Razgovor sa suradnikom:Emoutofthevee

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošli na hrvatsku wikipediju!

Lijepo je vidjeti da netko na našoj wikipediji brine za Rumunjsku, jer osobno mogu pisati samo o kvaliteti rumunjskog vina (odlično je).

Vaši će članci biti dopunjeni wikipoveznicama, u skladu s pravilima wikipedije (koja možete pročitati na stranicama Uvodnog tečaja).

Samo naprijed, Rumunjska je velika zemlja! SpeedyGonsales 10:24, 29. siječnja 2006. (CET)[odgovori]

SIDA, novi tekst[uredi kôd]

Bok,

Vaš novi tekst koji ste maloprije postavili na kraj članka SIDA se nalazi na Razgovor:SIDA. Tamo su i upute kako ga uklopiti u postojeći tekst.

Pozdrav,

Sombrero 23:14, 19. veljače 2006. (CET)[odgovori]

Tekst i wikitekst[uredi kôd]

Bok,

Dobrodošao na hrvatsku wikipediju!

Vidim da ste ubacili dosta tekstova i to je super. No, ono što čini wikipediju nije samo tekst, nego i ono što se zove wikitekst - tekst uređen za wikipediju.

Uz vrlo malo truda, tekst se može pretvoriti iz nečitljivog i neuglednog u pravi enciklopedijski članak.

Sam wikitekst je vrlo jednostavan i može ga se naučiti otvaranjem i proučavanjem već postojećih članaka.

Pored toga, napisali smo i Uvodni tečaj za početnike.

Pozdrav,

Sombrero 09:44, 20. veljače 2006. (CET)[odgovori]

Broj članaka[uredi kôd]

Pozdrav,

Ne znam na koje točno članke mislite da sam ih izbrisao, ali ako jesam, vjerojatno u njima nije bilo suvislog sadržaja (ili sam ja pogriješio u procjeni). Da je članak trebalo samo wikipedizirati, sigurno ga ne bi bioobrisao, nego bih bio dodao predložak:wikipedizirati.

Kako su se članci zvali? Kao administrator, ja ih lako mogu vratiti.

Inače, vaš način razmišljanja JEDINO tako mozemo postic veliki broj clanaka!!!!!!!! je pomalo kriv, po meni, jer nije bitno koliko imamo članaka ukupno, nego koliko imamo članaka koji su dovoljno dobri da bi ih smatrali korisnim izvorom informacija.

Sombrero 08:18, 27. veljače 2006. (CET)[odgovori]

Sirija[uredi kôd]

Bok,

Zaista si dobro obradio Siriju, ali vidim da si neke dijelove izbacio. Zasto? Vidi Razgovor:Sirija. --Tycho Brahe 10:07, 23. kolovoza 2006. (CEST)[odgovori]

Mali verzal???[uredi kôd]

Bok,

Molim te, mozes li mi objasniti ovo sa malim verzalom? Wiki uopce nema "mali verzal". Daj, molim te pojasni malo. Hvala! --Tycho Brahe 10:09, 23. kolovoza 2006. (CEST)[odgovori]

Članci[uredi kôd]

Pozdrav! Lijepo od tebe što nam pomažeš, ali obrati pažnju na tvoje najnovije članke. Očito da odnekud kopiraš i ne vodiš računa o poveznicama i wikipedizaciji. Također bi trebao staviti kategoriju u koju spadaju tvoji članci. Na ovaj način ostalim članovima zadaješ puno posla. Rađe napiši jedan kvalitetan članak po wiki standardima, nego 10 ovakvih koje treba onda prepravljati. Mirko Leško 00:32, 19. prosinac 2006. (CET)

Čestitka[uredi kôd]

Čestitam ti prvu godišnjicu rada na Wikipediji. Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 02:04, 17. siječanj 2007. (CET)

Ogromni neformatirani članci[uredi kôd]

Bok,

Možemo li znati izvor za 207 kilobajta teksta iskrcanih na Hrvatska u 19. stoljeću i na početku 20. stoljeća. Vrlo je teško povjerovati da si to sam ukucao. Molim da nam otkriješ izvor teksta. --Pancho W. Villa (razgovor) 11:21, 16. studeni 2007. (CET)

P.S.

S obzirom na to da je tekst na Gustave Flaubert prepisan sa http://klub.posluh.hr/lektira/analize/madam.htm, još se manje vjerojatnom čini mogućnost da tekstove pišete sami.

Molim vas da autorska prava shvatite ozbiljno, te da nam objasnite odakle vam tolika količina teksta. --Pancho W. Villa (razgovor) 11:27, 16. studeni 2007. (CET)

Eric Hobsbawm[uredi kôd]

Produžio sam rok na članku Eric Hobsbawm za dva tjedna, treba ga urediti i postaviti zahtjev za vraćanje, na predlošku piše što i kako. Lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 19:30, 26. siječanj 2008. (CET)

Prikaži[uredi kôd]

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Jure Grm, 12. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedesete u 22:50.

Neprevedeni tekstovi[uredi kôd]

[1] Tekstove treba pisati na hrvatskom. Kubura (razgovor) 04:56, 20. travnja 2012. (CEST)[odgovori]