Razgovor sa suradnikom:Aqua byte

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Arhiv1

Ostavite mi novu poruku OVDJE

I agree to the edit counter opt-in terms

Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Treecko 20:53, 17. prosinac 2006. (CET)

jesam, ali nisam pisao sadržaj, pa te molim, ako možeš da to napraviš doručak kod tiffanya

hvala na savjetu. sorry nisam imao vremena --Hrcko 14:32, 31. srpanj 2007. (CEST)

ne gnajaviš me već mi pomažeš, hvala --Hrcko 11:09, 1. kolovoz 2007. (CEST)

u nedavne promjena, kaj znače oni zeleni brojevi u zagradama

predložio sam te za administratora, moraš ići i prihvatiti, ili ne prihvatiti kandidaturu--Hrcko 12:21, 1. kolovoz 2007. (CEST)

jesam, al je mili ante perkovic sve to zbriso, članak- truman capote, grindelwald, andromeda black i za jedno sat vremena bart simpson--Hrcko 13:11, 1. kolovoz 2007. (CEST)

daj pogledaj dal je slika dobra homer j. simpson --Hrcko 13:18, 1. kolovoz 2007. (CEST)

čuj na engleskoj wikipediji ta slika stoji normalno ja sam je od tamo uzeo --Hrcko 13:35, 1. kolovoz 2007. (CEST)

jel grafički uredu i jel se vidi slika --Hrcko 13:35, 1. kolovoz 2007. (CEST)

I BART SIMPSON je gotov--Hrcko 13:37, 1. kolovoz 2007. (CEST)

nisam idiot i znam da se tako stavljaju poveznice, a to si mogao/la primjetiti u mojim tekstovima kojih ima 12 (5-6 ne preuređivanih) Homer J. Simpson Bartholomew Jo-Jo "Bart" Simpson

novi link za barta je Bart Simpson

malo sam poživačanio, dobro hvala ti ostavi mi ga na stranici na razgovor btw postoji mogućnost da bude gotov do danas imaš mail pa pogledaj ga onda

odi sad na izbor administratora --Hrcko 14:19, 1. kolovoz 2007. (CEST)

molim te potvrdi kandidaturu --Hrcko 14:23, 1. kolovoz 2007. (CEST)

ti si sad u Splitu? Ja isto! Baš me zanima, šta misliš kolko imam godina, nakon šta probaš pogoditi, poslati ću ti na mail točan odgovor. Već su se neki preračunali--Hrcko 14:40, 1. kolovoz 2007. (CEST)

Potpis[uredi kôd]

Otvori karticu moje postavke, u kućicu gdje ti piše Vaš nadimak (za potpisivanje) upiši {{SUBST:Suradnik:Aqua byte/potpis}}, stavi kvačicu kod Običan potpis (bez automatske poveznice), spremi postavke, i to je to.--Treecko 15:14, 1. kolovoz 2007. (CEST)

Glad I could help...--Treecko 15:21, 1. kolovoz 2007. (CEST)

{{Info knjiga
| ime        = {{{spol}}}
| autor      = {{{autor}}}
| godina izlaska   = {{{godina izlaska}}}
| glavni likovi     = {{{glavni likovi}}}
| mjesto radnje      = {{{mjesto radnje}}}
| vrijeme radnje     = {{{vrijeme radnje}}}
| žanr     = {{{žanr}}}
}}

daj provjeri jel ovo uredu, pa mi reci (ako je) gdje da stavim inače u 9. mjesecu navršavam 12--Hrcko 18:09, 1. kolovoz 2007. (CEST)

ne odustaj od administratorstva nije sve izgubljeno!! 4 naprema 5--Hrcko 19:49, 1. kolovoz 2007. (CEST)

uglavnom, ne odusta od administratorstva, bori se do kraja, odi na stranice onih koji su glasovali protiv i objasni im zašto to oćeš i nagovaraj ih da promjene mišljenje i JA SAM NAPRAVIO stranicu na wikicitatu, pogleda ime: Hrcko

Glasovanje[uredi kôd]

Bok,

SpeedyGonsales je izbrisao moje komentare i meni usput udijelio tzv. "žuti karton" zbog "prigovaranja". Najbolje da ga pred svima pitaš što on točno predmnijeva pod:

Wikicitati »Od admina se traži nešto više od inteligencije, i od pomaganja jednom suradniku, a to više (u ovom trenutku) se ne vidi. Ili bar ja ne vidim.«

Pa da vidimo koji su to kriteriji koji su udovoljili neki od trenutnih admina, a ti nisi. Pitao bih ga ja ali će me vjerojatno tad blokirati, pa bolje ti jer se o tebi radi. Pozz. --Ivan Štambuk 22:01, 1. kolovoz 2007. (CEST)

Da više pratiš rad drugih suradnika, onda bi vidio (ili znao) da je Ivan Štambuk bio jednom blokiran na mjesec dana zbog opstrukcije rada wikipedije (laganje u svrhu postizanja svojih ciljeva). Dotični administratore proziva starom gardom, a oko sebe okuplja grupicu (sa suradnicama Sanja Simat i Ygraine je u izvjesnom odnosu, o kome ja ovdje ne želim diskutirati). Njihovo glasovanje za tebe nije potpora tebi, nego opozicija meni (i potencijalno tvoje vrbovanje na njegovu stranu). Wikipedija nije forum, a neki suradnici bi ju rado pretvorili u forum, i prepucavali se preko nje. Tome služi irc, na kome si bio, pa ako trebaš dodatne informacije, znaš gdje ćeš ih potražiti. SpeedyGonsales 13:32, 2. kolovoz 2007. (CEST)
Sramota, Speedy, ne propuštaš prliku blatiti me! A ovo o Ivanovom odnosu sa mnom i Ygraine (?) je bijedno i žaljenja vrijedno...--Sanja Simat 23:40, 2. kolovoz 2007. (CEST)
O detaljima razloga blokiranja zbog navodnog "laganja" i "opstrukcije rada" možeš pročitati u ovom komentaru, cenzuriranom par minuta kasnije, od pogodi koga. Smatram se dužnim javiti jer se moje ime spominje u kontekstu kojekakvih potpuno neargumentiranih gnjusnih optužbi. Nikakvog laganja ili opstrukcije nije bilo. --Ivan Štambuk 22:09, 2. kolovoz 2007. (CEST)

Potpora[uredi kôd]

Iako sam glasova protiv tebe kao administratora, imaš definitivno moju potporu u svemu. Nemoj se dati smesti. Možda ću jednog dana glasovati i za. Pozdrav--Suradnik13 11:10, 2. kolovoz 2007. (CEST)

Glasovao sam protiv jer smatram da u ovom trenutku još nisi za admina. Ima ovdje drugih suradnika kojima bi prije dao glas. Da, potpora je u tome da ne odustaješ od kandidature, iako možda neće ispast najbolje. Ako ne prođeš za admina, nemoj se smesti, samo nastavi dalje raditi. Ako prođeš mislim da ćeš ipak biti dobar admin. Radiš dobar posao ovjde. Pozdrav --Suradnik13 11:50, 2. kolovoz 2007. (CEST)

nagrada[uredi kôd]

Duže vrijeme pratim tvoj rad, najviše na području nagrade saturn :-))

Pozdrav!Sale 11:59, 2. kolovoz 2007. (CEST)

Pomoć[uredi kôd]

Hvala na ponudi za pomoć u području filmske umjetnosti. Cijenim to. Javim ti se ako mi bude što trebalo.

Pozdrav! Marko1000 HR 22:58, 5. kolovoz 2007. (CEST)

bok,

Cisto informativno: jesi dobio moj mail? Poslao sam ti ga prije par dana, preko wikija. --Ante Perkovic 10:14, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Hvala...[uredi kôd]

... na nagradi! --Phantom 12:32, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Filmaš[uredi kôd]

Ajde molim te samo ubaci u raspored sređivanje članka Mississippi u plamenu, filmovi te idu puno bolje nego mene. Ako ikako možeš. Javi mi odgovor da znam kako oću ja ili ti --Edgar Allan Poe 23:12, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Može. Sad ću ga kontakrirat pa ću ti javit pa ćemo se dogovirt kad on odgovori. --Edgar Allan Poe 11:04, 7. kolovoz 2007. (CEST)
Tek sam jučer vidio. Hvala što si postavio poster na Slagalicu strave, iako fali još jedna slika, ali ako ne želiš ne moraš je dodavat ja ću je dodat u studenom. Drago mi je da je bar poster tu, i eto nadam se da ako još koji napišem da neće dugo stajat šuplje. Puno hvala --Edgar Allan Poe 11:08, 7. kolovoz 2007. (CEST)
Kako imam zabranu, malo sam hendikepiran sa planovima, ali moram sredit Mary Jane Kally, sad, možda započet sa nastavcima Slagalice, ili ću čekat studeni za slike, ali ako bar netko stavi poster možda bi i mogo. U studeom imam još dopunit člake Joseph Goebbels, Walter Ulbricht i Erich Honecker i dodat par slika. Ja sam ti uglavnom na području povijesti, politike i biografija, ali uvijek nešto uleti (Francuska književnost), tako da bi i to mogo, ali glavni planovi su u studenom (3 Nijemca), a u međuvremenu možda još nešto uleti. Tvoji ? --Edgar Allan Poe 11:15, 7. kolovoz 2007. (CEST)
Neka. Eto osim moje, očito imaš još slika za postavit. Ništa, Phantom je reko da će danas dovršit film, tako da se ne moraš mućit osim možda slike kasnije, ali to je to. Do idućeg puta. --Edgar Allan Poe 11:24, 7. kolovoz 2007. (CEST)
Meni se vide obije u rezoluciji od 300px da se bolje vide, e sad moguće je da je do browsera jer firefox šteka na wikici, ali ako hoćeš moguće točniji dođi do IRC-a tu će ti netko sigurno odgovorit. I hvala za slike --Edgar Allan Poe 13:48, 7. kolovoz 2007. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Filmovi: Miris žene, Vrijeme nježnosti, Kramer protiv Kramera. Redatelji: Elia Kazan, Michael Curtiz->nema slike na commonsu --Phantom 11:17, 7. kolovoz 2007. (CEST)

Dodano (ako želiš): Slagalica strave (dodaj, ako želiš, koja fali i onu koja je još na wiki) --Edgar Allan Poe 13:05, 7. kolovoz 2007. (CEST)

Evo još ovaj, ako ti se da: Mississippi u plamenu --Phantom 13:21, 7. kolovoz 2007. (CEST)

Bok!![uredi kôd]

Super puno hvala na ponudi!! Imam jedno pitanje.Prokuzila sam kako se mora pisati da bude u skladu s pravilima(barem mislim). Jedino kaj ne kuzim kako da postavim na vrh stranice sadrzaj u onoj tablici. Daj molim te ako nije problem pogledaj sta sam napravila na tekstu o Angelini Jolie. Unaprijed hvala!!!

Ok hvala!!!

          --Dancingwoman27 19:07, 7. kolovoz 2007. (CEST)


O filmu[uredi kôd]

Aqua byte, ja sam User:Al Bundy. Napisao sam nekoliko članaka o filmu.Ubaci slike u članke: Richard Pryor, Sam Kinison,Anne Bancroft,Lee Marvin,Charles Bronson,Mariska Hargitay,Ernest Borgnine, Ed O'Neill, Christina Applegate.- To ti je zasigurno dosta. Sredi i Joan Collins.

Stavio sam ti poveznice. Ja sam sredio neke od tih članaka, dodao predložak i sitnice, ali ako nađeš u neki ubacit sliku, slobodno. Pozdrav :-) --Edgar Allan Poe 22:43, 7. kolovoz 2007. (CEST)

Kategoriziranje filmova[uredi kôd]

Bog, Aqua byte.
Kada budeš činia članke o filmima, ne zaboravi ažurirati članak "Popis filmova".
Pozdrav ti, Kubura 11:15, 8. kolovoz 2007. (CEST)

Ne pridbacivan ti ništa, ovo ti samo napominjen. Govorin ti po sebi; ja san napravia popise, koje nisan kategorizira ka popise (i stavia ih u Popis popisa). Sad obavješćijen ekipu okolo da ne ponavlja istu pogrješku. Kubura 11:24, 8. kolovoz 2007. (CEST)

Evo ti još članaka o filmu i likovima iz serija, pa ako uspiješ neš oko slika: Mariska Hargitay (ima ovdje http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Detective_benson.jpg), Don Cragen, B.D. Wong, Casey Novak/Diane Neal, Melinda Warner, Dani Beck --Edgar Allan Poe 11:18, 8. kolovoz 2007. (CEST)

Može --Edgar Allan Poe 11:28, 8. kolovoz 2007. (CEST)

Pisma s Iwo Jime, tu nema ni postera ni slike radnje, slučajno ubro, pa ako ti se da. --Edgar Allan Poe 14:00, 8. kolovoz 2007. (CEST)
Harry Potter i Red feniksa (film), evo još jedan film koji nema nijednu sliku. Ako bi osim postera uspio ubacit i još neke slike oje imaju na en.wiki (one dvije u članku). Ako ja naiđem na još koji dok nadopunjujem popis filmova, javim.
I ako bi mogo ubacit i na članke: Remus Lupin, Severus Snape (još koju), Rubeus Hagrid, Albus Dumbledore, Kingsley Shacklebolt, Sirius Black (još jedna), Nymphadora Tonks, Arthur Weasley, Dolores Umbridge, Pomona Sprout. Eto na još tih par članaka (likovi iz Odjela, Red feniksa, i likovi iz HP). SLike su uglavnom isječci iz serije ili promo tako da ih možeš postavit s en.wiki, a ako ni tamo nema onda nema veze. Nadam se da neće bit problem. Pozdrav --Edgar Allan Poe 15:27, 8. kolovoz 2007. (CEST)
I, ako stigneš neš za Agatha Christie's Poirot --Edgar Allan Poe 16:16, 8. kolovoz 2007. (CEST)
U vezi Harryja, stavi drugo ime i objasni u opisu slike zašto je drugo ime --Edgar Allan Poe 16:38, 8. kolovoz 2007. (CEST)
Samo me zanima hoće li biti slike postavljene, ili je neš treecko utjecao. Pozdrav :-) --Edgar Allan Poe 18:53, 9. kolovoz 2007. (CEST)
Hoće li biti te slike ili je Treecko neš utjeco ? --Edgar Allan Poe 15:08, 12. kolovoz 2007. (CEST)
MA nema žurbe, samo me zanima, ali kada će bit brzo, drago mi je. Pozdrav :-) --Edgar Allan Poe 15:33, 12. kolovoz 2007. (CEST)
Kad stigneš ubaci u članak Ice-T ovu sliku. Kasnije će koristiti i u članku o Tutoli. I da pitam za kad bi to moglo bit ? --Edgar Allan Poe 10:10, 17. kolovoz 2007. (CEST)
Sad sam tek videl da i Slučaj Paradine nema postera pa kad stigneš ubaci ga. --Edgar Allan Poe 11:15, 21. kolovoz 2007. (CEST)

Naziv filma (godina)[uredi kôd]

Bok,

A obzirom da pises o filmovima, cesto ti treba poveznica oblika [[Naziv filma (godina)]] ili [[Naziv filma (film)]].

Zbog toga mislim da ne bi bilo zgorega procitati ovo:

Razdvojba: Što raditi kad nam treba poveznica na sekundarno značenja pojma?.

Pozdrav.

--Ante Perkovic 12:50, 8. kolovoz 2007. (CEST)

Casino Royale[uredi kôd]

U svakom slučaju, ne uklanjaš cjelokupni sadržaj stranice. Postaviš {{bris}} u takvim slučajevima, pa ga onda admini obrišu. Što se tiče godine, da, shvatio sam. I btw. pitanje. Možeš li, molim te, malo smanjit upotrebu uskličnika? Ispada kao da se dereš... Tnx.--Treecko 17:32, 8. kolovoz 2007. (CEST)

Isto ime treba biti ako se rabi slika s zajedničkog poslužitelja, inače nije bitno (Edgar ti dobro kaže, promijeni ime slici, i snimi je na hr wiki). SpeedyGonsales 19:00, 8. kolovoz 2007. (CEST)

X-Men 3: Posljednje uporište? Jel to službeni naslov, ili si tako samostalno preveo? Čini mi se da je prevedeno kao posljednja fronta, a ne uporište.--Treecko 00:00, 9. kolovoz 2007. (CEST)

Najbolje da frontu stavimo kao "default" naslov, pošto je i Continental Film (distributer filma) tako preveo, a uporište se spominje samo na nekoliko banjalučkih stranica. Lijep pozdrav --Treecko 11:56, 9. kolovoz 2007. (CEST)

Pozdrav[uredi kôd]

  • da, za probu! Dogovoreno dakle, hvala! - Andrew

pitanje - Kategorija:Britanski filmski glumci, par imena je krivo sortirano, a ja ne mogu to promijeniti.. dakle, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen i Jamie Bell bi trebali biti pod slovom B ako se ne varam.. to, pretpostavljam može promijeniti administrator? --Andrew 01:19, 10. kolovoz 2007. (CEST)

  • sad sam skuzio - ista stvar i kod kategorije Dobitnici BAFTA-e, Bell bi trebao biti pod B.. --Andrew 01:29, 10. kolovoz 2007. (CEST)


  • Pozdrav, napravih novi članak, Iza vanjštine, pa ako želiš, pogledaj! Skroman je, ali ni nema baš puno podataka o filmu.. Još nisam skužio koje slike smijem, a koje ne smijem staviti, ili kak stavit slike s eng. verzije wikipedije... --Andrew 18:15, 10. kolovoz 2007. (CEST)


  • Hvala na savjetima! Započeo sam San za životom J.M. Barriea prema postojećim linkovima. Makar mislim da je ispravan naziv "San za životom J.M. Barrieja", dakle sa J.. pa sad...

Film je ko-produkcija UK/SAD pa sam stavio kategorije i američkih i britanskih filmova, ne znam je li to u redu.. Pozdrav! --Andrew 20:41, 10. kolovoz 2007. (CEST)

  • Super! hvala! sad sam skuzio kak stavit sliku, al problem je sto mi je ne zeli prihvatit kada je uploadam - "datoteka je ostecena".. imala je nastavak .jpg, ne znam što je bilo krivo.. probat cu to skuzit.. Pozdrav! --Andrew 16:03, 13. kolovoz 2007. (CEST)

V for vendetta[uredi kôd]

Razmišljah, pošto se ti baviš filmovima, da zajedno prevedemo članak o filmu V for vedetta s en.wiki. Ti možeš, npr. prevesti ovaj dio o radnji, produkciji, etc. do muzike, a ja ovaj politički... Članak je lani bio na en.wiki izabran baš na the fifth of Novemeber, pa sam mislila predložiti ga za taj tjedan (ako si gledao film, znat ćeš zašto baš na taj datum). Naravno, sve to ako si voljan. --Sanja Simat 19:28, 11. kolovoz 2007. (CEST)

Odlično, možemo ovih dana započeti! Hvala na prihvaćanju suradnje :D --Sanja Simat 00:28, 12. kolovoz 2007. (CEST)

Hej, mislim da bi bilo pametno članak nazvati O za osvetu (film), jer bi glavno značenje ipak trebao biti strip. --Sanja Simat 23:29, 16. kolovoz 2007. (CEST)

Okej onda... Neka ostane.--Sanja Simat 23:34, 16. kolovoz 2007. (CEST)

Dumby ?[uredi kôd]

Zapto si mako Harrisuvu sliku u članku ? --Edgar Allan Poe 19:22, 13. kolovoz 2007. (CEST)

Dobro, samo molim te (iak o ih ima) stavi još [1], [2], [3] i [4] slike snapea. Znam da ih je dosta ali opisuju trenuttke važne za film i njegovu vrijednost, a ove portretiraju jako dobro i njega i rickmana, zato te molim te postavi, pa ću ih ja rasporedit ti ih stavi negdje u članak, a ja ću ih rasporedit. Pliiz samo tih više od istog. Unaprijed hvala. I hvala na dobrom poslu sa slikama, samo dovrši :-) --Edgar Allan Poe 19:37, 13. kolovoz 2007. (CEST)

Sirius[uredi kôd]

EVo ovako ja sam se dogoviro sa Mayom. Što se tiče slika Siriusa Blacka postavi još samo ovu dok je ond ajoš jedna nepotrebna, a jedna od one dvije će se briasti jer dvije skoro pa iste slike na članku nisu potrebne. Što se tiče slika Severusa Snapea imaš dozvolu da postaviš sve četiri slike koje sam zamolio ([5], [6], [7] i [8]), ali ču ja malo nadopunit opis te slike i opis slike u članku u dogovru sa Mayom. Ukratko više istih skoro pa istih slike jedne ospube su u članku nepotrebne, a i djelom sam ja kriv za to, tako da ako bude još tih članaka sa više slika ja ću te kontaktirati. Znači siriusa samo poster, a snapea možeš dovršit. Pozdrav :-) --Edgar Allan Poe 12:23, 14. kolovoz 2007. (CEST)

Cura je zgodna ;-), slika je obrisana (našao sam ju na imdb-u), trebalo bi uzeti snimku ekrana iz filma (tko ga ima i ima vremena ;-) SpeedyGonsales 12:36, 14. kolovoz 2007. (CEST)

Našao sam vremena, i stavio Bennetticu na wiki ;-) 14:30, 15. kolovoz 2007. (CEST)

Nema odgovora. Ol sam neš napravil ? --Edgar Allan Poe 17:11, 17. kolovoz 2007. (CEST)

Samo da znam. A onu sadašnju koja je na članku u T-u zamijeni s onom. Jer će se lako koritit u dva članka, a ona ne morže, a članak o Finu još nije spreman. --Edgar Allan Poe 17:21, 17. kolovoz 2007. (CEST)

Hvala[uredi kôd]

Hvala na dobrodošlici. Već dosta toga znam jer sam do sada radio na nekima od ostalih wikipedija (slovenskoj, engleskoj, latinskoj), no ipak ću proćitati uvodni. Hvala još jednom. --Lewis Crendell 10:35, 21. kolovoz 2007. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Razmišljo sam o tome, ali nisam bio siguran kako se radi pa sam odusto. Ali ako imaš predloške, pošalji pa da vidim. --Phantom 12:22, 21. kolovoz 2007. (CEST)

Hvala na predlošcima! Ajde samo vidi film U vrelini noći je li slika dobro postavljena.--Phantom 13:24, 21. kolovoz 2007. (CEST)
Je, sve u redu. Budući da prvi put ovo radim, dobro je da je slika uopće završila na stranici... Hvala još jednom!--Phantom 13:33, 21. kolovoz 2007. (CEST)

Al Pacino[uredi kôd]

Evo još jedan koji nema sliku, a na en. je iskečak iz ekrana. Al Pacino, pa kad stgneš. Mogo bi ubacit i koju iz Kuma i dodat neke slike u članke Kum, Kum II i Kum III.

I da pitam, kada će one ostale bit postavljene :-) ? --Edgar Allan Poe 14:02, 23. kolovoz 2007. (CEST)

Evo, ako ti ne stigneš ili nemaš volje, reko je Phantom da će ih postavit, pa čim vidiš javi kako ćemo dalje --Edgar Allan Poe 15:05, 23. kolovoz 2007. (CEST)

Slike za Edgara[uredi kôd]

Edgar Allan Poe ima zabranu postavljanja slika na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Svaka slika koju postavi automatski će biti obrisana!

Napomena: Ovo se odnosi i na slike koje su postavili drugi suradnici u ime ovog suradnika!
Razlog:kršenje općih uvjeta postave slika.
Zabranu postavio:administrator Andrej Šalov
Zabrana istječe 12. studenoga 2007.

--Roberta F. 15:25, 23. kolovoz 2007. (CEST)

Wikicitati »...i postavljanja slika, znam da se njegova zabrana odnosi na to da i drugi ne smiju postavljati u njegovo ime slike, ali ja ne postavljam slike za njega, vec mi on pomaze pronaci clanke u kojima nema slika, jer ja sam trenutno u akciji postavljanja slika po clancima. Mozes provjeriti da sam i od drugih trazio da mi dostave popis clanaka (filmskih i vezanih uz filmove) koje su radili, tako da mogu eventalno ubaciti slike koje nedostaju. Tako da se Edgar zapravo pridrzava pravila, jer ja ne postavljam slike u njegovo ime, vec mi on samo pomaze pronaci slike koje ja postavljam u svoje ime!! Nadam se da ces imati razumijevanja!! Lijep pozdrav!!--Aqua byte 16:28, 8. kolovoz 2007. (CEST)«

--Edgar Allan Poe 15:35, 23. kolovoz 2007. (CEST)

Rezolucija[uredi kôd]

Aqua, i tebi skrećem pozornost na Rezoluciju o politici licenciranja slika, jer iako polaziš od toga da postavljaš sve slike u skladu s pravilima, problem je u vlasnicima autorskih prava koji zahtijevaju uklanjanje slika, plaćanje ili prijete tužbama, što ugrožava Wikipediju. S vremena na vrijeme svatko od nas mora provjeriti jesu li se pojavile neke nove fotografije koje su prihvatljivije ovom projektu. Primjer je slika Jensena Acklesa u članku o njemu, vidjet ćeš da je na Wikipediji na engleskom jeziku promijenjena i automatski ova koja je postavljena kod nas zaslužuje brisanje. Postavio si do sada 217 slika, ne molimo bez razloga suradnike da svoje fotografije i sve koje mogu biti postavljene na commons budu postavljene tamo, jer na zajedničkom poslužitelju administratori se bave samo slikama. Slike opterećene nekom licencom još se mogu postavljati na Wikipediju (pod te ne mislim na fotografije javnih osoba), ali možda uskoro i mi odlučimo donijeti tako stroge uvjete postavljanja kao što ih imaju na Wikipediji na njemačkom jeziku, a ako pogledaš kako izgledaju članci kod Nijemaca, primjećuješ uglavnom gole tekstove. Edgar je nažalost napravio previše nereda sa slikama (ne samo na Wikipediji) i zabrana koja je postavljena nije bez razloga. Problem je što neki suradnici naša upozorenja gledaju kao napad na sebe umjesto brige za Wikipediju, a to bi nam svima trebao biti cilj, učiniti ovaj projekt što kvalitetnijim. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 22:07, 23. kolovoz 2007. (CEST)

Za sada: snimke javnih osoba ne postavljaj ako nisu pod nekom slobodnom licencom ili odobrene za uporabu na Wikipediji (slike s commonsa zapravo ne postavljamo, već samo stavljamo poveznicu prema datoteci na zajedničkom poslužitelju). To je što se tiče javnih osoba. Isto tako vrlo ograničeno postavljaj slike filmskih postera koji su npr. na en:wiki (iako i tamo ne stignu sve pratiti, što smo danas mogli vidjeti iz slike Jensena Acklesa, koja će vjerojatno uskoro i tamo biti obrisana). I da, istina je da slika privuče pažnju, međutim, vlasnici autorskih prava nerado se odriču svoje zarade i nerado ustupaju neke materijale na javnu uporabu. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 20:21, 24. kolovoz 2007. (CEST)
Za sada... A stranica koja se otvori prilikom postavljanja datoteke ima popriličan broj upozorenja koja očigledno rijetko tko čita, eh. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 10:21, 25. kolovoz 2007. (CEST)

Neutralni glasovi[uredi kôd]

Dio u kojem možeš glasati neutralnim glasom uklonjen je s razlogom - oni po pravilima za izbor izabranog članka nisu važeći i predstavljaju, kao što sam već napisala, komentar ispred kojeg stoji znak jednakosti. Mnogo je toga rečeno u nedavnoj raspravi oko pravila za izbor izabranog, a jedna od najvažnijih rečenica je, citirat ću :) :"Ili si za ili protiv. Ako si neutralan, razmisli malo bolje, pa osluci. --Ante Perkovic" (po mogućnosti uz kratki komentar).

Inače, izgled stranice za prijedloge je, ako malo bolje pogledaš, promijenjen i lijepo piše, Glasujte sa: {{za}} ili {{protiv}}. --MayaSimFan 09:42, 28. kolovoz 2007. (CEST)

Navođenje izvora[uredi kôd]

Prvo, pogledaj smjernice Wikipedija:Navođenje izvora i Wikipedija:Literatura. Ako je cijeli članak ili neki njegov dio preveden s npr. en wiki onda bi bilo dobro da ima izvore koji su i tamo navedeni (za taj dio članka). Ako sam nešto propustila reći, samo pitaj :) --MayaSimFan 11:01, 28. kolovoz 2007. (CEST)

Eh, to je nažalost nemoguće znati ili bez telepatije ili bez malo dužeg bacanja pogleda na članak. Dakle, samo usporedbom. --MayaSimFan 11:10, 28. kolovoz 2007. (CEST)

U redu, zahvaljujem unaprijed :-) --Edgar Allan Poe 12:52, 3. rujan 2007. (CEST)

Kategorija:Dobitnici nagrade Saturn za najbolji fantastični film[uredi kôd]

Premjestila sam gdje god sam našla riječ fantazijski u fantastični, poveznice i kategoriju. Ne znam gdje si još rabio tu riječ, ali ako je meni negdje promakla, vjerujem da ćeš ju lako zamijeniti. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 21:36, 3. rujan 2007. (CEST)

nikako mi se neda zlogirati. ko da ne upisujem šifru hrcko

ej kako si šta ima--Hrcko 17:52, 10. rujan 2007. (CEST)

Evo, sređuje se eurosong. Hvala na pohvalama oko članka i na željama da bude izabrani. Serija je izvsrna i redovito je pratim od 6 sezone, a gledo sam i cijelu 8. Jedva čekam 25. rujna da počne 9. sezona. I zahvala na Amarcordu. Do sljedećeg puta :-) --Edgar Allan Poe 21:51, 10. rujan 2007. (CEST)

Članci[uredi kôd]

Neki su se izjasnili otovreno da su radi teme, što je u redu to sam napisao i držim se toga, tako da tebe ne optužujem, ali ne krivim te što nisi uspio uhvatit tu rečenicu među silnim tekstom. Pravilo za članke: Nije zabranjeno ništa, niti je zabranjeno da budu izabrani, ali kako sam i tamo napisao, neki kao da su u inkubatoru i boje se "opasniog" Hitlera, Mussolinija i Franca, unatoč tome što su članci jako dobri. Jednom treba predložit pa vidit, ja ću jednog sigurno brzo predložit, pa kako prođe. I hvala još jednom za Verdun. Čekam odgovor:-) Do odgovora. --Edgar Allan Poe 23:09, 11. rujan 2007. (CEST)

Portal[uredi kôd]

Ne, stavljaš samo onaj dio za koji želiš da se vidi na portalu. Pogledaj kako je to npr. napravljeno ovdje. Samo nakon postavljanja provjeri koliko članak ide u dubinu, doslovno tako da klikneš uredi na portalu i onaj dio {{CURRENTMONTH}}. {{CURRENTYEAR}} kod {{Portal:Film/Izabrana biografija/{{CURRENTMONTH}}. {{CURRENTYEAR}}}} zamijeni s 10. 2007. --MayaSimFan 10:40, 13. rujan 2007. (CEST)

Pogodio si , čekam da nekog pukne božićno raspoloženje pa da krene pisati o božićnim filmovima. Trenutno imamo ove, kao što si već sigurno vidio. Tema nije toliko važna (dobro, raspoloženje primjereno 12. mjesecu ) koliko kvaliteta. --MayaSimFan 10:57, 13. rujan 2007. (CEST)
Svakako bi trebalo. Pogotovo zato što predlošci nisu ujednačeni pa vjerojatno postoji i po nekoliko varijacija na temu za neke filmove. Dakle, ako ti se da, samo naprijed, ja sam još uvijek u slikama (barem se trudim biti :) --MayaSimFan 11:09, 13. rujan 2007. (CEST)
Odličan izbor. Nove nepropisno označene slike traži tko stigne. Uskoro bi taj problem trebao biti barem malo ublažen, radimo na tome, a rezultat će biti vidljiv uskoro. Inače lovimo i stare slike koje nemaju dozvole ili izvora (trenutno većinom nekategorizirane), a zatim kreće općenito čišćenje starih slika. --MayaSimFan 11:26, 13. rujan 2007. (CEST)

Answer[uredi kôd]

Pravi izvor slike je prilično bitan. I to zato što će slike na en wiki bez izvora prije ili kasnije biti brisane (ili će suradnici biti prisiljeni tragati za izvorima slika). Onda će biti problem riješiti takve slike kod nas zato što nećemo ni znati da su brisane, a izvora nema. Dakle, ako slika nema neki izvor, bolje ju je ne postavljati. Ako je ipak veoma važna za članak može se malo tražiti okolo izvor. Sve u svemu, pravi izvor (ne tip self-refa, s wiki na wiki pa ćemo kasnije prebacivati krivnju) je uz točnu licencu najvažniji. pozdrav --MayaSimFan 17:33, 17. rujan 2007. (CEST)

ma bio sam u mađarskoj 2 tjedna pa baš nisam imao pristup internetu --Hrcko 11:58, 18. rujan 2007. (CEST)

bio sam u kampu

--Hrcko 12:25, 18. rujan 2007. (CEST)

Ed O'Neill[uredi kôd]

Ubaci sliku Ala na ovaj članak. Zahvalni kolega,--Al Bundy 17:27, 18. rujan 2007. (CEST)

Bok! Zamolila bih te da (kad uhvatiš malo vremena) pogledaš članak o Jacksonu i prevedeš nazive njegovih filmova, dodaš mu sliku, infokvir. Hvala --MayaSimFan 16:14, 20. rujan 2007. (CEST)

konačno me odblokirao. moš ovu kraljicu malo doraditi ja ne znam kaj da pišem glado sam film ali --Hrcko 19:36, 23. rujan 2007. (CEST)

Fred Astaire[uredi kôd]

Imaš pravo, prednost imaju slike sa zajedničkog poslužitelja i slika koja je u ovom trenutku postavljena u članak biti će brisana, a vraćena ona koju si ti postavio. Kasnije ću to napraviti da ne smetam istovremenim uređivanjem. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 15:48, 25. rujan 2007. (CEST)

Hvala na dobrodošlici, radujem se budućoj suradnji. Vidim da si ti pravi Wiki-filmaš, znam kome ću se obratiti ako mi zatreba pomoć:) A i čini mi se da imamo dosta zajedničkih interesa (Mali Žuti i Zvjezdane Staze, na primjer:]

Lijep pozdrav i, još jednom, hvala

Suradnik:WhiteTie

daj pogledaj JUHU HU I uredi mi sliku u mađ sam bio u SZARVASU i Szegedu

Zemlja zove Aqua Byte[uredi kôd]

Ej, nema te dugo ili te nema kada ima mene trebam pomoć oko jedne slike na Juhu-hu jes me vidio na wikicitatu kak mi ide? pozdrav iz zagreba --Hrcko 18:08, 27. rujan 2007. (CEST)

Moš mi objasnit kako napraviti predložak hoću da izgleda ovako molim te pomagaj

Predložak: Lik iz Cosby Showa

{Lik iz Cosby Showa | Ime = | Boja kose = | Boja očiju = | Broj epizoda = | Glumac = | Fakultet = | Zanimanje = } --Hrcko 18:23, 27. rujan 2007. (CEST)

Lee Marvin[uredi kôd]

Sredi ovaj članak, na svoj jako dobar način. Javi kad to središ. Zahvalan, --Al Bundy 10:16, 30. rujan 2007. (CEST)

Čestitka[uredi kôd]

...na uplovljavanju u bračnu luku :) --Suradnik13 17:06, 3. listopad 2007. (CEST)

Nadam se da je Harry sreo svoju Sally ;-) (ili da izaberem neki manje srcedrapateljan...mmmm... Kate i Leopold su sasvim ok). SpeedyGonsales 17:32, 3. listopad 2007. (CEST)
Ajde da ti čestita i neko ko zna o čem se radi :-))))--D tom 17:35, 3. listopad 2007. (CEST)
Čestitke i puno sreće!--Phantom 17:36, 3. listopad 2007. (CEST)

Poruka[uredi kôd]

Sredio si okvir, ali želio bih da i stilski središ članak o Lee Marvinu. Zahvalan, --Al Bundy 20:17, 3. listopad 2007. (CEST)

Nagrade[uredi kôd]

Malo sam sređivo ove okvire kod oskarovaca pa sam naletio i na njih dvojicu, ali nisam znao da si ti to dodavao. Mislim da nema smisla pisat nominacije. Uostalom, i na engleskoj wikipediji ih nema. Ali, ako je sad tako, nek ostane, ja neću dirat. Nemoj zamjerit.--Phantom 15:17, 6. listopad 2007. (CEST)

kako si? kad ćeš biti na wikipediji? javi se? e da moš napraviti onaj predložak, lik iz cosby showa. --Hrcko 17:57, 10. listopad 2007. (CEST)

Portal:Film[uredi kôd]

Zdravo. Raspložen sam, svakako. Iskreno da ti kažem, portal film sam i pokrenuo nakon razgledanja portala film hr Vikipedije:) Što se tiče članaka o filmu na sr Viki, ima ih prilično, ali su većinom veoma kratki i/ili neferencirani (a meni je referentnost jedan od preduslova za kvalitetan članak). Biografije glumaca sadrže uglavnom par osnovnh podataka, a u člancima o filmovima često je samo prepričana radnja, bez ičeg drugog. Ja sam tek odnedavno počeo da pišem o filmu. Članci koje sam do sad napisao su Matrix, Pritajeno zlo, Kad porastem biću Kengur i mislim da su okej. Od ostalih članaka ima tri jako opširne, referentne filmografije: Angelina Jolie, Jennifer Aniston i Clint Eastwood. Par članaka koji su solidni, ali bez referenci: Mulen Ruž, Borilački klub, Istorija kinematografije u Rumuniji. Treba još dosta da se radi na člancima o filmu, pa sam i pokrenuo portal kako bi sve bilo preglednije i kako bi se uradile osnovne stvari vezane za film, pa da se lagano krene na proširivanje. Čim bude bilo šta zanimljivo, novo ili kvalitetno javiću ti. Pozdrav! -- Loshmi

vidiš, na pamet mi nije palo pogledati na en wikipedia. Ja ću onda (za 2-3) tjedna napraviti tAKO. Hvala. Kad ćeš biti na wikicitatu. Imam pitanja u vezinjega no otom po tom --Hrcko 16:18, 11. listopad 2007. (CEST)

Amanda Bearse[uredi kôd]

Aqua, sredio sam većinom ovaj članak, ali ga ipak malo doradi.--Al Bundy 18:53, 23. listopad 2007. (CEST)

Hrcko[uredi kôd]

Ej, šta se ništa ne javljaš Hoćeš mi pomoći s Wikipedija: Wikivijesti. --Hrcko 21:05, 30. listopad 2007. (CET)

Hrcko[uredi kôd]

Onak, što si se uzrujo. Naravno da razumijem. Ne ljutiš se što sam uzeo tvoju trakicu za poruke?

ej, konačno[uredi kôd]

ej, predložio sam portal, bi li glasao, naravno kako misliš .Wikipedija:Portali/Prijedlozi. Hrcko 20:11, 5. studeni 2007. (CET)

MA...[uredi kôd]

Ma nema na čemu. Puno si mi pomogao, i pišeš super člankeHrcko 20:28, 5. studeni 2007. (CET) a predloške sam naučio raditi. Jupi jupi je!!

Richard Pryor i Liam Neeson[uredi kôd]

Hey, Aqua, kako si ti osvjedočeni filmofil, sredi molim te ove članke. Opremi ih kao onaj o Leslieu Nielsenu. Unaprijed zahvalan, tvoj kolega,--Al Bundy 07:51, 9. studeni 2007. (CET)

Bogovi su pali na tjeme[uredi kôd]

Hej Alberte, molim te sredi ovaj članak. Tvoj kolega,--Al Bundy 15:18, 23. studeni 2007. (CET)

Zapravo ljubav[uredi kôd]

Ma može, samo je netko već stavio film za 12. mjesec (Kišni čovjek). Ja ću dovršit članak, a ti javi nekom da premjesti taj film za 1. mjesec, a ovaj ubaci u 12.--Phantom 20:50, 29. studeni 2007. (CET)

Evo, proširio sam malo članak. Nadam se da je u redu.--Phantom 19:18, 30. studeni 2007. (CET)

Saw (2003)[uredi kôd]

Edgar je.

Eto, ako stigneš ili imaš volje. Članak Slagalica strave (2003) nema sliku, a na en. je ima. Slika bi dobro koristila u članku. A link za nju je na ovoj stranici. Poslat ću isto i Phantomu, pa koji od vas prije stigne. Ne morate se dogovarati. --78.3.77.170 23:14, 18. prosinac 2007. (CET)

Zahvala[uredi kôd]

Chris O'Donnell, Ted McGInley, Emma Thompson[uredi kôd]

Aqua, budući da si tako strastven filmofil, molio bih te da urediš ove članke.Javi mi kad završiš. Unaprijed zahvalan, prodavač cipela.

Buster Merryfield[uredi kôd]

Alberte, molio bih te da urediš i opremiš ovaj članak. Zahvalan,--Al Bundy 14:24, 7. siječanj 2008. (CET)

Laura Linney.[uredi kôd]

Pretvori u prozu ovaj tekst.--Al Bundy 19:15, 13. siječanj 2008. (CET)

Colin Firth i Calista Flockhart[uredi kôd]

Sredi molim te, Alberte ova dva članka. Dodaj potrebnu opremu. Zahvalan,--Al Bundy 18:31, 16. siječanj 2008. (CET)

Ako bi mogao nakratko pogledati smjernice o vanjskim poveznicama, nije nam baš cilj gomilati ih, nekakva pristojna brojka bi bila do 5 recimo, kod nekih vrlo važnih pojmova bi mogli malo više, ali tako otprilike. Lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 19:34, 18. siječanj 2008. (CET)

Ally McBeal[uredi kôd]

Aqua, molim te sredi ovaj članak.Zahvalan,--Al Bundy 20:06, 21. siječanj 2008. (CET)

Don Budge, Janine Turner i Barry Corbin[uredi kôd]

Aqua, molim te, sredi ove članke, kad budeš imao vremena. Unaprijed zahvalan,--Al Bundy 20:12, 23. siječanj 2008. (CET)

Grimizna plima[uredi kôd]

Alberte, sredi i ovaj članak, molim te.--Al Bundy 15:04, 25. siječanj 2008. (CET)

Grimizna plima, Rutger Hauer[uredi kôd]

Aqua, molim te, opremi i uredi ove tekstove. Zahvalan kao i uvijek,--Al Bundy 08:14, 28. siječanj 2008. (CET)

Renee Zellweger[uredi kôd]

Sredi dodatak članku. Zahvalan, --Al Bundy 07:47, 31. siječanj 2008. (CET)

Ja Rule[uredi kôd]

Aqua, molim te opremi ovaj članak, potrebnim stvarima.--Al Bundy 21:38, 19. veljača 2008. (CET).

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Nagrada Saturn po godinama[uredi kôd]

Započela sam novu Kategorija:Nagrada Saturn po godinama, a zbog toga i upala u članke označene predloškom {{radovi24}}. Nadam se da nisam napravila preveliku štetu.

Pozdrav! Divna Jakšić 18:54, 12. ožujak 2008. (CET)

Hvala na javljanju,to je prvo. Drugo, hvala na pohvali za EURO, a treće, na čemu radim. Radim na ovom članku [9], a čim završim ili tijekom uređivanja započinjem i članak [10], a ako budem zatrebo pomoć oko tog članka javit ću se.

Pozdrav. --Edgar Allan Poe (razgovor) 13:39, 21. ožujak 2008. (CET)

Pozdrav[uredi kôd]

Da, moje je prezime Varga a živim u Kanadi. Aktivniji sam na srpskoj nego na hrvatskoj vikipediji (ovde navratim sa vremena na vreme da posetim neke stranice), razlog tome je da se slabije služim hrvatskom jezikom (odrastao u Vojvodini)----László (talk) 01:04, 15. travanj 2008. (CEST)

Hvala (Köszönöm) na ponuđenoj pomoći. Inaće na vikipediji na srpskom jeziku uglavnom pišem o Mađarskoj, istoriji, geografiji, biografije poznatih ličnosti, sportu i svemu što je vezano za Mađarsku. Ovde sr:Корисник:Laslovarga/Чланци imam spisak tih članaka (ako znaš ćirilicu)Üdv----László (talk) 01:23, 15. travanj 2008. (CEST)
Napravio sam i portal ovde sr:Портал:Мађарска, tako da tu možeš videti pojedine članke, imam i nekoliko izabranih članaka na sr viki sa ovog portala. Što ne dođeš na IRC? [11], pa na #wikipedia-hr, brže ude razgovor----László (talk) 01:38, 15. travanj 2008. (CEST)

ej bok, javi se kad navratiš na wikipediju...

Ma...[uredi kôd]

Nakon praznika ljetnih u 10 mjesecu mi je crko komp pa je išao na popravak (1 mjesec) pa mi nije radio net pa mi je sad proradio pa se sad vraćam. Postoji li mogućnost da ja na neki način (sad kad sam se vratio ) sudjelujem na portalu film --Hrcko 14:33, 27. travanj 2008. (CEST)

Bok,

Možeš li pomoć sredit filmografiju na stranici Cher. Puno je krivih poveznica :-/. --Ante Perkovic (razgovor) 10:09, 3. svibanj 2008. (CEST)

Pozdrav![uredi kôd]

Pa di si majstore! Drago mi je da te vidim, nadam se da se ovaj put zadržavaš dulje. Phantom je, samo sam promijenio nick. .--Ifa (razgovor) 23:10, 30. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]

Puklo me neki dan i rekoh, idem promijenit nick... Inače, malo sam proširio zanimanja: malo film, malo glazba, televizija, sport... U zadnje vrijeme se bavim Sopranosima. Eto, nadam se da ćeš privest faks kraju i malo se aktivnije uključit na wiki.--Ifa (razgovor) 23:25, 30. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]

Prikaži[uredi kôd]

Pozdrav! Cijenimo Vaše doprinose, ali Vas molimo da svoja uređivanja ne snimate prečesto jer se snimanjem raznih sitnica zatrpava stranica nedavnih promjena i povećava broj promjena koje trebamo ophoditi. Ako uređujete u kôdu i želite provjeriti kako će izgledati objavljeni članak, molimo Vas da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Tipka je prikazana na slici desno. Hvala na razumijevanju.-- Braco (razgovor) 13:36, 22. studenog 2009. (CET)

Sve je u redu, iako, kad vidim toliko promjena u tako kratkom vremenu moram reagirat i upozorit ili zaključat članak. Znaš da to netko treba pregledat :-) -- Braco (razgovor) 14:06, 22. studenog 2009. (CET)

Saturn[uredi kôd]

Da te parafraziram: Čemu postavljanje pitanja koji u sebi sadržava odgovor? Dakle, kad se nešto ponavlja u istom članku, onda je to suvišno. Jednostavno, zar ne?! Hvala na pažnji! --Jure Grm, 6. dana mjeseca kolovoza, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 14:07.

Čudim se da ti, s obzirom na tvoj staž na Wikipediji, praviš nekakvu hijerarhijsku razliku između admina i "običnih" suradnika. Nikakvu administratorsku ovlast ili "volju" nisam primjenio u spomenutom doprinosu, već sam jednostavno, kao što i svaki drugi suradnik, uključujući i tebe, može napraviti - uklonio suvišak iz članka. A tvoje (ne)slaganje s tim je apsolutno tvoje pravo i slobodan si ga raspraviti na stranicama za razgovor o člaku, ako misliš da je to nužno. Hvala na pažnji! --Jure Grm, 6. dana mjeseca kolovoza, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 15:03.
Vidim da tražiš članak koji se sada nalazi na drugom mjestu: Dodatak:Nagrada Saturn za najboljeg sporednog glumca (film). Tamo se nalazi vjerovatno zato što to i nije članak već samo popis dobitnika nagrade. Moj savjet ti je da napišeš članak o nagradi, kad je ustanovljena, gdje se dodjeljuje, kako izgleda, i još poneštoo i da staviš u članak i poveznicu na dodatak i onda si kompletirao cijeli krug, nema praznih iw poveznica. Nadam se da sam pomogao. Pozdrav--Frano Milić (razgovor) 13:43, 8. kolovoza 2011. (CEST)[odgovori]
Mojim propustom, zbog kojeg se ispričavam, prilikom sređivanja dodataka za Nagradu Saturn, greškom sam izostavio preusmjeravanja za dio nagrada koje imaju više poveznica. Sad sam to popravio, i usput izbrisao dosta nepotrebnih preusmjeravanja i popravio nekoliko poveznica unutar članaka. Hvala na upozorenju. --Jure Grm, 8. dana mjeseca kolovoza, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 18:37.