Razgovor:Josip Perković

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Josip Perković.
Rad na člancima


Uređivački rat[uredi]

Vidim da se ovdje vodi uređivački rat, pa bi bilo dobro malo stati na loptu. Maknuo sam kompromitirajuću i nepotkrijepljenu tvrdnju o Stjepanu Đurekoviću, to se prvo treba napisati na njegovoj stranici. Ostale tvrdnje moraju biti potkrijepljenje nekakvim referencama, pa sam dodao zahtjeve. Ako nema referenci, ne mogu ostati na wikipediji. Moreplovac (razgovor) 18:19, 16. rujna 2013. (CEST)

Zdogovorite se tu. Ne možete revertirati jedan drugog. --Zeljko (razgovor) 18:39, 16. rujna 2013. (CEST)

Ovaj člana zorno- ne valja. Nije da štitim UDBAške osumnjičenika, no niz je formulacija u izbrisanom dijelu posve proizvoljan i obično naklapanje. A izvor je Peratovć. Hajte molim vas. Da ne bi politički genij Veselica uspio, UDBA instalirala Tuđmana i comp. Također, uopće nisu navedene Perkovićeve zasluge u ratu, za koje znam, no ne znam ovaj čas locirati izvore. Članak sam vratio u relativo podnošljivo stanje, iako je je i ono jedva podnošljivo. Mir Harven (razgovor) 20:04, 16. rujna 2013. (CEST)

Zašto je dnevno.hr relevantan izvor informacija za hrvatsku wikipediju a novinar Peratović nije? Torrio888 (razgovor) 21:07, 20. rujna 2013. (CEST)