Razgovor o predlošku:Savjet za novog suradnika

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Predložak:Savjet za novog suradnika.
Rad na člancima
Pismohrane:

Prijedlog da se predložak izbriše[uredi kôd]

Predlažem da se predložak briše kao suprotan svrsi suradničke stranice. Takvim savjetima mjesto je na suradničkim stranicama za razgovor. Zasad bi predlošku trebalo nalijepiti naljepnicu kao ovu, kako se ne bi upotrebljavao prije nego se izbriše.

Predložak je sadržajno netočan, suradnik ne može sam izbrisati suradničku stranicu, osim ako nema odgovarajuća oruđa, koja na wikipediji na hrvatskome jeziku ostvaruje tek deset aktivnih suradnika (pripadništvom u suradničkoj skupini administratora; 16 lokalnih članova). Suradnik eventualno može zatražiti da se briše suradnička stranica, može i ukloniti sadržaj, ali ne može izbrisati savjet kako u predlošku trenutačno netočno piše. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,45; 28. srpnja 2020. (SEV)

PROTIV PROTIV --Mateo K 01 (razgovor) 23:11, 28. srpnja 2020. (CEST)[odgovori]
 Komentar: I dalje piše »you can delete this message« (5589386). Ovo nije glasanje i davanje mišljenja upotrebom isključivo predloška sa sličicom Pictogram voting oppose.svg ne zamjenuje konstruktivnu raspravu. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 23,31; 28. srpnja 2020. (SEV)
PROTIV PROTIV: Nesmire molim te, predložak samo treba urediti i transformirati u nešto što ide na SZR. Također nije usporedljiv s p:Talkbacktiny. --Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 10:24, 29. srpnja 2020. (CEST)[odgovori]

Također:

Wikicitati »Predložak je sadržajno netočan, suradnik ne može sam izbrisati suradničku stranicu«
(Nesmir Kudilovič)

Pa di je priča o tome?! Gdje stoji da može brisati svoju SS? Ne vidim nigdje taj tekst, ovo je izvorna inačica. --Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 10:34, 29. srpnja 2020. (CEST)[odgovori]

 Komentar: Izdvajanjem samo dijela rečenice iz moga komentara kojim predlažem više rješenja ne postiže se u dovoljnoj mjeri diskusijski cilj, dolaženje do nekoga rješenja. Ne držim opravdanim takvo izdvajanje dijelova rečenica, koji bi onda trebao poslužiti nekoj opravdanoj enciklopedijskoj svrsi. Navedene su i druge netočnosti koje su poslije rješavane (5589386, 5589538). U svom komentaru posebno naglašavam zavaravajući karakter mogućnosti brisanja savjeta sa suradničke stranice, te sam se u daljnjem dijelu komentara jasnije i potpunije izrazio. Sama činjenica da se suradnik možda neprecizno izrazio u dijelu svoga komentara uopće ne predstavlja pogrešku. Plus, činjenica da se predložak počeo primjenjivati na neodgovarajućim mjestima. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 11,02; 29. srpnja 2020. (SEV)