Razgovor sa suradnikom:Singuns

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 13:41, 9. veljača 2009. (CET)

Koncert Zauvijek prijatelji[uredi kôd]

Singuns, ako želiš započeti članak, onda se on otvori na svojoj stranici npr. Zauvijek prijatelji (koncert) i tamo piše o koncertu, ali u skladu s pravilima Wikipedije na hrvatskome jeziku, a više o nekima od tih pravila može se pročitati ovdje. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 13:41, 9. veljača 2009. (CET)

Singus, stranica Zauvijek prijatelji (koncert) još nije započeta (što se vidi po crvenoj boji poveznice), nju se otvori i na njoj napiše tekst o koncertu. Wikipedija ima više pravila koja se moraju pročitati kako bi se znalo što se može postavljati na njezine stranice, a jedno od važnijih pravila je Wikipedija nije mjesto za oglašavanje ili reklamiranje, koje preporučujem svakako pročitati, kako bi bilo jasnije zašto u člancima nije prihvatljivo reklamiranje. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 15:01, 9. veljača 2009. (CET)

Zauvijek prijatelji[uredi kôd]

Pozdrav Singuns, produžio sam rok za sređivanje članka Zauvijek prijatelji. Trebalo bi ga još doraditi, možeš vidjeti kratki uvodni tečaj za malo pomoći o uređivanju, a ako zatreba pomoć slobodno pitaj. Lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 14:00, 25. veljača 2009. (CET)