Razgovor Wikipedija:Izabrani članci/Prijedlozi za izabrane članke/46. 2017.

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Wikipedija:Izabrani članci/Prijedlozi za izabrane članke/46. 2017..
Rad na člancima
Pismohrane:

Molba da se poništi prijedlog za stjecanje statusa izabranoga članka[uredi kôd]

Kao što već jednom napisah, pozivanjem na kriterij nedostatka WP:MWP može se spriječiti puno veće štete, nego što bi bila šteta da pojedini članak ne prođe zbog tog kriterija.

Molba da se poništi prijedlog (kandidatura) za stjecanje statusa Izabranoga članka, u prijedlogu članka Hrvatska književnost u Bosni i Hercegovini jer ne udovoljava kriterijima, tj. nema WP:MWP. Vidi wikipedija: izabrani članci/Pravila izbora Izabranih članaka #Kriteriji (točka 1. pod odlomkom #Kriteriji – stavak 3. pod točkom 1. Kriterija).

U glasovanju nisam spominjao taj kriterij, da mi glasovanje ne bi bilo (pro)komentirano.

Dok glasovanje još nije krenulo bio sam namjeravao postaviti {{Esej}} u članak, jer članak u ovom obliku izgleda kao esej s ubačenim citatima, citatom iz pjesme, napisan po sustavu pitanje-odgovor, gdje autor članka raspravlja u samom članku dajući odgovore na sebi postavljena pitanja.

Već bi sama ta činjenica bila dovoljna da se poništi prijedlog, a ne bi bilo neviđeno da se i nakon glasovanja poništi prijedlog (posebno:PermanentLink/2748363).

U samom glasovanju imamo dvostruko glasovanje te glasovanje s obrazloženjem koje se protivi kriterijima. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,50; 19. listopada 2017. (SEV)