Razgovor sa suradnikom:Hhavaic

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --D tomAero-stub img.svg 17:58, 21. prosinac 2008. (CET)

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--D tomAero-stub img.svg 17:58, 21. prosinac 2008. (CET)

Uređivanje[uredi kôd]

Vidim da se trudiš, ali bih te opet zamolio da koristiš ovo gore "Prikaži" jer svaku tvoju promjenu neko mora provjeriti.--D tomAero-stub img.svg 20:18, 21. prosinac 2008. (CET)

Suradnička stranica[uredi kôd]

Želimo ti preporučiti da nešto napišeš na svojoj stranici suradnika. Možeš napisati što god želiš (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji ti se najviše sviđaju ili koji te najbolje opisuju. Lijep pozdrav. --Roberta F. 13:24, 24. prosinac 2008. (CET)

Slike[uredi kôd]

Information.svgDobrodošli na wikipediju! Molimo vas da prilikom postavljanja slika slijedite upute koje možete pročitati pri samom postavljanju. Neke vaše slike nisu propisno označene, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti, pravilno ili nikako, i/ili slika nije pravilno licencirana. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Hvala na razumijevanju.


Popis slika koje si postavio je ovdje. Pravilno postavljena datoteka izgleda nekako ovako. Ako imaš bilo kakvih pitanja, samo pitaj. Pozdrav --MayaSimFan 18:40, 24. prosinac 2008. (CET)

interwiki, kat.[uredi kôd]

Lijep pozdrav Hhavaic!

Članke koje postavljaš vrlo su kvalitetni i to je za svaku pohvalu s obzirom da si vrlo kratko na hr. wikipediji, međutim obratio bi ti pažnju na neke osnovne stvari, a to su kategorije i međuviki poveznice, koje bi trebao obavezno postaviti u članke (kao što sam ja npr. napravio ovdje ili ovdje). Uživaj :)!--frk@ 00:53, 29. prosinac 2008. (CET)