Razgovor sa suradnikom:Katarina Katić

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Dalibor Bosits © 21:11, 10. listopad 2008. (CEST)

Pozdrav Katarina, evo možeš pročitati kratki uvodni tečaj pa će ti biti lakše uređivati, a imaš i šalabahter. Pitaj ako treba pomoć, lijep pozdrav --Dalibor Bosits © 10:51, 11. listopad 2008. (CEST)
Bok Katarina, mora li naslov članka biti velikim slovima? Običaj je da se piše normalno, sa što manje velikih slova u naslovima i podnaslovima. Pozdrav --Dalibor Bosits © 11:34, 11. listopad 2008. (CEST)

Samo jedan mali savjet ;)[uredi kôd]

Bok, Katarina, vidi se da napreduješ, i to brzo-brže. Samo jedan mali savjet: koristi tipku Prikaži kako će izgledati, onu pokraj Sačuvaj stranicu. Možda se i ne čini upadljivom, ali zaista je od koristi. --Vatrena ptica (razgovor) 12:47, 11. listopad 2008. (CEST)

Ne trebaš svom članku odmah dodati predložak {{wp+}}, samo stavi {{radovi}} ili {{radovi24}}, ovisno koliko ćeš na članku raditi. --Vatrena ptica (razgovor) 13:06, 11. listopad 2008. (CEST)

U redu, i dalje ću ti (ili netko od drugih suradnika) pomagati, ako ti što zatreba.--Vatrena ptica (razgovor) 13:18, 11. listopad 2008. (CEST)

Prikaži[uredi kôd]

Možeš li molim te malo više koristiti tipku "Prikaži kako će izgledati". Učestalim snimanjem zatrpavaš nepotrebno Nedavne promjene.--D tom 12:14, 12. listopad 2008. (CEST)

Makni predložak.--Vatrena ptica (razgovor) 14:49, 14. listopad 2008. (CEST)
Maknu sam predložak. LP.--Uskboy 14:50, 14. listopad 2008. (CEST)

Međuwikipoveznice[uredi kôd]

Vidio sam tvoje pitanje. Pretpostavljam da misliš na Wikipedija:Međuwikipoveznice. Dakle u dnu članka napišeš [[en:Ime članka na engleskom]], i onda odeš na englesku wikipediju i dodaš isto to samo [[hr:Gorivna ćelija]]. Svakako članak treba kategorizirati, dodajući na dno [[Kategorija:Ime kategorije]] (iskreno neznam pod šta bi Gorivna ćelija išla, možda pod Kategorija:Kemija i Kategorija:Energetika, ili neka prikladnija?)--Suradnik13 (razgovor) 10:25, 16. listopad 2008. (CEST)

Pitanje[uredi kôd]

Da li je ispravan naslov članka ili bi trebale biti Gorive ćelije u kojima govoriš u tekstu. Pozdrav --ARMchoir 10:34, 16. listopad 2008. (CEST)

U tom slučaju, trebalo bi napraviti zahtjev za preimenovanje stranice u Gorive ćelije. Ne brini se, to ću ja srediti, pozdrav --ARMchoir 10:38, 16. listopad 2008. (CEST)

Najlakši način za komunikaciju i pitanja jest da klikneš lijevo gore Nedavne proomjene, a onda na toj stranici u najgornjem redu klikneš na wikipedia-hr. tamo na Freenode imaš connect i na kanal upišeš wikipedia-hr. Tu ćeš naći stare suradnike naše wikipedije koji su trenutno tu, i koji ti mogu dati odgovor u realnom vremenu, dok je pisanje na suradnički razgovor pucanj u prazno, možda ga netko vidi, a možda i ne. Ovu informaciju možeš prenijeti kolegama, tako da i oni znaju. BTW, članak je zbilja OK, pozdrav.--ARMchoir 10:46, 16. listopad 2008. (CEST)