Razgovor sa suradnikom:Orange~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Pitanja - ovdje možete postaviti pitanja tehničke naravi

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, a u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde ~~~~.

Još jednom, dobro došli!--Dalibor Bosits © --21:32, 6. ožujak 2008. (CET)

Članak se može na novi naziv premjestiti putem kartice premjesti koja se nalazi pored stare izmjene, jedino, morat ćeš pričekat dan dva dok ta opcija ne proradi za tebe, inače, u članku bi trebalo ukloniti vanjske poveznice na blog, i preporučam pročitati kratki uvodni tečaj, ne treba puno vremena a puno toga je objašnjeno, zatreba li kakva pomoć slobono pitaj, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 00:24, 7. ožujak 2008. (CET)

Wikipoveznice[uredi kôd]

Orange, kod pisanja članaka na Wikipediji važno ih je povezivati wikipoveznicama, te međuwikipoveznicama, a naravno osim toga važno je dodati i kategoriju, a kod prevođenja članka s neke od Wikipedija, u Sažetak izmjene se napiše od kuda je prijevod. U vanjskim poveznicama izbjegavamo stranice poput MySpace ili Youtubea. Ako imaš još neka pitanja, slobodno pitaj. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 21:33, 7. ožujak 2008. (CET)

Orange, poveznice dodaješ na pojmove koji su općepoznati, pa je o njima već napisan članak ili na one koji su toliko česti da će biti napisan članak, no opet ne pretjerano :-). U svakom slučaju sada je u članku One red paperclip gotovo dovoljno wikipoveznica, citat Kylea MacDonalda se može staviti u italic, ili dodati predložak {{citat}}. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:10, 20. svibanj 2008. (CEST)

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:05, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:16, 19. travnja 2015. (CEST)