Razgovor sa suradnikom:LalalaB

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošao na hrvatsku wikipediju!

Vidim da se snalaziš s wiki kodom, no ako bude pitanja, tu su Wikipedija:Uvodni tečaj i Wikipedija:Kafić, prvi odgovara na najčešća pitanja i moguće ga je proći u 20-ak minuta, a pitanja koja nisu odgovorena u tečaju slobodno se pišu u kafiću. SpeedyGonsales 19:06, 11. prosinca 2005. (CET)

??[uredi]

Ako sam se, ne želeći, uplela u nešto što ste vi namjeravali završiti, žao mi je. Vidjela sam da se na stranici već neko vrijeme nije nista događalo, pa sam namjeravala dovršiti. Ako nisam bila u pravu, ispričavam se. Samo mi javite što namjeravate. Hvala na razumijevanju. Branka France 12:48, 23. prosinca 2005. (CET)

Sve OK, samo sam htjela izbjeći da nekoga nehotice povrijedim. Nastavit ću, a vi pogledajte pa promijenbite ako mislite da treba.Branka France 13:11, 23. prosinca 2005. (CET)

Hvala na ispravkama. Malo sam se umorila od Münchena. Hoćete li vi završiti? Branka France 00:38, 25. prosinca 2005. (CET)

Rijeke[uredi]

Počeo sam (prve dvije rijeke), samo treba dovršiti. Ako treba pomoć, zna se gdje treba pitati ;-) SpeedyGonsales 13:49, 4. kolovoza 2006. (CEST)

Napravio sam do kraja. Inače, dobre upute o tablicama nalaze se ovdje: w:en:User:Dcljr/Tables. --Zmaj 14:52, 4. kolovoza 2006. (CEST)

Obavijest za označavanje slika[uredi]

Ovo je automatski generirana poruka/obavijest poslana svim suradnicima koji su postavljali slike prije stupanja na snagu nove politike označavanja slika (6. studenoga 2006.).
Nuvola apps important.svg
Stop hand.svg
Na Wikipediji je u tijeku akcija sređivanja slika s nejasnim ili pogrešno naznačenim pravnim statusom.


Suradniče LalalaB,

Molimo Vas da sve slike koje ste poslali, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike. Pogledajte ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake. Kratke Upute za označavanje starih slika će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Molimo vas da posebnu pozornost obratite na Vaše neoznačene slike.

Napomene:

  • Navedite izvor slike - ako ne navedete izvor, nemoguće je provjeriti oznaku!
  • Nemojte stavljati pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Slike koje po završetku akcije sređivanja nemaju jasno označen pravni status biti će brisane! To podrazumijeva i slike koje nemaju oznaku, one koje su pogrešno obilježene kao i one koje nemaju provjerljive podatke o izvoru.
-- Andrej Šalov 17:13, 15. studenog 2006. (CET)

Godišnjica[uredi]

Čestitam ti prvi wiki rođendan! Pozdrav :-) --Roberta F. 15:17, 9. prosinac 2006. (CET)