Razgovor sa suradnikom:Korman~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 04:08, 13. srpanj 2008. (CEST)

Uklanjanje predložaka[uredi kôd]

Korman, molim te ne uklanjaj predloške administratora dok se članak ne uredi prema uputama iz predložaka. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 04:08, 13. srpanj 2008. (CEST)

krešo[uredi kôd]

članak sam vratio na inaćicu iz 2007., međutim jedan je suradnik uporan u ideji da članak nema kriterija za ostati i traži brisanje. Ako vi smatrate drugačije možete to napisati na stranici za razgovor. Možete prije pročitati o kriterijima, neutralnoj točki gledišta i o biografijama živih osoba. Lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 19:26, 13. srpanj 2008. (CEST)

Macan[uredi kôd]

Ako sam dobro shvatio, govorimo o Krešimiru Macanu. Da li stvarno misliš da je on toliko značajna ličnost da treba imati enciklopedijski članak? On je bio državni službenik (u jednom periodu svog djelovanja), glasnogovornik HRT-a, a danas je u privatnom biznisu. Hoćemo li onda napisati i članak o Aleksandri Kolarić, koja je meni osobno simpatičnija i draža? Ili o Ivici Ropušu? Treba držati određene kriterije na wikipediji. Osobno nisam za to da ljudi iz privatnog biznisa imaju svoje biografije na wikipediji. Mogu se spomenuti u nekom od članaka (govorim napamet npr. Odnosi s javnošću u Hrvatskoj), ali ne zasebno. Ako smatraš da sam u krivu, reci to na stranici za razgovor dotičnog članka. Možda je netko treći pametniji. Lijepi pozdrav --Suradnik13 (razgovor) 20:11, 13. srpanj 2008. (CEST)

Suradnja[uredi kôd]

Korman, moje bi prvo pitanje bilo, zašto biš se ograničio samo na taj jedan članak i pisao samo o toj osobi? Na Wikipediji ima popriličan broj tema koje bi trebalo proširiti ili započeti, a nakon nekog vremena rada na Wikipediji, počinješ biti vrlo svjestan toga što radiš. Ovdje nema zarade, ovdje se samo poklanja svoje znanje, trud i vrijeme. Tako rade svi suradnici i administratori, isključivo volonterski. To je jedan od razloga zašto postajemo osjetljivi na reklamu ili pretjerano uljepšavanje. Usporedba s Alastairom Campbellom nije bila odgovarajuća, jer Campbell je bio i novinar, a o novinarima koji su poznati u Hrvatskoj imamo članke, ali ni novinaru početniku ipak u toj kategoriji nije mjesto. Pregledala sam kategoriju osoba za odnose s javnošću na Wikipediji na engleskome jeziku i većina njih su još nešto po zanimanju osim samo "osobe za odnose s javnošću", a jedna osoba koji mi je zasmetala, nije samo meni, vidjeh i tamo komentar da o toj osobi ne treba enciklopedijski članak. O osobama za odnose s javnošću mogla bi se napraviti zajednička stranica poput stranice Hrvatski internetski portali ili Hrvatski demo sastavi. Za pomoć pri radu na Wikipediji i dalje ostajem na raspolaganju. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 22:42, 13. srpanj 2008. (CEST)

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:02, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:13, 19. travnja 2015. (CEST)