Razgovor sa suradnikom:Ragusinus

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Signature icon.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

--MayaSimFan 01:47, 23. prosinac 2006. (CET)

navedi reference za to što radiš.

"Jezik"[uredi kôd]

Ne pravi se ka' da ne shvaćaš i ka' da se mora imat količnik inteligencije veći od dvista za shvatit.
Ti si jedan anonimac, a ja san se nadava materijala koje su pisali ugledni profesori koji su se baš bavili ovime. Kubura (razgovor) 22:19, 30. ožujak 2008. (CEST)

Brisanje odlomaka[uredi kôd]

Ovdi [1] si obrisa cili odlomak koji je ima referencu, i to bez ikakva objašnjenja. To ne smiš činit.
To što si napravia je vandalizam, vrsta je "blankinga".
Zabrinjava to što uklanjaš pridiv "hrvatski" i imenicu Hrvati. Upućiva na tvoju pristranost. Kubura (razgovor) 22:42, 30. ožujak 2008. (CEST)

"...kako se na slovinsko-ilirsko-hrvatsko-srpsko-crnogorsko-bosanskom kaže: bio u pravu ".
Nešto si ti prižvelat za izdvajat ono šta je hrvatsko pod posebna imena.
Drugo, koji ti je to frankenštajn jezik kojeg si navea? Taj jezik ne postoji. Tu si se oda, i pokaza si svoje prave nakane. Promičeš vid jezičneg nasilja. Namećanja drugeg imena jeziku jedneg naroda. Doša si nami Hrvatima govorit kako je njihov jezik "slovinsko-ilirsko-hrvatsko-srpsko-crnogorsko-bosanskom". Ti si doša provocirat ovdi, a ne surađivat. Hrvatski, ilirski i slovinski su imena za hrvatski jezik, i nauči se tomen. Ne kljaštri hrvatski jezik i njegovu baštinu. Ne pravi se ka da ne shvaćaš, jer to moraš znat, ako se baviš ovon temon.
Dalje, govorimo o tvojem kljaštrenju hrv. kulture, a ti jedanput spominješ "velikohrvatske"... Koje velikohrvatske, a govorimo o hrvatskoj kulturi? Ne pravi se da ne shvaćaš. To je dokazano da je dil hrv. kulture, a danas to samo velikosrpska prisezala i gramzivci pokušavadu kroz svoje pseudoznan. brčkarije prisvojit ono što nisu uspili ratnim putem. Jasno, postojidu i jugounitaristički autori, koji pokušavadu hrv. književnost iz Dubrovačke Republike prikazat kao nešto neodređeno, amorfno, "od Vardara pa do Triglava". Izvoli pročitat kako su stari dubrovački autori nazivali svoj jezik (eksplicitno ka hrv. jezik), da' san poveznice i navode na stranicami za razgovor. Ne ignoriraj to, ne pravi se ka da nisi vidia, jer to je dokaz troliranja, a kako stvari stojidu, čini se da ti upravo tako činiš.
Dalje, ne briši upozorenja na svojoj stranici za razgovor, pogotovo kad su unesena radi spričavanja uređ. ratova.
"moji zaključci su više nego dobri baš zato er su rezutat istraživanja". Proštij pravila od Wikipedije. Izravno si prizna da pišeš izvorni rad ovdi. Kubura (razgovor) 00:10, 31. ožujak 2008. (CEST)

Znamo li se?[uredi kôd]

Oprostite na mojom direktnom pitanju, ali jeste li se vi možda donedavno potpisivali ovdje na wiki nekim drugim imenom? Ispričavam se unaprijed ako sam pogriješio --Suradnik13 (razgovor) 22:47, 30. ožujak 2008. (CEST)

Poznanstvo?[uredi kôd]

Ne, ja sam novi korisnik, pa ne može bit da se znamo.

I. S. Ragusinus

Brisanje[uredi kôd]

Brisaje stranica za razgovor nije dozvoljeno. Možete je arhivirati, ako hoćete. S obzirom da se niste prijavili pod vlastitim imenom, ne vidim razloga za brisanje čak i ako postoji namjera da odustanete od daljnjeg uređivanja. Pozdrav. --Ante Perkovic (razgovor) 18:11, 1. travanj 2008. (CEST)