Razgovor sa suradnikom:Valerije

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Lasta 13:15, 20. veljača 2009. (CET)

Brisanje[uredi]

Za brisanje članka upotrebljavamo predložak "brisanje", što znači unutar dvije vitičaste zagrade se upiše bris i to označava adminima da je netko (svak ima pravo) predložio određeni članak za brisanje. Bilo bi dobro nakon slova bris staviti okomitu crtu (|) i navesti koji je tvoj razlog za prijedlog, ali to nije nužno. Inače, članak koji si (ovdje smo svi na ti) predložio za brisanje je obrisan, to je uradio jedan od admina. Pozdrav --Lasta 10:15, 21. veljača 2009. (CET)

Literatura[uredi]

Valerije, možeš li mi molim te napisati kojom se literaturom služiš tijekom pisanja o egipatskoj mitologiji? Lijep pozdrav --Roberta F. 09:23, 6. ožujak 2009. (CET)

Valerije, za hrvatske nazive moraš rabiti literaturu na hrvatskome jeziku, pa mi stoga navedi hrvatsku literaturu gdje se mogu provjeriti hrvatski nazivi i imena ili ih proizvoljno prevodiš? Lijep pozdrav --Roberta F. 12:29, 6. ožujak 2009. (CET)
Nije dovoljno. Napiši mi točan naziv knjige, autora, izdavača, godinu izdanja, ISBN kako bi se navedeni podaci mogli provjeriti. --Roberta F. 13:18, 6. ožujak 2009. (CET)