Razgovor sa suradnikom:Mateo K 01

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search
Arhiv

Arhiv


1 2 3 4

Kategorija:Predlošci za komunikaciju sa suradnicima

Frane Tente[uredi]

Pozdrav,

Nisam "obrisao" nikakv sadržaj nego dopunio članak tekstom i referencama i maknuo jednu riječ, te detaljno na stranici za razgovor objasnio sve što sam napravio. Ako imate pitanja, slobodno ih postavite na Razgovor:Frane Tente. --212.15.187.10 16:04, 22. listopada 2018. (CEST)

Ima li neki razlog zbog kojih izbjegavate moje pozive na razgovor, te umjesto toga samo namećete svoje verzije članka? --212.15.187.10 09:18, 29. listopada 2018. (CET)

vandalizmi[uredi]

tenks, --Zeljko (razgovor) 18:25, 25. listopada 2018. (CEST)

Glede uređivanja special:diff/5155517[uredi]

Bok, Mateo K 01,

glede tvoga uređivanja u članku Jednorog. Potrebno je suradniku koji je testirao ostaviti obavijest o razlogu zašto je izmjena uklonjena. Sve opisano u WP:O. Ukoliko se netko misli baviti održavanjem wikipedije, to treba raditi na opisane načine. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 19,09; 27. listopada 2018. (SEV)

Nepotrebno uklanjanje izmjene u uređivanju br. 5155526[uredi]

Bok, Mateo K 01,

kad se već uklanjaju uređivanja koja su ocijenjena nepoželjnima, tada se isto ne čini na način na koji si to uradio u članku Jednorog. Prvo si uklonio izmjenu uređivanjem razl. br. 5155517, a zatim još jednom u razl. br. 5155526.

Izmjenom kojom uklanjaš uređivanje prethodnoga suradnika nisi popravio ništa značajno, stoga je nije bilo potrebno uklanjati, ne ako se nije odmah u jednom potezu uklonilo obje izmjene. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 19,15; 27. listopada 2018. (SEV)

Ako smeta, slobodno vrati --Mateo K 01 (razgovor) 19:20, 27. listopada 2018. (CEST)

Kako održavati dvosmjerni razgovor čitljivim, a na suradničkim razgovornim stranicama[uredi]

Glede Tvoje izmjene od danas, 27. listopada 2018. u 19:20:51 (CEST) pod razl. br. 5155540, a na stranici Razgovor sa suradnikom:Mateo K 01

Information.svg
Poštovani suradniče Mateo K 01, druge suradnike poštujemo tako što im odgovaramo na njihovoj stranici za razgovor. Na taj način sugovornik će dobiti obavijest o novoj poruci. Kako bi komunikacija između suradnika bila što uspješnija, molimo proučite kako održavati razgovor među suradnicima. Molimo Vas, uvažite ovu preporuku. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav,

-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 19,26; 27. listopada 2018. (SEV)

Već sam odgovorio. Nije potrebno lijepiti jedan te isti predložak treći put. --Mateo K 01 (razgovor) 19:38, 27. listopada 2018. (CEST)
Pictogram reply.svg Glede ovoga Tvoga odgovora.
Symbol information blue.svg Bez obzira na Tvoje vlastito mišljenje izrečeno u bilo kom od Tvojih odgovora, sasvim je jasno da se tako ne održava dvosmjerni razgovor čitljivim, a na suradničkim razgovornim stranicama, te se na taj način otežava komunikacija među suradnicima. Lijepo bih Te zamolio da uskladiš svoje odgovore s najboljom praksom izraženom u projektnim stranicama ovoga projekta namijenjenima pomoći suradnicima. Hvala na razumijevanju. Još te jednom lijepo pozdravljam, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 19,44; 27. listopada 2018. (SEV)

Re:Predložak:Austrijske savezne države[uredi]

Bok! Razumijem se, ali ne razumijem šta će ti predsjednik neke savezne države na predlošku koji popisuje savezne države Austrije? Haha Smile.png Smile.png Smile.png Srdačan pozdrav, MateoKatanaCRO (razgovor) 09:55, 28. listopada 2018. (CET)

Auuuu moja greška, to se desi kad ne čitaš. Face-surprise.svg Ispričavam se, tek sad sam skužio da pričaš o predlošku Predložak:Infookvir austrijska pokrajina. Pogledat' ću, hvala na informaciji! Smile.png --MateoKatanaCRO (razgovor) 09:57, 28. listopada 2018. (CET)

Odg.: LZMK[uredi]

000000000000000 [1] Morat ćeš kao i kod stranica koje nemaju tako liberalnu licenciju. Ovdje je problem jer su, ajmo tako reć, "liberalniji" s licencijom nego Wikimedija. Zato nastoj sažeto prepričati članak s projekata LZMK.
000000000000000 Ugrubo rečeno, problem je zato što dopuštaju samo slobodno preuzimanje i nekomercijalnu uporabu u daljnjem lancu, a po Zakladi Wikimediji sadržaji se s Wikipedije smiju uporabiti u komercijalnim projektima, samo se preuzeti sadržaj ne smije naplatiti. Primjer su knjige, novine, časopisi i mediji za koje se plaća pristup. Ovdi [2] "You are free to: Adapt — remix, transform, and build upon the material for any purpose, even commercially. [3] "Stvarajte prerade — možete remiksirati, mijenjati i prerađivati djelo u bilo koju svrhu, pa i komercijalnu." Kubura (razgovor) 00:06, 30. listopada 2018. (CET)

000000000000000 [4] Ne triba. Samo malkice sažetije prepričaš svojim ričima. Ako želiš sačuvati nike lipe informacije iz članka koje bi izgubia sažimanjem, pozovi se na još koji internetski ili pisani izvor koji to spominje, čime tekst ne će biti isključivo priuzet s LZMK. Kubura (razgovor) 00:20, 30. listopada 2018. (CET)

Predložak:Bavarski premijeri u članku Bavarska?[uredi]

Bok, Mateo K 01,

nekako baš i ne vidim svrhu da predložak bude u članku o Bavarskoj. To je skupni predložak za te članke o ministrima-predsjednicima, glavni naslov bi trebao biti: Bavarski ministri-predsjednici, a ne Bavarski premijeri. Nema smisla taj skupni predložak postavljati u članak o Bavarskoj. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 1,13; 5. studenoga 2018. (SEV)

Ista meta, isto odstojanje[uredi]

Ne trošim vrijeme na osobe bez života. Uvijek se tako uscrvaju kad su veliki hrvatski nacionalni blagdani ili velike obljetnice iz Domovinskog rata. Sad će bit obljetnica krvavog tjedna 1991.: Vukovar, Škabrnja, Nadin, napad na Split, boj u Spliskom kanalu, pokolj u Kostrićima, napad na Osijek zapaljivim projektilima, a osobito ih snervava obljetnica oslobođenja hrvatskih pravednika, generala pobjedničke Hrvatske vojske Ante Gotovine i Mladena Markača. Po ulicama se priprema obilježavanje obljetnice Vukovara, nabavljaju se i/ili pale svijeće. Evo su na Marjanu istaknuli zastavu na spomen momka kojeg su jugokomunjare prebile i ubile jer je istaknuo hrvatsku zastavu. Jača među Hrvatima, osobito u Hrvatskoj i BiH nacionalni naboj i osjećaj nacionalnog zajedništva, Hrvatska hrvatskije diše. Nikako ne zanemarimo što je rekla naša obavještajna služba SOA: [5] "I dalje su aktivne organizacije i pristaše četničkih pokreta u državama okruženja. postoje i kontakti prema istomišljenicima u RH te prema ostalim organizacijama i pojedincima s velikosrpskih ideoloških polazišta. Ono što zabrinjava jest da je iskazivanje velikosrpskog i četničkog ekstremizma na području RH sve više zamjećivano i među mlađom populacijom. " Čemu se čuditi kad netko govori protiv običnih ljudi hrvatskih domoljuba? Ovi šta napadaju sve hrvatsko omalovažavaju hrvatske sudove kad su oslobodili Alojzija Stepinca od sramotne jugokomunističke presude ili kod rehabilitiranja Filipa Lukasa. Ne libe se optuživati hrvatski državni vrh i Katoličku Crkvu u Hrvata za sve moguće boje ultranacionalizma, ekstremizma i totalitarizma (otipkaj u Googleu ime dužnosnika ili tijela, ime nekog totalitarnog pokreta, glagole "propagira", "širi", "tolerira" [6][7][8][9]), ocrnjuju legitimnu vojno-redarstvenu operaciju Oluju, hrvatsku reprezentaciju [10], čak uhićuju i zlostavljaju hrvatske dužnosnike koji ozbiljno i profesionalno istražuju ratne zločine [11]. Šta nam se je čuditi kad ošinu po malima. Sad znaš i tko piše. Kubura (razgovor) 02:36, 10. studenoga 2018. (CET)

Sjeti se šta je rekao uzoriti kardinal Josip Bozanić u uskršnjoj čestitci 2017. godine:[12] ""Nažalost, kao što nam svjedoči daljnja i bliža prošlost, a jednako tako i neki suvremeni događaji kojima smo svjedoci, svaki put kada se želi razgraditi hrvatske vrjednote, udara se na kulturu i jezik, kao priprema za političke i vojne osvajačke pohode ili kao neki novi-stari, prikriveni pokušaj, nakon već neuspjelih geografskih asocijacija koje su u prošlom stoljeću završile nametnutim ratovima"."
"Naglašava potrebu čuvanja hrvatske jezične baštine, koja je duboko poveziva s katoličkom vjerom i upućuje na posebnost vjerničkog i nacionalnog identiteta i “koja ima snagu donositi plodove u susretu s novošću, ali čuvajući svoju prepoznatljivost”, a na udaru je, kako naglašava, svaki put kada se želi razgraditi hrvatske vrjednote."".
I obveza nam je kako reče Bozanić "Pozvani smo svi, a posebno oni kojima je povjerena odgovornost za našu domovinu, promicati hrvatsku kulturu i jezik te čuvati i sačuvati za buduće naraštaje hrvatske vode, zemlju i more. ". Kubura (razgovor) 02:45, 10. studenoga 2018. (CET)

Bitne stvari[uredi]

[13] Gledaj ti to :) Kubura (razgovor) 02:52, 10. studenoga 2018. (CET)

Odg.: Noćna straža[uredi]

[14] A evo, kad uhvatin vrimena onda se zaletin obavit posal :) Kubura (razgovor) 23:59, 11. studenoga 2018. (CET)

[15] Nekad se neke stvari može uklonit. A i da su ostale, ne bih se protivia. Koliko sam vidia šta je bia uređiva, nije iša nami na šćetu :) Kubura (razgovor) 00:18, 12. studenoga 2018. (CET)

Re:"Neutralnost"[uredi]

Stvarno si pomiješao kruške s jabukama. Bombardiranje Dresdena nije osuđeni ratni zločin, jer je tek 1977. godine u Ženevskoj konvenciji unesena zabrana masivnog bombardiranja gradova. A tvrdnja da je ratni zločin, nije bila pokrivena s bilo kakvim visokokvalitetnim izvorima. (Wikipedija: Provjerljivost). Ja sam fino kasnije doradio članak i naveo visokokvalitetne, provjerljive izvore da je "za mnoge kritičare je jedan od najvećih savezničkih zločina u Drugom svjetskom ratu". (Wikipedija:Nepristrano gledište) A odlomak "Povezani članci" nisam uklonio, pogledaj malo bolje, i slobodno ga dodaj. Zanimljivo kako te nepristrano gledalište odmah grize za oči. Članak na taj način nije prosaveznički a nije u isto vrijeme ni pronacistički. Zelim ugodnu noć, MateoKatanaCRO (razgovor) 23:52, 12. studenoga 2018. (CET)

Nisi samo pomiješao kruške i jabuke, nego sad i maline i jagode.

Ponavljam: Sadržaj mora biti provjerljiv. Wikipedija nije anarhija, demokracija ili bilo kakav forum gdje se raspravljamo o stvarima kao "tko je pokrao koga, i tko od njih je vjerovao u boga". Sadržaj mora biti neutralan, pisan iz nepristranog pogleda. To je jedno najrelevantnijih pravila Wikipedije. Svatko može doći na Wikipediju i napisati nešto, zato je navođenje visoko kvalitetnih, provjerljivih izvora zakon i red. Prema smjernicama Wikipedije, je nužno navesti izvore, a njihovo nenavođenje može uzrokovati brisanje članka uslijed neprovjerljivosti informacija. – To nije moje maštanje, to je smjernica!

Ne razumijem kako uspoređuješ Bleiburški križni put s bombardiranjem Dresdena. Dok je članak o Bleiburgu bio pokriven s visoko kvalitetnim, provjerljivim izvorima – izvorima koji su potvrdili da se radi o ratnom zločinu, (kao npr. knjige i članci iz Portala znanstvenih časopisa Republike Hrvatske); je članak o Dresdenu bio potpuno neprovjerljiv.

Tvoj članak iz Tagesspiegela se može smatrati kvalitetnim izvorom, koji se može ugraditi u članak, ali povjesničari i dan danas diskutiraju o tome jel' sad bio ratni zločin ili ne.

Ako te toliko zanima, i ja osobno ne smatram bombardiranje Dresdena legitimnim. Grad je imao civilnu a ne vojnu industriju tako da je to po meni napad na civilno stanovništvo. Ali ovo je Wikipedija, i iznošenje vlastitoga mišljenja u člancima, koliko god da to mišljenje bilo konstruktivno i neutralno, je zabranjeno!

Hvala na razumijevanju. Srdačan pozdrav, Mateo Katana 18:10, 15. studenoga 2018. (CET)

Molba[uredi]

Kako vratiti korigirani članak na početno mjesto? AnnabelLi-Po (razgovor) 16:14, 17. studenoga 2018. (CET)

To ti je naš kolega[uredi]

[16] Premda se nije potpisao odnosno prijavio na projekt, po načinu pisanja to je naš kolega koji je pisao pod više imena: Tomahawk [17], Tomahawk Cheerocky~hrwiki (točnije Tomahawk Cheerocky, ono ~hrwiki je od unificiranja računa) i TomislavDretar. Vrlo dobar čovjek. Nekad burnije reagira, ali ne zbog zlonamjere, nego jer ga muči zdravlje (štitnjača), kako je jednom napisao. Zato sam vratio njegovu poruku. Kubura (razgovor) 01:12, 20. studenoga 2018. (CET)

Ovo je napisao davno [18][19]. I bila je zanimljiva rasprava [20][21]. Kubura (razgovor) 01:25, 20. studenoga 2018. (CET)

Kapela[uredi]

Mora. Nije bitno kolika je. Objekt je kulturno-povijesne baštine. I Sikstinska kapela je kapela, zar ne? :) --Soljenko (Sal terrae) 23:23, 21. studenoga 2018. (CET)

Re: :)[uredi]

Exquisite-mail-arrow.png Sad sigurno neće zaboraviti, hehe ;P Pozdrav, MateoKatanaCRO (razgovor) 21:03, 24. studenoga 2018.

Premještanje nezadovoljavajućih stranica na doradu na stranicama za razgovor[uredi]

Kada se članak prebacuje na SZR na doradu, onda je potrebno na glavnoj stranici članka preusmjeravanje zamijeniti sljedećim: {{subst:NSBris}}. Time se automatski stvara obavijest o tome što se dogodilo s člankom. Nakon spremanja, glavna se stranica automatski svrstava u kategoriju Neodgovarajući sadržaj xx.xxxx.xxxx. (x je datum). Ako ta kategorija ne postoji, tj. ako je crvena, potrebno je kliknuti na nju (dakle, otvoriti novu kategoriju) i u sadržaj upisati {{nsk}} te spremiti je.

Treba napraviti još dvije važne stvari. U članak koji je prebačen na doradu treba dodati predloške koji nedvosmisleno ukazuju probleme u članku, te obavijestiti suradnika koji je započeo članak da je isti prebačen na doradu.--MaGaporuči mi 17:57, 29. studenoga 2018. (CET)

Predložak za obavijest suradniku.--MaGaporuči mi 18:35, 29. studenoga 2018. (CET)

Obavještavanje IP-ova o prebacivanju članka na doradu je nepotrebno. Razlog tomu je taj što su njihove adrese u većini slučajeva dinamične (tj. mijenjaju se svaki dan) tako da su šanse da će IP biti obaviješten - vrlo male.--MaGaporuči mi 18:59, 29. studenoga 2018. (CET)

Nešto ne štima na toj stranici jer sam probao dvije adrese za koje sam 1000% siguran da nisu statičke a prikazuje ih kao takve. Kod većine pružatelja internetskih usluga (a tu je i T-com) adrese su dinamičke.--MaGaporuči mi 17:28, 30. studenoga 2018. (CET)

[22]Nakon postavljanja predloška, preusmjeravanje se uklanja.--MaGaporuči mi 08:30, 22. prosinca 2018. (CET)

Uputa[uredi]

Kada netko svjesno otvori račun da može bolje šarati po člancima (to su najvjerojatnije djeca ili pubertetlije), nemoj mu se zahvaljivati za "testiranje". U ovom slučaju je suradnik s neprikladnim suradničkim imenom, nazivao neke (nama nepoznate) osobe "homoseksualcima" što također može biti i osobni napad.

Slobodno mu napiši da prestane s nekonstruktivnim doprinosima. Vandal je vandal. ;P Želim ugodnu noć, Mateo Katana 20:07, 29. studenoga 2018. (CET)

Potpisivanje poruke dobrodošlice[uredi]

Glede ove poruke dobrodošlice

Bok, Mateo K 01,

lijepo molim da se ubuduće potpisuješ uz poruku dobrodošlice. Nije izoliran slučaj. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22,36; 3. prosinca 2018. (SEV)

Odg.: Šta mislim...[uredi]

[23] Ne bih kod ostalih. To su kolege (Bracodbk, Damirux) koje imaju obrazac uređivanja "u grozdovima". Uz to, kolege Bracodbk i Damirux su se časno ponijeli u bitnom trenutku, dolično administratorskom statusu. Kubura (razgovor) 22:52, 9. prosinca 2018. (CET)

Njima smo skinuli alate. Evo je prošla i godina dana od tad. Zajednica je to izglasovala i još jednom potvrdila u produženom glasovanju. Zašto stjuardi nisu skinuli alate, njihova stvar, ali im je obveza sprovesti volju zajednice. Kubura (razgovor) 23:18, 9. prosinca 2018. (CET)

Božić[uredi]

Fala Mateo i tebi sve najbolje ya blagdane. Zaštitio sam . --Zeljko (razgovor) 12:46, 25. prosinca 2018. (CET)

Re:Knez Domald[uredi]

Pozdrav noćnoj smjeni! Nećemo vratiti izmjenu IP-ovca, nego ćemo dodati taj podatak. ;P (Jer je neprijavljeni suradnik izbrisao odlomak "Bilješke".) ;P Pozz! Mateo Katana 22:04, 27. prosinca 2018. (CET)

Lovren[uredi]

Zasto insistiras da ostane recenica "Tijekom velikosrpske agresije obitelj Lovren bila prisiljena otići kao izbjeglice kod djeda koji je radio u Njemačkoj." kojaje ocigledno netocna, jer je cinjenica da su u Zenici iskljucivo ratovali Bosnjaci i Hrvati? I u artiklu na vecernji.hr nigdje nestoji da je Lovren pobjegao od nekog srpskog agresora. Nadam se da su prosle vremena u kojima se moralo na silu siriti progagandu. 62.167.117.15 21:13, 29. prosinca 2018. (CET)

Mislim da bih onaj, koji tvrdi nesto, sto je totalno protiv priznate povijesti, trebao navesti izvor. Gdje je taj izvor da je Lovrenova obitelj pobjegla od velikosrpske agresije? Pogotovo kad je govor o jednoj regiji gdje Srbi nikad nisu ratovali. 62.167.117.15 21:38, 29. prosinca 2018. (CET)

Savjet[uredi]

Nije sve za brisati niti moraš odmah na stranicu za razgovor [24] pa onda nakon dva tjedna brisanje. Neke su stvari spasive, samo stavi one predloške gore. Kubura (razgovor) 22:25, 29. prosinca 2018. (CET)

Odg.: Šta misliš...[uredi]

000000000000000 [25]Što se tiče automatski ophođenih, neka našeg ovakvog sustava. Prijedlozi ipak prolaze. Negdje to ide automatizmom, ali to je moguće ondje gdje je veliki broj administratora koji može prebirati svako uređivanje i sa svakim se objašnjavati. Evo čak ni en.wiki nema trenutno niti jednog kandidata za administratora uopće!
000000000000000 Ophoditelj je velika stvar, nije za automatizam. Ophoditelj je veliki iskok iz obične zajednice u zajednicu s oruđima. Tu se pokazuje kakav je netko kandidat za administratora. Tu je potreba za većom dokazanošću.
000000000000000 Primjerice, ti već dugo uklanjaš vandalizme i obavještavaš suradnike ako krivo rade, stavljaš na SZR nesređene članke i tako to. Nazire se jedna tvoja dobra osobina za ophoditelja ali i administratora. No tu dolazi jedna jako bitna stvar. Potrebno je pisati članke: stvarati nove, dopunjavati stare i da to ne bude nekoliko članaka. Potrebna je stalna aktivnost u stvaranju. Zašto? Kako ćeš shvatiti što je napravio onaj koji piše članke ako sam ne pišeš dovoljno članaka. Ne mislim na kosturce pod aktivnost iako je to veliki posao. Kao auktor članaka shvaćat ćeš u koje situacije upada onaj tko piše, znat ćeš što možeš tražiti od ljudi, shvaćat ćeš neke pogrješke i neke vrste uređivanja koja ti možda izgledaju čudna pa ne ćeš biti prestrog prema suradnicima niti davež ni cjepidlaka. Jednog smo kolegu odbili jer nije pisao članke, a na skoro svim ostalim (osim jednog, možda bi prošlo i bez tog uvjeta) područjima udovoljavao je uvjetima. Inače, odlično radiš. Jedan od osvježenja ovom projektu. Malo se aktiviraj i na pisanju članaka. Nitko od nas nije bio savršen u početku. Svi smo pisali iz glave, kratke rečenice i bez ref-ova, a danas nam početne inačice članaka su velike kako nekada završne. Ala, živia mi. Kubura (razgovor) 02:20, 8. siječnja 2019. (CET)

000000000000000 [26] E da samo znaš koliko tega triba napisat. Veći dil tega samo tek smo zagrebali po površini! I ja sam mislio da je sve već rečeno i napisano, a evo stalno naviru nove stvari koje me zapanjuju. Pored već postojećih "to već svi znaju, zacijelo je to netko napisao..." a nije. Napisane, su, ajmo reć, tek općepoznate stvari, a ideš li u dubinu, vidiš da nedostaje. Evo ja popunjam rupe po splitskim temama, a ima ih na sve strane i nikako se ne vidi kraja koliko treba sve ispunit, stalno niču nove. Kubura (razgovor) 03:24, 8. siječnja 2019. (CET)

Andrej Bartul Jabuka[uredi]

Poštovani Samo vas obavještavam kako stranica koju ste predložili za brisanje nije za brisanje jer su svi podatci kao i osoba važeći. Srdačan pozdrav — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Mrr.34453 (razgovordoprinosi) ) 18:22, 8. siječnja 2019.‎

Dobrodošlice[uredi]

Da, Pywikibot. Jedno kraće vrijeme testirao sam s ostavljanjem dobrodošlica suradnicima koji nisu napravili nijedno uređivanje, ali to nije izazvalo pozitivne reakcije.

Dobrodošlice ostavljamo suradnicima nakon prvog uređivanja, to se pokazalo dobrom praksom. Teoretski i praktično, bilo bi bolje kad bi suradnici ručno ostavljali netipske dobrodošlice, tj. kad bi s novim suradnicima ulazili u razgovor, hvalili dobra uređivanja i upućivali što valja ispraviti u nedovoljno dobrim uređivanjima. Ali novih suradnika je skoro uvijek više nego iskusnih suradnika koji imaju vremena napisati pažljivu i korisnu poruku novim suradnicima. Stoga - bot. :) SpeedyGonsales 19:38, 13. siječnja 2019. (CET)

Re:Hvala[uredi]

Nema na čemu, svaki put kad pođem u Nedavne promjene da uklonim vandalizme, vidim da si me pretekao u 95% slučajeva Face-grin.svg Zaslužio si ju! --Pajo Pajimir 17:58, 14. siječnja 2019. (CET)

Moram se složiti s Pajom, uistinu uklanjaš veliku većinu vandalizama i svaka čast na tome. Samo tako nastavi. :) --Dvanaesti Igrač 22:59, 14. siječnja 2019. (CET)