Razgovor sa suradnikom:Treecko/Arhiv 2

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

vraćaj se. Opet sam dobila fobiju od modema i dsl-a :)) --MayaSimFan 20:22, 13. studenog 2006. (CET)

Obavijest za označavanje slika[uredi kôd]

Ovo je automatski generirana poruka/obavijest poslana svim suradnicima koji su postavljali slike prije stupanja na snagu nove politike označavanja slika (6. studenoga 2006.).
Na Wikipediji je u tijeku akcija sređivanja slika s nejasnim ili pogrešno naznačenim pravnim statusom.


Suradniče Treecko,

Molimo Vas da sve slike koje ste poslali, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike. Pogledajte ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake. Kratke Upute za označavanje starih slika će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Molimo vas da posebnu pozornost obratite na Vaše neoznačene slike.

Napomene:

  • Navedite izvor slike - ako ne navedete izvor, nemoguće je provjeriti oznaku!
  • Nemojte stavljati pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Slike koje po završetku akcije sređivanja nemaju jasno označen pravni status biti će brisane! To podrazumijeva i slike koje nemaju oznaku, one koje su pogrešno obilježene kao i one koje nemaju provjerljive podatke o izvoru.
-- Andrej Šalov 18:02, 15. studenog 2006. (CET)

Ma znaš da ja sve vidim :). Došla bi na irc, ali imam još hrpu posla za sutra i ako vam se pridružim probdjet ću noć, a to mi baš ne ni bilo zgodno :)). Pozdravi mi sve na ircu i UŽIVAJ! (lol) Sutra obavezno dolazim. --MayaSimFan 21:53, 15. studenog 2006. (CET)

Tenks. --Zeljko 02:44, 24. studeni 2006. (CET)

Hvala na savjetu. Prihvaćm.

Simsi[uredi kôd]

Budem, budem, pisah ispit danas pa nisam u stanju čitati nešto veliko, bole me oči. :-))) Sutra ću ili preksutra, samo ti nagomilaj, a dugujem ti i Pokemone dovršiti za vikend, uf. Oprosti, razapeta sam, faks se zahuktao, bliže se rokovi. Uživaj mi, Treeckonja. :-) --Abyssus 23:31, 29. studeni 2006. (CET)

You rang[uredi kôd]

Treecko

evo sad, alles stimmt :P --MayaSimFan 23:04, 1. prosinac 2006. (CET)

Nije isti naziv kao i na en:iki sa koje je preuzeta. Molim postaviti sliku ispravnog naziva koja će zamjeniti gore navedenu. Hvala! -- Andrej Šalov 21:02, 2. prosinac 2006. (CET)

SR Makedonija[uredi kôd]

Hvala, razumio sam. Učim polako, tako da ustvari još nisam potpuno savladao Wikipediju, ali, budem. --Euroman 21:16, 4. prosinac 2006. (CET)

Maleni,[uredi kôd]

puno hvala za ljepe želje:-) Branka France

Witaj: jestem z Polski[uredi kôd]

Nie mówisz w j. niemiieckim. To jest zatem próba na polski. Serdecznie pozdrawiam, myślę, że w Waszej Wikipedi znajdę zrozumienie w problemach dawnych Słowian, na razie w opisach historycznych dla miast: pl:Chełmno, pl:Chełmża i Ustka. Wkrótce się odezwę. Pozdrawiam. --Wladyslaw Golinski 20:32, 5. prosinac 2006. (CET)

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... XD XD --MayaSimFan 11:18, 7. prosinac 2006. (CET)

A, kolega. Ni ja danas ne idem u šk. Idem sredit svoje tračnice (ako ne kapiraš :) ... idem ortodontu). Jesi na ircu? --MayaSimFan 11:25, 7. prosinac 2006. (CET)

Ovisnost[uredi kôd]

Ča ti je ovisnost, sidin na Korzu, pijen kafe i moran vit ča je na Wiki :-)). Vidin dobro čuvaš kuću :-)), lipi moj tić, jubin te tvoja Tvoja tićica

Palačinka[uredi kôd]

Hvalaaa :) Smotana sam kao palačinka :))) Da, to sam bila ja - jasno po IP :))) preuzelo me uređivanje :S TX--Daisy 21:53, 7. prosinac 2006. (CET)

A jel :)[uredi kôd]

...a baš sam raspoložena. Mislila sam da se ti odmaraš :). Ajde, jedna igra najbržeg prsta, tko će pozdravit sljedećeg novog, a onda prestajem krasti :) Pretpostavljam da si bacio oko na moju stranicu za raz., pa u to ime - grrrrrrrrrrrrrrrr (znaš na što mislim :)) --MayaSimFan 17:01, 8. prosinac 2006. (CET)

Nemam živaca čekat u zasjedi na nekog nevinog novog suradnika :P. Aj kvit. Du bist najbolji, najveći, naj... :) pomoćnik novim suradnicima :)). Baci oko na suradničku :) --MayaSimFan 17:17, 8. prosinac 2006. (CET)

Check this out - en:User:DarknessLord/Custom Userboxes/Treecko Suit :))). Kao stvoreno za tebe. Poz --MayaSimFan 00:56, 10. prosinac 2006. (CET)


u WP:NAPAD malo prošvrljaj i vidi pod to da se oslovljavaš fino sa svim suradnicima; bilo najvredniji suradnik ili najbezvezniji vandal. inače hvala na pomoći, kolega :) --West Brom 4ever ® 21:41, 11. prosinac 2006. (CET)

Brzina[uredi kôd]

Lipi tić moj, preduhitrili su te ovaj put, hvala ti puno :-)) Tvoja tićica --Roberta F. 03:36, 12. prosinac 2006. (CET)

Kategorije[uredi kôd]

Wikicitati »...pa me zanima ako se kategorijama mogu mijenjat imena?«
  1. Promijeni kategoriju svim člancima
  2. Pobriši staru
  3. Otvori novu

Nema prečice. --Tycho Brahe 18:15, 12. prosinac 2006. (CET)

IRC? =) --MayaSimFan 19:18, 14. prosinac 2006. (CET)

Pack, Rock...[uredi kôd]

ista stvar, meni. :) Bio neprijavljen IP, a vama koji ste prije radili na članku više vjerujem.--Donatus 19:39, 14. prosinac 2006. (CET)

Hvala[uredi kôd]

) To je poticaj, zapravo, priznaj. :-))) Ne stignem ništa od faksa, ali budem sad, ovaj vikend, sve prešla, obećavam. :* --Abyssus 15:43, 16. prosinac 2006. (CET)

Ako misliš da je sad taj članak uredu, slobodno ukloni bris i, ako treba, stavi neki drugi predložak. Ukoliko netko i dalje misli da je za brisanje, stavit će opet predložak. Tak to ide. :-) --Donatus 17:12, 16. prosinac 2006. (CET)

Hvala![uredi kôd]

Ispričavam se, nisam znala, pokušat ću voditi više računa o tome ubuduće... Ujedno i hvala na upozorenju! Eh, da i pitanje: da li na stranici koju uredim (dodam wikipoveznice i kategorije) ja mičem oznaku da ih nedostaje ili to ostavljam administatratoru da procjeni i djeluje?

Ladyblue

popodnevna smjena. Ja bi sad trebala tipkati referat za kemiju, ali mi je draže tipkanje po wikici :) Uživaj, držim fige --MayaSimFan 09:28, 20. prosinac 2006. (CET)


treeco pusti me na miru :-( — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Luce (razgovordoprinosi)

Lipi :-))[uredi kôd]

Tornala san se :-)), još nikakovu sliku nis videla :-)), a se ću ti povit ča j'bilo. --Roberta F. 01:11, 21. prosinac 2006. (CET)

Maltretiranje[uredi kôd]

Suradnik Zeljko me maltratira i omalovazava: Ne može se diskvalificirati cijeli tekst od strane nekompetentne osobe neupućene u problematiku. Je li ovo slobodna enciklopedija ili diktatura tirana? --NI 15:32, 21. prosinac 2006. (CET)

Čestitka[uredi kôd]

Dragi Igore Pokemon majstore, želim ti sretan Božić i sve najbolje u novoj 2007. godini! Cijelo vrijeme sam čitao tvoje članke o Pokemonima, iskopirao si s tvoje stranice blagdanski okvirić, a i Maja mi je oko toga pomogla. Budući da sam danas zadnji put u ovoj godini na wikiju (božićna i novogodišnja ludnica kod mene počinje) svakako sam ti se htio javiti i poželjeti ti sve najbolje te svako dobro u novoj godini. Lijep pozdrav. :-) --Flopy 09:36, 22. prosinac 2006. (CET)

En wiki[uredi kôd]

Pogledaj današnji izabrani članak na engleskoj Wikipediji! :-) --Donatus 10:11, 23. prosinac 2006. (CET)

Nešto malo zeleno :)[uredi kôd]

v.1[uredi kôd]

Treecko

v.2[uredi kôd]

Ovo je gadno :)


Treecko

v.3[uredi kôd]

Treecko

v.4[uredi kôd]

Treecko

v.5[uredi kôd]

Treecko

I pobjeda verzije broj 5. Kako izbirljivo stvorenje :) Uživaj © by Treecko u potpisu --MayaSimFan 01:28, 24. prosinac 2006. (CET)

sorry neznam što mi je bilo — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Luce (razgovordoprinosi)

Pozdrav[uredi kôd]

Hvala na čestitci. Da, ja sam tvoj stalni čitatelj. Kraće si od mene suradnik, ali tvoji doprinosi zbilja su impresivni. Nastaviš li tako, vjerujem da ćeš postati i administrator. Dat ću ti nagradu jer je zaslužuješ. Danas kratko prekinuh blagdanski odmor jer su me neki zvali da nešto vidim. Oporavljam se od dva božićna dana jer uvijek pojedem previše (kad mama super kuha:-)), a onda slijedi novogodišnje ludilo. Želim i tebi dobar provod! Nadam se da ću vam se iduće godine moći pridružiti na IRC-u. Lijep pozdrav. :-))) --Flopy 11:33, 27. prosinac 2006. (CET)

IRC...[uredi kôd]

dođeš? :) --MayaSimFan 18:19, 27. prosinac 2006. (CET)

see the above :) --MayaSimFan 15:01, 29. prosinac 2006. (CET)

Nemam[uredi kôd]

nažalost taj će članak ostati vewz slike (za sada) jer preuzeo sam se s neta bez da sam tražio dozvolu za to, a tako ne znam ništa o podacima.

...ajd na IRC :) --MayaSimFan 23:08, 29. prosinac 2006. (CET)

Formule[uredi kôd]

zdravo. eto, trebam pomoć. uredio sam karticu o škrobu. no, osim što mi je trebala oznaka za nanometar, ono važnije, nisam znao kako upisati kem.formulu vezan za glukozu. one male brojke koje stoje u formuli me muče. znaš li kako? puno falla! ognjen 04:58, 30. prosinac 2006. (CET)

ništa, što se kašnjenja tiče... sve 5! ali veeelika je razlika u kem.formuli da li je broj pisan "normalnom" veličinom ili onom "manjom" (malo pa dolje). ovo bi samo onaj tko zna unaprije da se radi o glukozi znao da je glukoza C6H10O5 . :s svejedno falla. žurim na posao. pozdraV. ognjen 15:59, 30. prosinac 2006. (CET)

slika[uredi kôd]

Kako napraviti okvir,jer to nisam nigdje našla,a ime autora i datum baš i ne znam.Unaprijed hvala od Sanaz

slika[uredi kôd]

Dakle,okvir datum i autora ne znam,a slika je sa engleske wikipedije pa pomozi,molim te.sanaz

Maleni,[uredi kôd]

sretno:-) Branka France

Obavijest za kršenje općih uvjeta za nove slike[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana najkasnije 8. siječnja 2007. ako se ne označi/e u skladu sa gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

-- Andrej Šalov 19:51, 1. siječanj 2007. (CET)

Transkripcija[uredi kôd]

Ma ostavi na romaji trans. trenutno, kasnije ćemo sve to srediti! pozdrav! Sale 19:23, 2. siječanj 2007. (CET)

Ircanje[uredi kôd]

Ma lipi moj tić, pokušavan, ali još iman neki problemi, ću viit. Više se ni meni ne pjaža delat bez irca, a i si mi falite. Bušac :-* lipi moj ;-)) --Roberta F. 20:06, 3. siječanj 2007. (CET)

Zeznuo si mi bota taman je krenuo ispraviti zagrade kad ono nema sto ispraviti. Hvala ti na pomoći. -- Andrej Šalov 20:42, 3. siječanj 2007. (CET)

Primljeno na znanje ono o razgovorima... --Duda 23:02, 3. siječanj 2007. (CET)

Namjestio sam IRC, ali ima cca. 4 osobe... --Duda 12:03, 4. siječanj 2007. (CET)

pardon, nije bilo za tebe. --Zeljko 15:30, 4. siječanj 2007. (CET)

IRC =) --MayaSimFan 14:18, 5. siječanj 2007. (CET)

hvala na ZA ZA, amigo. --West Brom 4ever ® 15:19, 5. siječanj 2007. (CET)

MA SVAKA TI CAST[uredi kôd]

... ovi pokemoni su stvarno sjajni ...Kingstone93

Nije, sad idem, ali htjela sam ovo srediti prvo :) Napisala bi ti "uživaj mi", ali možda nekome ne bude po volji, pa onda samo pozdrav :) --MayaSimFan 17:31, 5. siječanj 2007. (CET)

Obavijest za kršenje općih uvjeta za nove slike[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.


Slika/e će biti obrisana najkasnije 10. siječnja 2007. ako se ne označi/e u skladu sa gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

-- Andrej Šalov 19:30, 5. siječanj 2007. (CET)

navrati --West Brom 4ever ® 14:18, 6. siječanj 2007. (CET)

Potkategorije[uredi kôd]

Ej Treeko htio bi te nešt pitat kako napravit potkategoriju. npr hto bi da unutar kategorije povijesti amerike ima potkategorija Američki rat za neovisnost u koju bi ubacio svoje sadašnje članke. I usput hvala na informaciji za glasovanje. Kingstone93 19:16, 9. siječanj 2007. (CET)

Bok i tebi Treecko. Hvala na riječima dobrodošlice! — Prethodni nepotpisani komentar napisao je McGary (razgovordoprinosi)

Treko to mi je jasno tako radim kad članke strpavam u veliku katergoriju kao npr povijest SAD. ali kako u toj kategoriji napravit potkategoriju. Kingstone93 19:57, 9. siječanj 2007. (CET)

samo da ti se javim :). Kod susjeda sam namolila malo vremena na kompu :). O mojem još nema ni glasa, drži fige da do sutra bude gotov. Pozdrav i uživaj mi, i opet pozdravi sve na IRC-u  :* --MayaSimFan 20:04, 9. siječanj 2007. (CET)

Aha shvatio sam.... — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Kingstone93 (razgovordoprinosi)

HVALA Kingstone93 20:23, 9. siječanj 2007. (CET)

Finally... evo napokon aj hvala ti. Bez tebe bi malo teze to napravio... jos sam jedno pitanje Oče li se ko bunit zato sto sam napravio novu kategoriju??? Uživaj Kingstone93 20:45, 9. siječanj 2007. (CET)

ok. Ne brini se sigurno ću te još trebat. HEHE Kingstone93 20:53, 9. siječanj 2007. (CET)

Treecko na koji da se network spojim??? Kingstone93 21:57, 9. siječanj 2007. (CET)

Uređivanje članka[uredi kôd]

Uređujem članak "Gary McKinnon" i Wiki mi stalno javlja da članak zahtijeva stilsku izmjenu jer ovakav ne zadovoljava zahtjeve Wikipedije. Sve sam pokušao, ali bez ikakvog uspjeha. Molim te, baci pogled, kad budeš imao vremena, pa mi javi o čemu se radi da mogu popraviti. Unaprijed hvala!McGary

EVO GA[uredi kôd]

gledaj kak izgleda (zapravo da ga ja vidim) hehe Kingstone 93 17:15, 15. siječanj 2007. (CET)

Ispravak Kingstone 93 17:23, 15. siječanj 2007. (CET)

hehe plavi auto[uredi kôd]

Ma ne nikakav plavi auto ali bilo mi je glupo napisat po stoti put nagrada za pokemone pa sam odlucio nes promjenit...i usput pozdravi ih sve na IRC-u i reci im da sam ja bolestan i da se nemogu kretat... Bok Kingstone 93 15:10, 22. siječanj 2007. (CET)

jaka ti je suradnička. --West Brom 4ever ® 19:29, 26. siječanj 2007. (CET)

Ajde,[uredi kôd]

i ti, strašni čovječe, IRC, smjesta :) --MayaSimFan 22:33, 26. siječanj 2007. (CET)

Evo ti broj da ga ne pamtiš :-))) 2139 -- Andrej Šalov 20:31, 27. siječanj 2007. (CET)