Razlika između inačica stranice »Razgovor:Moša Pijade«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Dodano 967 bajtova ,  prije 10 mjeseci
:Ako nekom treba demonstracija koliko je blesavo citiranje nepotpisanih i nepotvrđenih sadržaja sa opskurnih portala, rado ću napraviti Wordpress blog, samo za nevjerne Tome, nazvat ću ga "Imbehindologija, nezavisni portal" i na njemu ću napisati tekst u kojem ću prenijeti istinite (časna pionirska!) navode o tome kako je Ante Pavelić bio redoviti posjetitelj gay orgija u Madridu, kako je preferirao crnce (ostalo mu iz rata), a kad bi malo više popio i Srbe, a onda ću sve to uredno prepisati u wiki članak o dotičnom gospodinu i navesti referencu. E pa da vidim tko će to onda skinuti! Gospodo, dajte se unormalite i ako stvarno želite pomoći započnite sami skidati takve i slične svinjarije sa zajedničkih članaka. Uostalom, kad pišete takve nebuloze u člancima više nitko niti ne vjeruje u stvarne zločine koji su eventualno počinjeni jer takvi članci, kad ih vi tako nekritički "dotjerate" i nakinđurite, nalikuju na nemušto izvlačenje tinejdžera starcima kad zakasne doma, a ne na ozbiljni (koliko-toliko) enciklopedijski rad. [[Suradnik:Imbehind|<b style="display:inline; color:#F0C018; background:black; padding:1px 2px 1px 4px;">Imbe</b>]][[Razgovor sa suradnikom:Imbehind|<b style="display:inline; color:black; background:#F0C018; padding:1px 4px 1px 1px;">hind</b>]] 00:21, 3. prosinca 2020. (CET)
::Daj ne pretjeruj {{ping|Imbehind}}!!! - Zalio sam od grčeva smijeha čitav laptop!. Grrrrr. --[[Suradnik:Mark7747|Mark7747]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Mark7747|razgovor]])</small> 00:23, 3. prosinca 2020. (CET)
: Izvini [IvanOS] , no odakle ti ideja da je svrha ovoga projekta razjasniti nedoumice ekstremnih desničara, jer samo dotični citiraju ovu laž koju su oni sami izmisli, objavili u kućnoj radionici i onda pustili na Internet? Ovo je jedina Wikipedija gdje ovaj citat postoji. Trulo je trulo, a to je citiranje narod.hr i ostalih blogova. Znači sadržaj ne da nije referenciran, nego je čista uvreda svemu što jedna enciklopedija treba da bude. A do toga je došlo čisto radi samovolje Kubure i guranja najgoreg POV. Niti je tekst korektan niti referenciran, a rasprava ovdje je već došla do točke gdje je više suradnika za brisanje. Baš vidimo za nekoliko dana koliki omjer bude za koju opciju. Bez 60 Kuburinih čarapa nešto mislim da zajednica odluči drugačije nego 2014e kada sam posljednji put postavio ovo isto pitanje. [[Suradnik:Kanikosen|Kanikosen]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Kanikosen|razgovor]])</small> 00:31, 3. prosinca 2020. (CET)
1.206

uređivanja

Navigacijski izbornik