoju "to do" listu, a nakon toga cu se prihvatiti sredivanja jos jedne filmske nagrade (dosada sam u potpunosti sredio Saturn Nagradu).--Aqua byte 11:21, 7. kolovoz 2007. (CEST)
ok--Aqua byte 11:33, 7. kolovoz 2007. (CEST)
postavicu ja sve slike u clanak Slagalica strave, ali me zanima ukoliko mozda znas zasto mi se ne prikazuje slika u tom clanku a postavio sam je->to je ona koju si ti maloprije modificirao-naime ja koristim firefox pa pretpostavljam da nije mozda do browsera!!??--Aqua byte 13:34, 7. kolovoz 2007. (CEST)

Mississippi u plamenu[uredi kôd]

Nema problema, bit će gotovo danas. --Phantom 11:20, 7. kolovoz 2007. (CEST)

Slike[uredi kôd]

nema frke, za koje nadem ok slike ubaci cu, no sada jos zelim zavrsiti slike iz JAmes Bond clanaka tako da cu ove stici sutra, al kad budem ubacio javim ti!!??--Aqua byte 11:22, 8. kolovoz 2007. (CEST)

nije nis Treecko utjeco, bice slike ali imam trenutno dosta posla i van wikija->izradujem diplomski tako da mogu samo pomalo raditi kada stignem-a sad je mala pauza sa slikama dok zavrsim Saturn nagrade-a to ce biti sutra gotovo, pa se onda opet bacam na postavljanje slika!!Lijep pozdrav!!--Aqua byte 15:14, 12. kolovoz 2007. (CEST)
ma ne, nisi nis napravio, nego sam zaboravio odgovoriti ti, ubacicu ja i sliku od Ice-T-a i ostale, ali drugi dan, danas radim na Oscarima!!--Aqua byte 17:20, 17. kolovoz 2007. (CEST)

Slike vol.2[uredi kôd]

Edgar, baci oko na ono upozorenje na vrhu tvoje suradničke i stranice za razgovor.

Ovaj suradnik ima zabranu postavljanja slika na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Svaka slika koju postavi automatski će biti obrisana!
Napomena: Ovo se odnosi i na slike koje su postavili drugi suradnici u ime ovog suradnika!

Nisam siguran pridržavaš li se ovoga što je boldano...--Treecko 16:23, 8. kolovoz 2007. (CEST)

Gene Wilder[uredi kôd]

Edgare, uredi ovaj članak.

Nestorije[uredi kôd]

Sredi ovaj članak, kako i dolikuje. Zašto si iz članka o Geneu izbacio da je on genijalan?

Samuel Doe[uredi kôd]

Uredi i ako možeš, ubaci sliku. --Al Bundy 11:44, 9. kolovoz 2007. (CEST)

Ian Smith[uredi kôd]

Sredi i ubaci dodatke, kategorije, slike i tako dalje. Unaprijed zahvalan, --Al Bundy 17:33, 9. kolovoz 2007. (CEST)

Sadako Sasaki[uredi kôd]

Sredi, kako samo ti znaš.--Al Bundy 19:16, 9. kolovoz 2007. (CEST)

Trebate li pomoć?[uredi kôd]

Ako trebate pomoć, javite mi se na moju suraničku stranicu. Poruku ostavio Suradnik: Gljiva jaše prerijom

zvonimir bajsic[uredi kôd]

molimo ne mijenjati clanak o zvonimiru bajsicu. zahvaljujemo, obitelj bajsic

Renee Zellweger[uredi kôd]

Sredi, ubaci sliku, prošiti i tako dalje.--Al Bundy 09:13, 13. kolovoz 2007. (CEST)

Hugh Grant[uredi kôd]

Sredi i ubaci sliku.

Wales[uredi kôd]

Sredi ono što je dodano.

Oscar Romero[uredi kôd]

Sredi tekst.

Dumby[uredi kôd]

maknio sam zato što vidim da ni na eng wikiju nije pravilno oznacena slika i vrlo vjerojatno ce biti izbrisana, pa cu malo pricekati da prvo oni to tamo srede, da ne "zagađujem" našu hr. wiki sa loše označenim slikama!!--Aqua byte 19:29, 13. kolovoz 2007. (CEST)

Isto tako, nije potrebno postavljati više slika koje prikazuju isti lik (znam da su dva različita glumca). Prva od tih slika definitivno pridonosi kvaliteti članka, ali s drugom (veoma sličnom, s obzirom na vješte šminkere i malo pomoći suvremene tehnologije), kad se radi o slikama pod copyrightom, to nije slučaj. Dakle, jedna je i više nego dovoljna. --MayaSimFan 19:32, 13. kolovoz 2007. (CEST)
ockej--Aqua byte 12:25, 14. kolovoz 2007. (CEST)

Bitka kod La Plate[uredi kôd]

Eto, ako ti se da ovo prevest, imaš dobar tekst na sr:wiki, pa da uklopimo u Džepni bojni brod Admiral Graf von Spee. Thnx. Pozdrav --Suradnik13 15:58, 14. kolovoz 2007. (CEST)

Vinnie Jones[uredi kôd]

Sredi kao i članak o Bestu, i ubaci sliku i ostale stvari. Nisu samo njih troje poznatih Velšana, ali sam se njih prvih sjetio. Popis poznatih Velšana ne postoji.

Infookvir za slike[uredi kôd]

Trebaš ih dodati, ja sam stavio 2-3 jer sam slagao slike u kategorije automobili i nogomet, ti dovrši svoje slike. SpeedyGonsales 23:17, 15. kolovoz 2007. (CEST)

Predložak[uredi kôd]

Edgare, što piše crvenim slovima na ovom predlošku koji si uklonio[1]?--Donatus 13:10, 16. kolovoz 2007. (CEST)

Predlosci rat i bitka[uredi kôd]

Prosvijetli me.

Zasto imamo predloske {{Oružani sukob}} i {{bitka}}, a ne koristimo ih na nacin kako je to najlogicinje. --Ante Perkovic 16:57, 16. kolovoz 2007. (CEST) --Ante Perkovic 16:57, 16. kolovoz 2007. (CEST)

Pohvala[uredi kôd]

Sjajna obrada članka o Jonesu. Izrazito zahvalan,--Al Bundy 20:13, 16. kolovoz 2007. (CEST)

Ice -T[uredi kôd]

Sredi.

Murtala Mohammed[uredi kôd]

Sredi kao i ostale članke dosada.

Ibrahim Babangida[uredi kôd]

Sredi kao i obično.--Al Bundy 09:24, 17. kolovoz 2007. (CEST)

Umaru Yar'Adua[uredi kôd]

Sreddi, kako običavaš.--Al Bundy 17:19, 18. kolovoz 2007. (CEST) Javi se kad to obaviš.Zar sam te nečim naljutio?

Jerry Rawlings[uredi kôd]

Sredi.--Al Bundy 08:54, 19. kolovoz 2007. (CEST)

Zahvala[uredi kôd]

Vrlo dobra obrada članka o poručniku Rawlingsu. Zahvalan,--Al Bundy 14:22, 19. kolovoz 2007. (CEST)

Johnson Aguiyi-Ironsi[uredi kôd]

Sredi i ako možeš ubaci sliku. Tvoj kolega, kaplar--Al Bundy 15:05, 19. kolovoz 2007. (CEST)

Muhammadu Buhari[uredi kôd]

Sredi, kako samo ti znaš.--Al Bundy 11:47, 21. kolovoz 2007. (CEST)

Olusegun Obasanjo[uredi kôd]

Sredi ovo što sam dodao. Zahvalan,--Al Bundy 15:01, 22. kolovoz 2007. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Može ako se on slaže. Pitaj njega pa javi.--Phantom 15:01, 23. kolovoz 2007. (CEST)

Nije problem stavit te slike ako se Aqua složi, nego me je zbunila ova navala na moju stranicu za razgovor. Malo mi je neodređen onaj dodatak da se ne smije postavljat slike u ime nekog kome je zabranjeno stavljat slike jer nigdje ne piše da netko postavlja sliku ime XY. Ali opet vidim da je Aqua nastavio stavljat te slike, a ti mu samo predlažeš gdje ih stavit. --Phantom 17:51, 23. kolovoz 2007. (CEST)
Moj Bože, opet problemi oko mog postavljanja slika, kao da na svakom postavljanju ostavljam komentar za Edgara, a i da ih ostavljam zar nije dobro opće zajednice ispred toga tko ih i zašto postavlja. A uostalom ja ne vidim ništa loše u ispravnom postravljanju slika, e sad da ih loše postavljam to bi bila druga stvar!! Ali da te ne davim i odgovorim ti: Može Phantom stavljati što god želi od preostalih slika, samo kad ih postavi nek ih prekriži na mojoj stranici za razgovor tako da znam ako koja bude eventualno ostala!! Lijep pozdrav!! --Aqua byte 19:30, 23. kolovoz 2007. (CEST)
Dobro, ja ću stavit ondje gdje ih ima, a i Aqua može ako stigne, samo nek prekriži na mojoj stranici.--Phantom 12:13, 24. kolovoz 2007. (CEST)
Stavio sam neke slike gdje se moglo stavit, ovih ostalih nema. Što se tiče Schindlerove liste, tamo postoji plakat, a na engleskoj wikipediji još samo mala slika, ali nisam je htio stavljat jer je naš članak premali pa nema smisla.--Phantom 13:54, 24. kolovoz 2007. (CEST)
Može.--Phantom 14:55, 24. kolovoz 2007. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Ovaj suradnik ima zabranu postavljanja slika na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Svaka slika koju postavi automatski će biti obrisana!

Napomena: Ovo se odnosi i na slike koje su postavili drugi suradnici u ime ovog suradnika!
Razlog:kršenje općih uvjeta postave slika.
Zabranu postavio:administrator Andrej Šalov
Zabrana istječe 12. studenoga 2007.

--Roberta F. 15:25, 23. kolovoz 2007. (CEST)

Izvori[uredi kôd]

Koga farbaš s |izvor = nepoznat izvor? Znaš koliko je dodatnog posla provjeravati sve slike koje su na pola sređene? One će ionako dobiti predložak za brisanje, a lakše ih je naći među nekategoriziranima nego u jednoj od kategorija. Dakle, ako nije moguće posao obaviti do kraja, nemoj nagađati, ili pisati da je izvor nepoznat, jasno je da je izvor nepoznat ako ga nema. (I ne radi se o samo jednoj slici) --MayaSimFan 00:24, 24. kolovoz 2007. (CEST)